Şimdi Ara

GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "...ve ondan önce Rockstar, dördüncü bölümün bir remaster'ını yayınlayacak."


    DÖRDÜNCÜ BÖLÜM NEDİR YAHU? Siz nasıl bir çeviri yapıyorsunuz, translate diyeceğim ama girdim kaynağa bizzat kontrol ettim translate bile sizden daha güzel çeviriyor. Translate'in yaptığı çeviri şu:


    Orijinal metin:

    "Additionally, for those hoping for a Grand Theft Auto IV remaster, which was rumored in November last year, apparently one is planned, eventually. It will be contained in a bundle with two other GTA games."



    Translate çevirisi:

    "Ek olarak, geçen yıl Kasım ayında söylentileri çıkan Grand Theft Auto IV remaster'ı umut edenler için, görünüşe göre sonunda bir tane planlanıyor. Diğer iki GTA oyunuyla birlikte bir pakette yer alacak."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 24 Haziran 2022; 19:6:30 >
  • Artık çıkarın şu oyunu herkes rahat etsin.

    Valla yeter

  • quote:

    ondan önce Rockstar, dördüncü bölümün bir remaster'ını yayınlayacak.


    GoogleTranslateHaber.com.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lyc kullanıcısına yanıt
    GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta5 in içindeki easter egg lerde gta 6 nın 2021 de çıkacağı yazıyordu ama tabi pandemi işi süreyi uzattı ...



    GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı
  • Seneye çıkarsa 10 yılda bir GTA serisi oynuyoruz

  • Çıksa ne olacak ekran kartı yetmez yeni almak gerekir bir dünya masraf.. PS5 alır oynar satarım daha iyi.

  • Lyc kullanıcısına yanıt

    kardeşlerden birinin eşcinsel olacağına dair çok büyük bahse girebilirim.


    not:olmasından yana bir sıkıntım yok, assassin's creed odyssey'den alışığız zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu oyunu gram merak etmiyorum. Tamam gta 5 iyi bir yapım oldu ama hikayesi 5 para etmez derecede kötü ve kısa idi. Ayrıca online oynamıyorum ve ergenlerin takıldığı bir ortam gta online.

  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Ne olmuş yani? Sırf eskidi diye oynanmasın mı? Adamlar süper oyun yapmışlar, şu anda bile dünya kadar oyuncusu varsa ve kendini oynatıyorsa bu başarı değil de nedir?! Oyunu yapan adamlar, parasını kazanan yine onlar. Madem onların bu oyunu yenileyip bize sunmasından rahatsızsın; sen yaparsın, seninkini oynarız. Nasıl fikir? Madem yapamıyorsun, öyle yerinde atıp da tutma bari.

    GTA online dünyanın en çok oynanan oyunlarından ve içinde bin bir farklı konsept, tarz var. Adamlar kazanmasın da sen mi kazan? Saçma sapan konuşma!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

    Hayır demek istediğim o değil. Demek istediğim sırf para kazandırıyor diye yenisini piyasaya sürmeyip 10 yıldır aynı ürünü satıyor ve gerek yok diye 5 yıldır yenisini çıkarmıyor adamlar. Düşünsenize değil 10 yıl 5 yıl öncesinin iPhone'nunun, Samsung Galaxy'sinin iyi diye hala son model, teknoloji diye satılmaya çalışıldığını.


    Konseptine, eskimişliğine değil lafım, dün keyif için Gta San Andreas'ı indirip oynadım Gta 5'de konsolda oynamama rağmen ama kullanıcılar eskiye para ödüyor diye ürünün yenisini çıkarmamak saygısızlıktır ve etik dışıdır. 10 yıl! 10 yıl!


    PS3, PS4, PS5 insanda utanma olur aynı paraya aynı oyunu 3 farklı jenerasyonda satma egosuna karşı. Normal de sanatsal, kültürel bazda oyun severler grafik veya donanım bazlı sürekli hızlı yenilenmeleri sevmez özellikle misal Enis Kirazoğlu gibi. Fakat konsol dünyası çözünürlük, grafik gücüne yetişemeyip yetişemeyip konsolları bile daha hızlı hızlı daha yüksek donanımlar ile çıkarmak zorunda kalırken Rockstar Games'deki bu ego ne yazık ki Apple'ın bir zamanlar en doğrusu küçük ekran ulen siz ne anlarsınız, siz ne bilirsiniz vari bir egosu.


    Rockstar Games ve Gta en çok ve en uzun süre oynadığım oyundur fakat biz Türkiye toplumuna karşı da aynı kibri, egosu ile umursamaz tavrına devam eden sinir olduğum bir firma. Bu ülkede konsollarda, bilgisayarlarda büyük ihtimal en çok lisanslı, kutulu satın alınan AAA oyun GTA IV ve Gta 5'tir. Rockstar sağolsun tenezzül edip bir Türkçe altyazı bile güncelleme ile verme gereği duymaz. Sony, Gta'nin 10'da 1'i kadar zor satan oyunlara değil Türkçe altyazı, Türkçe Dublaj yapıp oyuncular ve iyi seslendirmenler ile neler yapıyor. Allah razı olsun haşmetli Rockstar Games Türkçe altyazıya bile tenezzül etmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 26 Haziran 2022; 12:49:28 >




  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Pekte eleştirilecek bir şey yok aslında. Para getirdiği müddetçe şirket kıyamete kadar aynı oyunu remaster yapıp satabilir. Bu ayıp değil bence, kimse kimseyi sevdiği için oyun yapmıyor.


    Ben rockstar olsam oyunum para getirdikçe tereddüt etmeden tekrar tekrar satarım. Yenisi ile uğraşmam hemen, zaten yenisi de para kazanmak için değil mi? :) Bir oyun şirketinin bir telefon şirketinden farkı yoktur. O da kar etmek için çabalıyor öteki de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 26 Haziran 2022; 15:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

    Evet haklısınız. Ne yazık ki satışların düşmesi, pazar payı daralması yaşatacak benzer kulvarlarda güçlü rakipleri olmaması Gta'yı tekel konumuna sokuyor. Haliyle Rockstar Games'de, GTA'nın tekel olmasının verdiği rahatlık ile çok daha az yenilik, efora rağmen aynı veya çok daha fazla para mottosunu devam ettirebiliyor bu sebeple.


    Ben Gta 5'den kazanmasın demiyorum bu arada eski bir ürün yine de kapış kapış gidiyorsa satıştan kaldırmak aptallık olur. Yenisini daha pahalı, gelişmiş yap o şekilde piyasaya niye çıkar neyin kaprisi bu diye kızıyorum. Gta 5 PS3 ve Xbox gibi tarihi konsollarda çalışabilme zorunluluğuna sahip bir oyundu haliyle yamayla, ekstralarda bu kökeninden kurtulması, limitleri tamamen aşması çok zor. Optimizasyon özürlü Gta IV'den sonra Gta 5'in akıcılığı, optimizasyon kalitesi muazzam buna laf etmek abes olur fakat o kadar grafik, kas, işlem gücü artmışken ufak texture, render farklılıkları ile insana 10 yıldır aynı şey yedirilmemeli bu nedir diye kızıyorum.


    Rockstar Gta 5'in çıkışında da PC dünyasına aynı narşistliği yapmıştı. PC'ye konsollardan 1 yıldan bile daha geç zamanda çıkardı. Kökeni, modları PC olmasına rağmen.





  • gta hiç bir zaman hikayesiyle ve oynanışıyla çok iyi bir oyun olmadı. rockstarın en güçlü yönü açık dünyayı çok iyi yapıyorlar gerisi kötü

  • resimdeki gta 4 gay tony dlcsi ne alaka ? bu arada güzel keyifli dlcydi. ilk dlcdeki johnny adlı motorcu kardeşimizide severiz ama bu daha iyiydi.

  • Lyc kullanıcısına yanıt
    Hak vermekle birlikte bir düzeltme yapılması gerek. Öncelikle "bayan" bir hitap şeklidir. Cinsiyet belirtmek için kullanılmaz. Cinsiyet belirtmek için kadın demek gerekir. Genelde çoğu kişi bu hatayı yapıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Hikaye noktasında GTA IV ayrı bir yere koyulmalı. Onun hikayesi iyiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lyc kullanıcısına yanıt

    Normalde geç bile kaldı. Gta 5'te bile gay lesbian karakterler olmadı gerekiyordu. Benim bildiğim Rockstar games anti feminist bir firma. Ama yine de o dediklerinizi yapabilirler duyar kasmak için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o fotodakilerin daha iyisi ile oynuyom gta v ye pack indirin aynısı eüer gta 6 da böyleyse fark yok denile bilir grafik açısından!

  • TheJudgé kullanıcısına yanıt

    Evet olabilir ama aslında işinede geldi video lar falan çekıldı bu sene gelicek diye prim kastı GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.