Şimdi Ara

GT5p de NASIL BiR HASAR SiSTEMi UMUYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya TGS de büyük ihtimalle hasar modellemesi gösterilecek. Beklentileriniz neler?

•  GT5p de NASIL BiR HASAR SiSTEMi UMUYORSUNUZ?

böyle fena olmaz hani....
  • her aracın kendıne gore hasar almasını ve takılan parcalara gore kasanın hasar alma sevıyesının de degısmesını....
  • Ben ne diyim ki simdi
  • O kadar bekledik. Kokpit kamerasından oynayıp kaza yaptığımızda camlar içe doğru patlamazsa, kokpit yamulmazsa, dikiz aynası hasar almazsa ve biz fırlamazsak olmaz olsun böyle nextgen. O zaman inatla nextgen' in gelmediğini savunmaya devam ederiz olur biter...Sen de çok şey istiyorsun gibi saçma şeyler söylemeyin. Araca 300.000 poligon yaparken kaza anında 300 poligonluk dikiz aynasının 100' ünü çıkartmıyorlarsa go to hell Poliphony!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola Gay -- 11 Eylül 2007; 21:45:48 >
  • Enola Gay sacma konusuyorsun dostum. Kolaysa sen yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: xjunk360

Enola Gay sacma konusuyorsun dostum. Kolaysa sen yap

Affedersin gerçek hayatta bir arabaya arkadan çarptığında kaportan yamulmaz mı? 350 km ile giderken bariyere çarptığında arabanın ön camları kırılmaz mı? Dikiz aynaşarı hasar almaz, motor patlamaz mı? Hasar deyince ne anlıyorsun!? Herhalde birkaç çizik. Ben mi saçma konuşuyorum!?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asıl 2008 de çıkarak olan GT 5 gt 5 prologueden grafik,çevre,sürüş dinamiği olarak daha iyi olacaktır bu bi defa kesin.forza 2 de daha iyi bir hasar sistemi olacaktır zaten polyphony başkanı gerçekçi bir hasar yapcaklarını söyledi.
  • O kadarda olmaz insaf yani sonucta oyun bu ama 1 sene daha gec piyasada olursa öyle hasar görebiliriz Polyphony nin isi belli olmaz bence GT5 seneye gelsin gercekci hasar olsun.
  • walla bence en iyi araba oyun burnout3 worldtour
  • Burnout 3 Worldtour degil Burnout 3 Takedown.
  • quote:

O kadarda olmaz insaf yani sonucta oyun bu ama 1 sene daha gec piyasada olursa öyle hasar görebiliriz Polyphony nin isi belli olmaz bence GT5 seneye gelsin gercekci hasar olsun.

Ne yani!? Kokpit kameradan oynuyorsun oyunu. Ölümcül bir kaza yaptın ve içeriye, cama, herhangi birşeye hiçbirşey olmayacak ve sen bu oyuna yeni jenerasyon yarış oyunu mu diyeceksin!? 10 yıldır GT serilerinin kökünü kazıdım. Her parkuru, her aracı elimden geçirdim. Tüm oyunları bitirdim. Artık hasar eklenmiş. Konuştuğumuz oyun PS3 oyunu. Ünlü cell-RSX, blueray' den hsediyoruz. Ve bir dikiz aynasının kırılmasını beklemek çok şey mi oluyor!? Bravo. Soçta bu oyun diyediye PS4 de de bu olmayacak, PS5 dede. Bravo...

• Enola Gay olm sen yazma buraya. Sen GT MT görmemissin yutturma yutmam bu konuya yazma. Ben GT yi de GT ciyide iyi bilirim. Sahsen ben hasar görmek istemem GT de.Acemi biri gelecek vuracak arabama sonra diskalifiye. Ebola Gay seni blokluyorum tamam GT de görmedin sen.
  • quote:

Enola Gay olm sen yazma buraya. Sen GT MT görmemissin yutturma yutmam bu konuya yazma. Ben GT yi de GT ciyide iyi bilirim. Sahsen ben hasar görmek istemem GT de.Acemi biri gelecek vuracak arabama sonra diskalifiye. Ebola Gay seni blokluyorum tamam GT de görmedin sen.

Demek blokladın. ( Yalana bak. Şimdi bunu da okur sözde bloklamış haliyle ve cevap verir. Anlarız o zaman ne kadar bloklamış ne kadar bloklamamış. )

Ha bu arada benim ne kadar GT' cu olduğumu kavramaya kapasiten yetmez. Ben oyundan şunu bunu bekliyorum diyorum, senin bana avukatlarıymış gibi yazdığın ilk cevaba bak:

'' Enola Gay sacma konusuyorsun dostum. Kolaysa sen yap ''

Hey allah' ım ya!
  • Enola, senin istediğin gerçekçiliğe şunuda eklemek lazım, 350 km hızla duvara çarparsan ölmen gerekir ve oyun bloke olur bir daha oynayamazsın. Camlar patlasın kaporta yamulsun ama sana birşey olmasın, bu gerçeklik seni tatmin edecekmi? Neticede bu bir oyun, gerçeklik konusunu abartmaya gerek yok. Önemli olan gerçeğe yakın sürüş keyfi vermesi ve bunu güzel grafiklerle yapması.
  • İşte ben de diyorum ki o zaman hiç hsar masar yapmasınlar. Gerek yok adem araba dağılmayacak. Ne esprisi var yani!? Onun için fazladan oyunun çıkışını beklemeye değer mi?
  • PSN versiyonunda hasar modellemesi olmayacak.
  • İnşallah official' ından da çıkarırlar. Boşuna sinirimi ( zi ) bozmasınlar. Hasarmasar diye oyun bir yıl geç çıkacak neredeyse. GT' ya hasar yakşmıyor. Amaç yarış olmalı çünkü savaşmak, araba dağıtmak değil. Burnout' dan farkı kalmaz yoksa. GT' nun bir ağırlığı vardır. Onun içine edecekler gibime geliyor abukhasar modellemeleri ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.