Şimdi Ara

GTA 4 - Yeni %200 Türkçe Yama (TAMAMLANDI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
47
Favori
27.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • installere çift tıklayınca bi uyarı vermedi kurdum bitirdim sonra indirdiğim exe'ye virüs uyarısı verdi durum: ciddi yazdı. Ben de anlamadım.

    Size güvenebilir miyiz hocam? @Micold
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhyNot?

    installere çift tıklayınca bi uyarı vermedi kurdum bitirdim sonra indirdiğim exe'ye virüs uyarısı verdi durum: ciddi yazdı. Ben de anlamadım.

    Size güvenebilir miyiz hocam? @Micold
    Dediğim gibi kurulum .exe'si imzasız olduğu için böyle bir uyarı veriyor.

    Eğer şöyle bir hata alıyorsanız:

    GTA 4 - Yeni %200 Türkçe Yama (TAMAMLANDI)

    Ek bilgi kısmına tıkladıktan sonra "Yine de çalıştır" seçeneğini seçerseniz sorun olmayacaktır:

    GTA 4 - Yeni %200 Türkçe Yama (TAMAMLANDI)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DAD5424B4 -- 13 Temmuz 2020; 18:32:45 >




  • Hayır hocam exeyi çalıştırınca böyle "korudu" yazan bir ekran gelmemişti doğrudan kurulum yaptım. İmzasızlıktan kaynaklanıyorsa sorun değil fakat Trojan demesi beni endişelendirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhyNot? -- 13 Temmuz 2020; 18:35:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhyNot?

    Hayır hocam exeyi çalıştırınca böyle "korudu" yazan bir ekran gelmemişti doğrudan kurulum yaptım. İmzasızlıktan kaynaklanıyorsa sorun değil fakat Trojan demesi beni endişelendirdi.
    Eğer trojan olsaydı doğrudan kurulum yaparken de virüs uyarısı alırdınız. Kurulumu yapıp oyuna girebildiyseniz sorun yok.
  • Ben de Virustotal bağlantısını atacaktım.

    Dostum yanlış anlama sendeki bir sıkıntıyı açığa çıkarmış olabilir mi? Galiba IDM kullanıyorsun ben de bir ara kullanırken ondan kaynaklı bazı sıkıntılarla karşılaşmıştım ama içinin rahat etmesi için rar'lı halini atayım sana istersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player 01 -- 13 Temmuz 2020; 18:42:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Player 01

    Kaspersky var bende, her zaman açık. Upload etmeden önce de yine taratıp öyle attım. Bilemedim

    Yine de bir daha bakacağım.
    Hocam kurulum .exe'sinde sorun var. Windows Defender tarafından virüs olarak algılanıyor. Daha farklı bir "installer maker" programı kullanmanız ya da kendi programınızı yazmanız lazım.
  • Tamamdır hocam bir çaresine bakacağız artık. İlgin için sağ ol.

    Yine de isteyen olursa rar'lı halini atarım arkadaşlar.
  • Hocam 1.0.4.0 versiyonu için ayrı dosya atmayı unutmuşum. Oyun sende hala yüklü mü? Ya da başka 1.0.4.0 sürümüyle oynayan varsa atacağım linkten yamayı kullanıp çalışıp çalışmadığını bana bildirirse mutlu olurum.
    https://yadi.sk/d/Txlf7FLnIOrD4w
  • Aksi gibi bende 1.7 ye geçiş yaptım. Complete edition yüklediğim için. Fakat en kisa surede 1.4 e ayrı olarak kurmayı düşünüyorum (grafik modundan ötürü).Deneyince yazarım.Ayriyetten 1.4 sürüm e uyarladiginiz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 20 Temmuz 2020; 13:6:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bana rar'lı halini gönderebilirseniz çok makbule geçer.
  • quote:

    Güncelleme (01.08.2020): Windows'un kurulumu "trojan" olarak görmesi, farklı çözünürlüklerde oynayanlar için bulanık yazılar, ve birkaç harf hatası düzeltilerek V2'ye güncellendi.
  • Oyunu yamanızla bitirdim, gerçekten güzel bir türkçe yama, emeğiniz için teşekkürler, yalnızca 3 tane ingilizce metin ile karşılaştım ve geri bildirim olarak paylaşmak istedim




    GTA 4 - Yeni %200 Türkçe Yama (TAMAMLANDI)GTA 4 - Yeni %200 Türkçe Yama (TAMAMLANDI)GTA 4 - Yeni %200 Türkçe Yama (TAMAMLANDI)




  • Pointflow P kullanıcısına yanıt
    Nedendir bilmiyorum dil dosyasında bazı aynı telefon konuşmaları farklı farklı 2 veya 3 yerde tekrar yazılmış. Ona dikkat etmeye çalışmıştım ama yine kaçmış gözden. Teşekkür ederim düzelteceğim.
  • Blogunuzda sormuştum ancak görmediniz herhalde buradan tekrar sorayım. 1.0.8.0 patch neden kötü? TBOGT çevirisi olmasına rağmen onun yeterli olduğunu yani metinlerin doğru çevrildiğinden emin misiniz? Doğru çevrilmemiş ise o DLC'yide çevirecek misiniz? Son olarakta Technogame ve GTATURK çevirileri olmasına rağmen GTA V Türkçe çeviriside bence GTA IV'ün (sizin çeviriniz hariç) gibi olmuş yani çocuksu olmasada yanlış çevrilmiş... Bunu çevirmek tek başına uzunca bi zaman alsada ilerleyen süreçte bu oyunuda çevirmeyi düşünür müsünüz?

    Şahsen ben sıfırdan değil ama GTA III ve GTA VC'nin Oğuz Gürsel Türkçe çevirisini Çiğ Köfte FM Hile yazma koçum ya da Liberty City yerine Özgürlük Şehri Washington Beach yerine Washington Plajı yazmasına gıcık olduğumdan çok düzenledim ve bu yama xxx tarafından düzenlenmiştir diye oyun içi altyazılarında gözükmesinden gıcık olmuştum ve güzel bir şekilde düzenlemiştim ancak internete paylaşma fırsatım olmamıştı. Anakartım yandığı için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • burc ugur kullanıcısına yanıt
    Şu anki Steam versiyonu yine iyidir fakat Complete Edition güncellemesi gelmeden önceki versiyonu kötülemiştim. Hem bir sürü müzik kaldırılmış, hem de normalde karşılaşılan hataların fazlası vardı.

    TBoGT çevirisi genel olarak gözüme iyi göründü, pek sanmam ama olur da hoşuma gitmezse ona da sıfırdan yaparız artık mecbur.

    GTA V'in iki tane Türkçe çevirisi vardı. GTATurk'ün yaptığı iyiydi ama şu an piyasada yok, kaldırdılar (nedenini bilmiyorum). Technogame çevirisinde de dediğin gibi maalesef bayağı bir yanlış yer var, son oynadığımda canımı çok sıktı ama yine bir büyük işe gireceğimi zannetmiyorum :(

    GTA serisinin ülkemizde kaderi böyle oldu ne yazık ki. Fakat geç de olsa bu kötü şansı kırmada ilk büyük adımı attığım için gururluyum. Forumda GTA III ve SA için de güzel çeviriler yapmaya başlayan arkadaşlar var. Kim bilir, belki bir gün GTA V'i de dertsiz sorunsuz oynarız.




  • GTA III için olan çalışmayı gördüm ancak Sanandreas için olanını ne bu forumda nede internette göremedim bulamadım. Bana link atar mısın takip edeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burc ugur kullanıcısına yanıt
    Forumda bu aralar bazı sorunlar var, bazı konular sadece alt başlıklar altında görünüyor, ondandır.

    https://forum.donanimhaber.com/grand-theft-auto-san-andreas-2020-turkce-yama-turkce-karakterler-ekleniyor--144764586



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player 01 -- 15 Ağustos 2020; 18:13:11 >
  • Uzun süre sonra GTA 4 oynamak istedim ve yama arayışına girdim. Eski çevirisindeki "Bosch, Yallah kocum" tarzı saçma sapan şeylerden hoşlanmadığım için düzgün bir yama arıyordum. Sonra sizin çevirinize rastladım. Elinize sağlık.

    Umarım ileride vaktiniz olduğunda GTA 4'ün DLC'lerini de çevirirsiniz. Sevgiler.
  • Bu işi gerçekten hakkıyla, adam gibi yapan, emek veren özel bir insanmışsın usta. Eline sağlık, devamını dört gözle bekliyorum.
  • Damned Executioner D kullanıcısına yanıt
    İyi oyunlar arkadaşlar.

    Şu an Lost and Damned'ı çeviriyorum :)
    https://forum.donanimhaber.com/gta-4-tlad-yeni-turkce-yama-cevriliyor--144989254#145044359
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.