Şimdi Ara

GTA 3'den günümüze

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün öne eskiler aklıma geldi ve GTA 3'e tekrar başlamaya karar verdim. Bu gün 2. şehre geçebildim sonunda ve şehirde dolanırken çok garip birşey dikkatimi çekti, sizinle paylaşmak istedim. Bilenler kesin vardır o yüzden ben biliyodum niye paylaştın demesinler. Dünya onların etrafında dönmüyor sonuçta. Bilmeyenlerde var. GTA 3'teki resmi ben çektim ama GTA 4'tekini sırf resim çekmek için GTA 4'e girip, internet cafe'ye gitmeye kasmadım. Ayrıca TW@'yada tebriklerimi iletiyorum. İşletmelerini 82 yılından günümüze kadar getirebilmişler.

GTA 3'den günümüze

EDİT: Ayrıca GTA3'den günümüze bir sürü dükkan, mağaza vb. şeyler geldi ama "çoğumuzun" (herkesin demiyorum, çok bilmişler çıkıp laf atmasın.) bunlardan haberi yok. Bende oyuna yeniden başlamış olmasaydım benimde hafızamdan çıkmıştı çoğu, yeni öğrendim bende.

Son olarak 2 resim daha koyucam geri kalanlarını koymamın gereksiz olduğunu düşünüyorum, koymamı istemediğiniz sürece.

GTA 3'den günümüze

Geçmişten günümüze kadar gelmiş olan giysi mağazası. Ayrıca elinde ZIP poşetleriyle gezen yaşlı teyzelerimiz ve ZIP dükkanıda mevcut oyunda.

GTA 3'den günümüze

Burasıda GTA 4'den tanıdık geldi bana.
    GTA4'ün Liberty City haritasında geçtiğini biliyorum ama insan oraları bu grafiklerle görünce bir tuhaf oluyor.

2. Resim alıntıdır ilkini ben çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grampa Simpson -- 30 Eylül 2013; 22:22:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

82 yılı derken? GTA 3, 2001'de geçiyor.

GTA 3 oyunu 1982 yılında geçiyor. Çıkış tarihi 2001.

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

quote:

gta3 2001 de geçiyor, vice city 80lerde geçiyor. san andreas da 90larda geçiyor.

Orijinalden alıntı: LaMidas

quote:

quote:

gta3 2001 de geçiyor, vice city 80lerde geçiyor. san andreas da 90larda geçiyor.

GTA 3'de Vice City'de 80li yıllarda geçiyor. Oynamadığın oyun hakkında birdaha yorum yapmassan sevinirim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

GTA 3'de Vice City'de 80li yıllarda geçiyor. Oynamadığın oyun hakkında birdaha yorum yapmassan sevinirim..

kimin oynamadığı belli oluyor, gta 3 de şehir, arabalar vs çok daha modern. metro hatları vs gibisinden. https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC4QFjAA&url=http%3A%2F%2Ftr.wikipedia.org%2Fwiki%2FGrand_Theft_Auto_III&ei=Oy9MUrzrGOiM4ASnlYGAAg&usg=AFQjCNGbZ4BFVDi8_SzSfwW_a3ezWs2O9Q&sig2=8-oZ6hKMk5e8mGT7CugXqg detaylara bakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kimin oynamadığı belli oluyor, gta 3 de şehir, arabalar vs çok daha modern. metro hatları vs gibisinden. https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC4QFjAA&url=http%3A%2F%2Ftr.wikipedia.org%2Fwiki%2FGrand_Theft_Auto_III&ei=Oy9MUrzrGOiM4ASnlYGAAg&usg=AFQjCNGbZ4BFVDi8_SzSfwW_a3ezWs2O9Q&sig2=8-oZ6hKMk5e8mGT7CugXqg detaylara bakabilirsin.

Ulan desene Türkçe yamanın azizliğine uğradım.
    1992 yerine 1982 yazmışlar soygunda.

EPİC FAİL !

• quote:

quote:

bana sorar isen dostum Dan Houser diyorki tüm şehirlerin olduğu bir gta istiyoruz diyor.Ama ben buna pek inanmıyorum.Dan Houserin ne halt oldugunu biliyoruz çünkü :)
    Ama GTA 6 için yeni bir şehir yapılabilir.Washıngton çok iyi bir örnek kanımca.Onun yanısıra eğer yapılmazsa VICE cıtyde geçeceği kanaatindeyim

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

quote:

quote:

bana sorar isen dostum Dan Houser diyorki tüm şehirlerin olduğu bir gta istiyoruz diyor.Ama ben buna pek inanmıyorum.Dan Houserin ne halt oldugunu biliyoruz çünkü :)
    Ama GTA 6 için yeni bir şehir yapılabilir.Washıngton çok iyi bir örnek kanımca.Onun yanısıra eğer yapılmazsa VICE cıtyde geçeceği kanaatindeyim

Bence GTA 5 oyunun sonu. GTA 6 ve 7 için site domainlerini almış olabilirler ama bana kalırsa sahte GTA 6 ve 7 sitelerinin açılıp insanların kandırılmaması için yapmışlardır. Çıkacak olursa bile en az 10 sene sonra çıkar oda aşırı gerçekçi bir oyun olur heralde. Çünkü GTA 5 MP sine GTA Online diyorlar, GTA 5 Online değil. Buda bana kalırsa birdaha GTA çıkmayacağı yada çıkacak GTA'nın MPsi GTA 4'deki gibi dandik olacağı anlamına geliyor. Benim düşüncem bu.

• Çok şey değişti hocam ama eskiler daha güzel geliyor bana.

quote:

quote:

Bu sefer bence oyun gerçek veya kurgusal bir Avrupa şehrinde geçmeli.Yine deniz kıyısı olan bir şehir seçilecektir,İstanbul da bu listeye eklenebilir.Kim istemez İstanbul'da bir GTA oyunu geçmesini ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncooo

quote:

quote:

quote:

Bu sefer bence oyun gerçek veya kurgusal bir Avrupa şehrinde geçmeli.Yine deniz kıyısı olan bir şehir seçilecektir,İstanbul da bu listeye eklenebilir.Kim istemez İstanbul'da bir GTA oyunu geçmesini ?

Hatırlatma!
    Hiç bir Grand Theft Auto oyunu Amerika dışında bir ülkede geçemez.Tüm Grand Theft Auto oyunlarının ana konusu Amerikan Rüyasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Clicker kullanıcısına yanıt
    Oyunun ana konusunun Amerikan Rüyası olması için bence illa ki oyunun Amerika'da geçmesi gerekmiyor.Amerikan Rüyası'nı yaşamak için adı pek çok suça karışan bir karakteri de canlandırabiliriz.Ayrıca birden fazla haritada da geçebilir,illa ki tek haritaya bağımlı kalmaya gerek yok.Bir ABD şehrinin yanı sıra bir Avrupa şehri de seçilebilir.Hakeza her ne kadar bir senaryosu olan bir yarış oyunu olsa da Test Drive Unlimited 2'de 2 tane harita kullanılmıştı,haritaların her biri GTA 5'in haritasından daha büyüktü.

Orijinalden alıntı: tuncooo

Oyunun ana konusunun Amerikan Rüyası olması için bence illa ki oyunun Amerika'da geçmesi gerekmiyor.Amerikan Rüyası'nı yaşamak için adı pek çok suça karışan bir karakteri de canlandırabiliriz.Ayrıca birden fazla haritada da geçebilir,illa ki tek haritaya bağımlı kalmaya gerek yok.Bir ABD şehrinin yanı sıra bir Avrupa şehri de seçilebilir.Hakeza her ne kadar bir senaryosu olan bir yarış oyunu olsa da Test Drive Unlimited 2'de 2 tane harita kullanılmıştı,haritaların her biri GTA 5'in haritasından daha büyüktü.

Amerikadan çıkması güzel olur mu bilmem.Ama çıkarsa kesinlikle İstanbula uğramalılar.Mesela istanbula kurgusunda Metropol city denilebilir.
  • İstanbul demişsinizde İstanbulda geçecek oyun GTA değil anca CoD, BF falan olur. İstanbulda yapacakları şeyin konusu ne olacak? Satırla sokakta adam kovalama, pitbull dövüştürme görevlerimi alıcaz. Anca terorle mücadele üstüne bir oyun yapılır oda zaten GTA olmaz dediğm gibi.

Ayrıca R* o kadar dilin arasına daha Türkçeyi bile eklemedi siz İstanbul diyosunuz, bu hayalden bile öte.
    Başka ülkede geçirecekselerde Japonyada falan geçirmeliler bence. GTA 4'de nasıl mafyalar için çalışıyorsak ondada Yakuzalar için çalışırız. Yani iyi bir senaryo çıkabilir. İstanbul'un aksine.

• Demin hiçbir yabancı, yerli sitede rastlamadığım, biliniyor olsa bile az bilindiğini düşündüğüm bir şey keşfettim oyun içinde ama kimse konuyla ilgilenmediği için paylaşmıyorum. İlerde bütün GTA serilerinin ortak yönleri, gariplikleri, ve birçok şeyin daha olduğu dev bir konu açmayı planlıyorum, açarsam eyer orada paylaşıcam hepsini. O konudaki benzerlikler, gariplikler falan bu konudaki gibi olmayacak ama. Bu gün keşfettiğim şeyler gibi az kişinin bildiği şeyler olacak açarsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.