Şimdi Ara

GT750m :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum arkadaşlar ekran kartımın artık ilk aldığım zaman ki gibi çalışmamasıdır.
    örnek veriyorum cs global offansive'de 180+ fps performansı alırken şimdi 60+fps almam bu sorun bilgisayarıma kola dökülmesinden beri var klavye+iç bakım komple bakıma yolladım.Bilgisayar geldi ısınma veya başka hiç bir sorun yok driverler güncel oyun güncel fakat gene aynı oyunda donmalar takılmalar var arkadaşımda gt840m ekran kartı var fps düşük olmasına rağmen çok stabil bir şekilde oyun oynuyor kart özelliklerini karşılaştırdığımda 750m ekran kartım DDR5 olmasından dolayı neredeyse 3 katı bellek hızı özelliği var iken arkadaşımın aldığı performansı alamıyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar kafayı yemek uzereyım 3 ayda 50 kere format atmışımda artık hdd ne varsa değiştiricem olmuyor çözemedim yanıtlarınız ve çözüm önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. :)
     GT750m :S GT750m :S

• Yardım edicek yokmu sistem güncel ekran kartı ısı değeri max75 derece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Ne Kadar Temizlensede Sıvı Teması oluşmuş ve asitli olmasıda büyük etken Zarar gören kısım olması muhtemel

Ama 2 hafta önce servisden geldi komple iç bakım yapıldı,dedikleriniz olsaydı servisde anlaşılmazmıydı :(
    Ya galiba işletim sistemimde sıkıntı olabilir ben ilk pcyi aldığımki sistem yok recovery dahil herşey biçimlendirip w7 kurmuşdum alışamamıştım w8e ne olduysa ondan sonra performansı düşmeye başladı şuan pc çok hızlı kasma yok ama sadece cs go da ilk defa boyle performans goruyorum çıldırdımmm :(
    Bu mesaja eklenen görseller:

Eksik Driver kurmuş olabilirsiniz onlarıda bi kontrol edin tiüm driverlar kurulu ve günceş olsun

Hocam ne var ne yok yükledim herşey güncel malesef :(
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Driver Booster Kesinlikle güvenmeyin eski sürümlerini kurabiliyor bazen sürücelerin ve genelde ekran kartı sürücülerini kurmuyor özellikle ve özellikle nvıdıa nın sitesibe girip ekran kartını el ile güncelleyin diger bileşenleride öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 14 Mart 2016; 22:51:41 >

Driver Booster Kesinlikle güvenmeyin eski sürümlerini kurabiliyor bazen sürücelerin ve genelde ekran kartı sürücülerini kurmuyor özellikle ve özellikle nvıdıa nın sitesibe girip ekran kartını el ile güncelleyin diger bileşenleride öyle

Dediğinizi yapmış bulunmakdayim hem intel hem nvidia ayrı ayrı hem eski hem güncel sürümleri indirip denedim malesef durum gene aynı. :(

Daha sonra denetim masasına girip Güç Seçenekleri kısmından plan ayarlarını değiştir deyip gelişmiş ayarlar kısmından işlemci güç durumunun %100 olduğundan emin olun

Oyuna girmeden önce sağ tıklayarak Grafik İşlemciyle Çalıştır deyip Nvidia ekran kartını seçin.

Eğer hala Nvidia ekran kartınızı görmezse başka sıkıntılar olabilir.

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Driver booster fiyaskosuna bulaşılmaz hele laptopta. Laptopu sıfırlamanı tavsiye ederim.

Ssd siparişi verdim,teslimatı beklemekdeyim 8.1 singL kurup deniyeceğim ne olduysa windows 10 da oldu her halt :)

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Nvidia denetim masasına girip 3D Ayarları > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Tercih Edilen Grafik İşlemci sekmesine gelip buradan Nvidia'yı seçin.

Daha sonra denetim masasına girip Güç Seçenekleri kısmından plan ayarlarını değiştir deyip gelişmiş ayarlar kısmından işlemci güç durumunun %100 olduğundan emin olun

Oyuna girmeden önce sağ tıklayarak Grafik İşlemciyle Çalıştır deyip Nvidia ekran kartını seçin.

Eğer hala Nvidia ekran kartınızı görmezse başka sıkıntılar olabilir.

Size şöyle söyleyeyim nvidia ile her haltı araştırdım dediklerinizide 2 sene once pcyi alır almaz yapmıştım ve her formattan sonra aynı ayarları tek tek yapmakdayım teşekkür ederim.
  • Tekrar merhaba kingston ssd taktım formatladım ve driverları yükledim pc açılış kapanış hızı arttı fakat oyunlarda gene aynı performansı verıyor oyun başlarında 200+ fps verirken 10 dk sonra 70+ fps verıyor busefer bu duşuşlerde oyunda aşırı yavaşlamalar oluyor.Ayrıca bilgisayar özelliklerinde aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara dediğim zaman mavi ekran vermekde lütfen yardımcı olun bana.

ayrıca intel speed step i araştırmanı öneririm donmaların sebebi bu olabilir

Legends Never Die
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsszz

sorun bence sıcaklıkla ilgili olabilir nvidia önlem için yüksek sıcaklıklara ulaşıldığında Mhz değerlerini düşürüyor

ayrıca intel speed step i araştırmanı öneririm donmaların sebebi bu olabilir

Merbaha
    Dediğiniz gibi sıcaklıkdan olabileceğini bende düşünmekdeyim fakat pcyi aldığım zamanlarda pcnin üstünde yumurta kızarıcak kadar sıcaklığa ulaşıyordu ilk zamanlar mutlu değildim fakat bu ısınmas adece fan çıkışından olduğunu fark ettım klavye bölgesinde hissedilir pek bir sıcaklıklık yok idi ve malum yaz ayıydı ağustos sonu,şimdiki hali pc 15 sn surmuyor açılması dosya aktarımı ve windows hızı eskısınden bıraz daha iyi fakat cs go msı afeterburnerın yan programı ile ölçdüğüm mhz değeri 2000 max
    ekran kartı mhz değeri 4400 ve kullandığı ram max300 mgb benim anlamadığım nokta bu ekran kartı %75 76 civarı kullanmakda oldunuğunu belirtiyim.
    2gb belleği ve 4400 mhz değeri olan kart neden buyuk bır bolumunu kullanmıyor kullanmadığı gibi oyunda kasıyor.

Tavsiye edebileceğiniz macun türü varmıdır ve içindem macunu yaymam için kullanabileceğim bi araçda olması gerekiyor malum elimin ayarı yoktur . :==)

• Arkadaşlar çözüm bulunmuştur.
    Servisci dolandırıcı çıktı Gaziosmanpaşa dell servisi...
    Fanı ve işlemci ekrankartı dahil olmak üzre tüm ısı borularını söktüm fan leş gibiydi adete ızgaralar ise tamamen kapalıydı ona rağmen 75 sabit idi sıcaklığı 2.1 ısı iletkenliği olan ucuz bir markaya ait macun sürdüm performansı şöyle söyliyim size oyunda minimum 140 fps aldım Csgo ölüm oyununda smoke veya molotofda ise fps 90a düşmekde ama hiç bir kasma ve kekeme olmamakda.
    Yani 80 Tlye süper bakım yapmışlar ben bile daha iyisini yapamazdım :)
    okulum bitince memlekete gidip zalmanın sağlam macunlarından sürüp yoluma devam edicem.
    Konuma cevap yazım bana yardımcı olmak isteyen tüm donanımhaber üyelerine teşekkür ederim.
    İyi günler :)

Orijinalden alıntı: pradator1905

Arkadaşlar çözüm bulunmuştur.
    Fanı ve işlemci ekrankartı dahil olmak üzre tüm ısı borularını söktüm fan leş gibiydi adete ızgaralar ise tamamen kapalıydı ona rağmen 75 sabit idi sıcaklığı 2.1 ısı iletkenliği olan ucuz bir markaya ait macun sürdüm performansı şöyle söyliyim size oyunda minimum 140 fps aldım Csgo ölüm oyununda smoke veya molotofda ise fps 90a düşmekde ama hiç bir kasma ve kekeme olmamakda.
    okulum bitince memlekete gidip zalmanın sağlam macunlarından sürüp yoluma devam edicem.
    Konuma cevap yazım bana yardımcı olmak isteyen tüm donanımhaber üyelerine teşekkür ederim.

makinaın marka ve modeli nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

quote:

Orijinalden alıntı: pradator1905

Arkadaşlar çözüm bulunmuştur.

makinaın marka ve modeli nedir

Dell 7537 i5 olan model

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.