Bildirim
GTA 5 BANNED yardım acill

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Ne yaptın da banlattın? -
Kesin hack, modlama, hakaret falan yoktur. Tamamen masum olduğun halde banlanmışsındır. Rockstar egosunu tatmin etmek için yapıyor bunu arada. -
Hile yaptıysan umarım açmazlar banı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ban işi nasıl bir şey suçsuz yere banlanıyoruz bari insan bir uyarı yollar yada önce süreli banlar
bir yolu yokmu açmanın -
Online'da hile kullandıysan ne dememizi bekliyorsun? Hile kullandıysan umarım açmazlar -
iyi olmuş 180 tl çöpe gitti :D -
düşene birde siz vurun ya yapabileceğim bişey varmı diyorum adamlar iyi olmuş falan diyor sizden yardım beklerken
-
arkadaşım online oyunlarda dürüst olacaksın öyle hile falan yaparsanız affetmiyorlar
ayrıca bu olayı burada millet nasıl çözsün rockstar'a ticket at ancak onlar bir şey yapabilir buradan birisi çıkıp hayrına rockstar'a bu adamın banını kaldırın diye uğraşmaz hile yaptıysan geçmiş olsun kişisel düşüncem rockstar bu banı kaldırmaz
-
Oyunun tek kişilik bölümünde dahi native trainer kullananlar şuan banlandı. Buna bende dahilim, online da tek kullandığım şey joystick bağlamak için ufak bir dll. Rockstar şuan da tam olarak kendi ayağına sıkıyor. Bu arada tüm banlar 14 gün geçerli yani 14 gün sonra oynayabileceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok saol
Think Again
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X