Şimdi Ara

gta 5 polis gelince aşırı kasma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar gta 5 de online veya normal oynadığımda fark etmiyor polis peşime düştüğü anda oyunda acayip kasılmalar oluyor normalde hiç bir sorun yok 60 fps e kitledim zaten o şekilde oynuyorum. ayarlara gelince 1080p msaa 2x gerisi en yüksekde advanced graphics de ise hepsi on fakat alttaki iki ayar kapalı. herhangi bir detayı düşürdüğümde de pek bir şey fark etmiyor sadece o polis için bir ayar var herhalde onunda hangisi olduğunu maalesef bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
    sistem özellikleri:
    i3 8100
    sapphire rx580 8 gb nitro+
    8gb 2400 hyperx rem
    250 gb ssd



  • kasması çok garip. onun bir ayarı yok. bende de aynı sistem var hatta ekran kartım seninkinden düşük ama sabit 75 fps alıyorum. serverın en kalabalık olduğu zamanlarda biraz 65lere düşüyor ama polislerde hiç değişiklik olmuyor. ekran kartı güncel mi?

    amd ekran kartlarını bu yüzden sevemedim bu yüzden. fps sıkıntısı alan çok
  • ilginiz için cok saolun fakat yazılımlar güncel anlamadım gitti sadece dediğim gibi polis varken sıkıntı
  • bütün ayarları en düşüğe getirdim 1080 p de 150-160 fps veriyor ancak yine polis devreye girdiği anda 25-30 lara düşüyor şaka gibi:D
  • Öncelikle tüm ayarları sıfırlamanı tavsiye ederim .Bu arada oyunu steamden mi aldın buda önemli Çünkü cdliyse ve cd çizikse yine bu tarz sorunlar yaşarsın. ani yük binmelerde fps düşüşü yaşıyorsun. Oyunu dijital olarak aldıysan ve ayarları sıfırladıktan sonra sorun devam ediyorsa ekran kartında yazılımsal veya donanımsal sorun var demektir. Ekran kartını güncellemen gerekir zaten güncelse ve donanımsal sorun yoksa oyunu silip yüklemeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.