Şimdi Ara

GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı



    Rockstar, Şubat ayında Grand Theft Auto 6'nın geliştirildiğini doğruladı, ancak tam bir açıklama yapmamayı seçti. GTA topluluğunda tanınmış bir kullanıcı olan Matheusvictorbr, daha önce yayınlanan "sızıntıları" kısmen yansıtan yeni bilgiler paylaştı.



    Ayrıca Bkz.Top Gun: Maverick en yüksek hasılat yapan Tom Cruise filmi oldu



    GTA 6 ne zaman çıkacak?



    Her şeyden önce, oyunda iki karakter olacağı bilgisini doğruladı. Ebeveynleri kartel üyeleri tarafından öldürülen ve ardından birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan erkek ve kız kardeş . Bu olaylar önsözde gösterilecek, ardından hikaye 2003'ten 2020'lere taşınacak.



    GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı



    GTA 6'daki olayların en az dört yerde geçeceği söyleniyor: Vice City, Carcer City, Kolombiya ve Küba. Yıkılabilir ve tahrip edilebilir binalar da oyunun temel özelliklerinden biri olacak. Grand Theft Auto 6'nın, 2024'te piyasaya sürülmesi bekleniyor ve ondan önce Rockstar, dördüncü bölümün bir remaster'ını yayınlayacak.




    Kaynak:https://www.xfire.com/gta-6-story-details-release-date-gta-online-map/







  • "Yıkılabilir ve tahrip edilebilir binalar da oyunun temel özelliklerinden biri olacak"



    He kanka kesin öyle olur, kessin yani...

    2010 öncesinde kaldı o güzel özellik. Artık hiç bir stüdyo uğraşmıyor bununla, atom bombasıyla bile yerinden kıpırdamayam afilli cafcaflı ışıl ışıl çöp kovası tasarlamak daha kolay :)

    Ergenlerin bitirdiği oyun. Koca oyun, konsol dünyasını free to play'e çeviren ergenler sağolsunlar GTA'yı da free to play yapacaklar bu gidişle.


    Daha kötüsünü söyleyeyim mi arkadaşlar Gta 5 Online sırf para kazandırıyor diye Gta 5'in posasını yıllardır geri dönüştüre dönüştüre kullanan Rockstar büyük ihtimal dünyaya bir gök taşı çarpıp, insanlığın sonu gelene kadar Gta 6'yı Online'da paraya dönüştürür, sur üflenip olası kıyamet senaryosunda da da Gta 7'inin çıkış duyurusu yapılır öbür tarafta oynarız artık Gta 7'yi Rockstar Games sağolsun.  

    "...ve ondan önce Rockstar, dördüncü bölümün bir remaster'ını yayınlayacak."


    DÖRDÜNCÜ BÖLÜM NEDİR YAHU? Siz nasıl bir çeviri yapıyorsunuz, translate diyeceğim ama girdim kaynağa bizzat kontrol ettim translate bile sizden daha güzel çeviriyor. Translate'in yaptığı çeviri şu:


    Orijinal metin:

    "Additionally, for those hoping for a Grand Theft Auto IV remaster, which was rumored in November last year, apparently one is planned, eventually. It will be contained in a bundle with two other GTA games."



    Translate çevirisi:

    "Ek olarak, geçen yıl Kasım ayında söylentileri çıkan Grand Theft Auto IV remaster'ı umut edenler için, görünüşe göre sonunda bir tane planlanıyor. Diğer iki GTA oyunuyla birlikte bir pakette yer alacak."

  • 4. oyunun Remasteri mi? Buna inanmam işte. PS4’e çıksın başka bişey istemez..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "erkek ve kız kardeş"
    Global farkındalık kasayım diye, koca oyuna zorla bayan karakter ekleyen bir firma daha.
    Zorlamayın, böyle sert yapımlara bayan karakterler gitmiyor....

  • Umarım iki farklı karakter gözünden oynatmazlar oyunu, GTA 5 hala duruyor bir köşede, karakterden karaktere atlamak hikayenin ve oyunun içine girmek konusunda büyük bir engel oluyor bence.

  • "Yıkılabilir ve tahrip edilebilir binalar da oyunun temel özelliklerinden biri olacak"



    He kanka kesin öyle olur, kessin yani...

    2010 öncesinde kaldı o güzel özellik. Artık hiç bir stüdyo uğraşmıyor bununla, atom bombasıyla bile yerinden kıpırdamayam afilli cafcaflı ışıl ışıl çöp kovası tasarlamak daha kolay :)

  • Kadın karakter eklemişler dur hemen linçleyeyim :D

  • EnuGNT kullanıcısına yanıt
    Bende bu yüzden oynayamadım gta5’i bir türlü adapte olamadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fizik motoru ve çevre etkileşimi iyi olursa çok keyifli bir oyun olur. Birde doğru düzgün gerçekçi atmosfer olayları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadin ve Erkek iki karakter olmasi iyi dusunulmus. Gta V’de karakterler arasi gecis ve kurgu iyi yapilmisti umarim onun gibi bir sey yakalarlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İki karekter ya da çoklu karakter için eleştiriyi anlarımda ,her oyunun hikayesi birbirinden bağımsız olan oyun için kadın karakter görünce linçlemekte boş iş.

  • gta 4 remake çıksın gta 6 hype ı falan kalmaz GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı 

  • Bence karakterler arasında bir geçişten ziyade , bir birine geçmiş 2 hikayenin oyuncunun seçimine bırakılarak sunulacağını düşünüyorum.


    Oyuncu, kız ve erkek olarak hangi hikayeyi oynamak istiyorsa seçip oynayacak.

    Dijital ikiz mantığının hakim olacağını düşünüyorum.

    Örneğin

    İlk seçtiğimiz karakter kız olsun , bu karakter ile yaptığınız seçimler erkek karakteri oynarken oynanışı etkileyecek.

    İster erkek ister kız olarak oynayın oyun bizlere 2 katmanlı değişkenlik sunacaktır.


    1. Katman ilk seçilen karakterin, bence geniş kapsamlı olacak olan seçime dayalı olay örgüsü ile yapılacak.

    * Bu yolla çeşitliliğe bağlı bir çok farklı hikaye sonu, klasik olarak oyunculara sunulacaktır.

    2.Katman ise ilk oynanan karakterin seçimleri ile etkilenen, hikayenin diğer yarısı olan diğer karakter.

    * Bu yolla ise tamamen farklı olarak , daha önce yaptığınız seçimlerin etkisini birebir gördüğünüz farklı bir deneyim olacak.


    GTA

    Farklı bir metod kullanacaktır.

    Karakterler arası geçiş mantığını kullandı . Bu ihtimali çok zayıf görüyorum özellikle önceki oyun ile farklı olmak isteyecektir.

    Başka oyunlar gibi seçimlere dayalı farklı son mantığını da kullanacağını düşünmüyorum. Bunun sebebi hem 2 karakter olması hem de zaten iyi kötü oyun piyasasında bu yapının hali hazırda kullanılması.

    Kopyalamak yerine oyunculara yeni bir tecrübe tanıtacaklarını düşünüyorum.


    Single olarak birbirinden etkilenen 2 farklı hikaye olarak yapılması hem daha kolay hem daha yapılabilir .

    Bunu Online yapıda dijital ikiz mantığı ile tanımadığımız ve kardeşimizi oynayan bir oyuncu ile birlikte bize yaptırma olasılığı az da olsa var.

    Böyle olursa hikaye çok dallanıp budaklanmaz belli checkpoint noktaları gibi noktalarda sizin seçiminize uygun seçimleri yapan diğer oyuncular ile oyun oynanır.

    Online yapıda yapılırsa insanların etkilenmesi minimum 2x daha fazla olur. Bunun olma ihtimali gta 5 in online başarısı yüzünden .


    Benim fikrimde havada kalan tek nokta 2 karakterin ayrılma zamanı.

    2020 den sonrasını oynayacak isek benim düşüncemin mantıklı olabilmesi ve hikayedeki seçimlerin diğerine etki etmesi için 2 kardeş arasında bir bağlantı iletişim olması gerekiyor.

    Ne olur mesela iletişim olur görsel ve işitsel kardeşinizin hayatta yaşadığı zorluklara hakkında sizin ona sunacağınız fikirleriniz olur o fikirlere göre onun hatayı şekillenebilir.

    Örnek : Kızı oynarken , uzaklardaki kardeşiniz ile konuşuyorsunuz, size kız arkadaşı hakkında bir takım bilgiler vererek bir sorundan bahsediyor ,ne yapmalıyım ne dersin gibi bir doğal konuşma esnasında sizin ona söyleyeceğiniz cevabı, erkeği oynarken sizin cevabınızı uygulamanın hayatında ne etki edeceğini göstererek yapılabilir.



    İletişim yok ise gene aynı mantık ile oynanılan ama bam başka 2 karakterin hayat hikayesini felan oynarız muhtemelen. Böyle olursa pek bir espri olmaz tek oyunda 2 seçimlere dayalı farklı hikayeler demek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 24 Haziran 2022; 2:59:15 >




  • 4.oyuna remaster değil de bir remake yakışır ps5'te 4k 60 fps çok iyi gider.

  • 4'e hiçbir şey gelmez. Geçen yıllarda RDR 1 remake ile ilgili söylentiler çıktığında içerden bir çalışan, GTA IV ve RDR1'in yapısı çok karmaşık ve yeniden düzenlenmesi çok zor olduğu için bu iki oyuna bir daha asla bulaşmak istemediklerini söylemişlerdi. Ben GTA IV remaster geleceğini düşünmüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ladro L kullanıcısına yanıt
    Harbi ya. Banklara Roketatarlarla girişiyorum C4 atıyorum yine de tertemiz çizik bile yok. Hangi elementten imal edilmişseler artık. :))

  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

    Aynı şirketler aynı serideki oyunlarında bile uğraşmıyorlar artık

    Crysis 1 vs Crysis 2-3

    Far cry 2 vs Far Cry 3-6

    Gta 4 vs Gta 5

    Daya grafiği ve ara sahnelerde el bombasıyla patlayıp oyun içinde atom bombasıyla bile batlamayan materyalleri, tamam.

    Zamanında o moktan ekran kartlarında yapılan şeyler, şimdi tek başına eskinin toplam pc fiyatına satılan kartlarında yapılamıyor bi de dlss gibi hilesine ihtiyaç duyuyorlar grafiğin bile

    Bethesda seviyesi!! grafikle gelen ama etkileşimin canavar gibi olduğu oyun yapmaya kimse yeltenmiyor

    Eğlencelik goat simulator kafasında o gelenler de




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 24 Haziran 2022; 11:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansman için kötü bir resim sızdırılmış.

  • Ergenlerin bitirdiği oyun. Koca oyun, konsol dünyasını free to play'e çeviren ergenler sağolsunlar GTA'yı da free to play yapacaklar bu gidişle.


    Daha kötüsünü söyleyeyim mi arkadaşlar Gta 5 Online sırf para kazandırıyor diye Gta 5'in posasını yıllardır geri dönüştüre dönüştüre kullanan Rockstar büyük ihtimal dünyaya bir gök taşı çarpıp, insanlığın sonu gelene kadar Gta 6'yı Online'da paraya dönüştürür, sur üflenip olası kıyamet senaryosunda da da Gta 7'inin çıkış duyurusu yapılır öbür tarafta oynarız artık Gta 7'yi Rockstar Games sağolsun.GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı GTA 6 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 25 Haziran 2022; 17:57:35 >




  • Lyc kullanıcısına yanıt
    bayan işte baayaaaaan, zoruna nasıl gidiyorsa da gitsin banane

  • Doğru düzgün kaynağı olmayan uydurma bi haber

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.