Şimdi Ara

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.920
Cevap
43
Favori
238.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nohahahaha olması gereken oldu. Harala gürele girmemeyi öğrenir. Belkide bu arc luffy nin olgunlaşma arc ı olur
  • vay arkadas..
  • yav arkadaş 1 hafta bekle şu lanet sayıyı 14 sayfa çıksın sonra gelde sövme ................................................

    sonunda çıldırtacan Oda bizi yeter a............ bitir şu seriyi
    zaten bu hafta vize haftası galatasaray zor bela kurtardı öne geçtiği maçı hepsi üst üste mi gelir arkadaş...




  • Sonunda bekledigim ozledigim o an geldi. Evvelden yedigi dayaklari toplasan bu kadar koymaz. Lan sen kim bebe, herkese atar gider? Boyle amele sumugu gibi yapisirsin yere. Insallah WANO bir rescue Arc'a donusmez ve bu cocuk adam olur da ileride ayaklari daha bir yere basar. Gerci Katakuri'nin yaptigi hataya dustu, observation haki off takildi bu buyuk bir handicap ama olsun boyle boyle dayak yiye yiye adam olacak bu cocuk
  • Power up bile kurtarmaz. Bu arcın sonunda birilerinin gelip Luffy'i kurtarması gerekecek gibi.
  • Bu nedir lan? G4 formuna rağmen adam tek yedi şaka gibi. Aradaki güç farkı inanılmaz uçuk. Kaido'ya danaya girer gibi girecekler herhalde. Luffy tek başına indiremez.
  • İddia ediyorum Luffy Kralların Hakisini de kullanmayı öğrenecek bu arcta. Şimdi zaten biliyor diyeceksiniz ancak bana kalırsa Kralların Hakisi sadece zayıf düşmanları bayıltmaya yaramıyor. Çok daha özel bir yetenek bu bana kalırsa.

    Zaten Advanced CoA öğrenip geliştirecek ama Kralların Hakisini de gerçek manada kullanacaktır. Shanks'ın WB'nin gemisine yaptıklarını hatırlayın. Hatta Rayleigh, Camie'yi kurtarırken de Kralların Hakisini kullandı diye biliyorum.

    Son bölümde de Luffy klasik shonen kahramanı gibi davranıp "Kaido'nun işini şimdi bitirirsem her şey biter" gibi klişenin de klişesini bize yaşatmış oldu. Bunu söylemesinin sebebi tabi ki arkadaşlarının durumu hakkında epey bir endişelenip öfkesine tam olarak hakim olamadığıdan dolayı olsa bile Luffy'nin karakter gelişimi biraz geride kalmış gibi göründü maalesef.

    EOS Luffy ciddi manada karakter gelişimine sahip olacaktır bu arclarda hala gelişme aşamasında olması normal. Her şeye rağmen düşüncesizce hareket etmek klasik shonen hareketidir bunu kullanmasını beklemiyordum Oda'nın.

    Muhtemelen bir sonraki bölümde işler bambaşka bir boyut alacaktır.

    G4'ün Yonko sağ kollarına anca yettiği yerde tutup da Yonko'nun kendisi ile bu şekilde dövüşemezsin Luffy, bunu idrak etmek gerekiyor artık.

    Ekleme: Bu arada söylemeyi unuttum. Luffy'nin en sevmediğim özelliği (Oda'nın anlatmayı sevdiği tarz bu olsa gerek) kendini sürekli geri tutuyor olması.

    Bakın G4 formundayken Kaido'yu yenemeyeceğini bal gibi biliyor Luffy. Üstüne üstlük tek atmaya çalışıyor bir de. Dövüşürken tam bir "deha" dediğimiz Luffy sizce bunların hiçbirini düşünemiyor mu? Elbette düşünüyor ama kendini geri tutuyor daha doğrusu mangaka böyle istiyor.

    Rayleigh eğitti bu çocuğu ve eğitirken dedi ki "G4 dışında başka şeyler de düşünmelisin".

    Bana göre Luffy G4'ün bütün formlarının yetmediği/yetmeyeceği o ana doğru emin adımlarla ilerliyor. Bound man, Tank man, Snake man olarak karşımıza çıktı G4 şimdiye kadar. Var mıdır dahası? Mutlaka vardır çünkü G4 başlıklı bir defteri var Oda'nın (Trollenmediğimizi varsayıyorum). Bu adam G4'ün ekmeğini bol bol yiyecek ve son koz olarak ya "Şeytan meyvesi uyanışı" yapıp G4 ile birleştirecek ya da G5 adı altında bunu yedirecek bizlere.

    Luffy, Doflamingo ve Katakuri ile dövüştükten sonra eminim bir şeyler öğrenmiştir şeytan meyvesini uyandırmakla ilgili. Rakiplerinden çok şey öğrendi şimdiye kadar.

    Bu çocuk hala kendini tutuyorsa bilin ki plot twist olacaktır. Kaidonun bir anda gelişi ve G4 formundaki Luffy'nin tek yemesi bana kalırsa buna işaret. Hep birlikte göreceğiz Oda'nın ne planladığını.

    Ekleme 2: Orojacksonda birisi bahsetmiş Kaido kralların hakisini kullandı diye. Şu son iki sayfaya dikkatli bakar mısınız özellikle sondan önceki sayfanın son iki paneline ve son sayfadaki Kaido'nun topuzuna. Kaidonun bakışı ve Luffy'nin inanılmaz gergin duruşu ve topuzdaki kralların hakisine benzer haki kullanımı. Gerçi Advanced Armament Haki de olabilir.

     ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!!

     ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 3 Kasım 2018; 23:3:12 >




  • Olması gereken oldu. O balon gücüyle yonkou indirse bırakırdım zaten okumayı. Doflamingo yu zar zor yeniyor 3 amirale kafa tutan sınıfa saldırıyor mal. Sen git önce 1 tane amirale kafa tut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luffy nin kral hakiyle bişey yapacağını sanmıyorum,chinjao dede de vardı bu hakiden ama yılların adamı kullanmadı öyle bir güç

    Sonra shanks kolunu kaptırmazdı eğer kral haki o kadar işe yarasaydı sadece korkutup kaçırabildi deniz kralını.

    Oda yüklendikçe kaidoya yükleniyor sanki en zayıftan en güçlü yonkouya geçiş yapıyor gibi.

    Düşününce o deniz hıyarı big mom veya kaidoya saldırsa anında çizik bile almadan indirilerdi o balığı ama shanksin hali ortada ki bu adam nasıl oluyorsa kolunu kaybetmeden önce mihawkla versus atabilen biri ama balık kolunu kapıyor.

    Dünyanın en büyük kılıç ustasından darbe yara almayan adamı balık yiyor.

    Dedeye en güçlü adam dedi adamı parçalarına ayırdılar resmen savaşta ,shanks kolunu balık yedi tamam haki meyve önemli ama dayanıklılıkta olması lazım yonkou yada amiral seviyesinde biri olmak için.

    Kendi adamları dededen çok daha dayanıklılardı elmas jozu en güçlü mihawkı karşıladı,anka marco kizaruyu tokatladı ve iyleşme gücüyle çiziksiz tamamladı.

    Ama şimdili big moma bakıyoruz kaidoya bakıyoruz adamlara hiç hasar verilemiyor bile özellikle kaido bu konuda zirve heralde ejder olduğundan .Bu arada birde her darbeyi alıp yileşme gücüde var yoksa onca şeyden sonra o şekilde kalması mümkün değil.

    Bu arada birde kabasakal var tabi oda en trol yonkou heralde,adam her saldırıyı vücuduna alıyor normalde tek yemesi lazımken 2 debelenip ayağa kalkıp aynen devam ediyor.

    Kabasakalın meyveleri güçlü olabilir ama aceten,venom abiden vs den nasıl direkt darbeler aldığını gördük adamın dövüşü berbat.

    Karşısına cp9 dan lucci gibi dövüşçü biri çıksa,vergo gibi sabaha kadar dövmesi lazım o savunmayla,ama nedense adaam nasıl bi trol karakterse tüm ataklara rağmen hiçbişey olmamış gibi kalkıp dövüşebiliyor ki mangada en saçma şeylerden biride bu.

    En merak ettiğim şeylerden biri de shanks nasıl bu hayvan kaidoyla savaşıp sonra hiçbişey olmamış gibi kendisi ve tayfasında bi yaralanma olmadan tak diye savaşa giriş yapmaları,kaido tek başına bile shanksin en az 1-2 adamını yaralaması gerekirdi adamlarını es geçsek bile.
    Luffy nin dayak yemesi normal sonuçta dragon ballda da böyleydi bu işler goku dayak yer analiz eder takibi sonra maçı alırdı,tabi burda o kadar basit olmayacaktır.

    Kaidoyla başedebilen bi shanksi duyduk aslında tam zamanında gelip müdahale etse güzel olurdu,yani o güce durabilecek fazla elemanda yok,karakral kizaruyu durdurduğu gibi belki biraz oyalayabilir aslında diğerleri kaçırır filan,gerçi roomcu eleman taş fırlatıp change yapıp tozda olabilirler.

    Serinin eski havasını özledim ne güzel efsane karakter hikayeleri vardı keşke robin gibi bi hikaye daha yaşatsa one piece.

    Şu yonkoular bi savaşsa keşkede güçlerini görebilsek,sonra denizcilerde olaya gelse,dragon vs derken ortalık karışsa.

    Luffy'nin bu yonkouları güçlenip dövmesini beklersek hiç bişey göremeyeceğiz bu gidişle,adam sırf yonkouları göstermemek için birine pasta diye kafayı yedirtti,diğerine saki içirip sarhoş etti.

    Şöyle tam güçte bir shanks,big mom,kaido,kabasakal,dragon,en tepedeki dedeler filan kapışsın da bişeyler görelim ama böyle giderse ucundan bile göreneyeceğiz gibi.

    30 Sene oldu hala shanksin doğru düzgün bişeyini görmedik,mihawk öyle,dragon öyle yeter artık oda ama.

    Umarım düşündüğüm gibi roger klonunu öldürtüp kendisi dediği gibi korsan kralı olmak özgür olmaktır diyerek geziyor ve raftalde bizimkileri bekliyordurda geleni güzelce bi sınavdan geçirir bizde onunda ne yapabildiğini görmüş oluruz.




  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Chinjaoda da vardı ve Luffy ile dengedeydi resmen kralların hakisi gücü. Yine aynı şekilde Doffy, Law'ı ayağı ile ezecekken Luffy araya girdi yine bir kralların hakisi savaşı gördük o esnada. Yani bir şeyler var ve Oda bunu göstermiyor.

    Nasıl time skip öncesi silahlanma hakisi, görüş hakisi gibi şeyleri neredeyse göstermeden ilerlediyse bunda da bir iki şey gösterip neredeyse bir şey yokmuş gibi ilerletiyor.

    Shanks olayını Oda açıklamıştı zaten. Editörü veya Oda, Shanks'ın kolunu kaybetmesi durumunda insanların seriye daha çok bağlanacağını düşündüğü için hikayeyi bu yönde ilerletmişler. Hatta Shanks o zamanlar bile Yonko imiş.

    Kısacası mangaka Shanks'ın kolunu koparmış oluyor, denizdeki balık değil

    WB ise ciddi derecede hastaydı. Zaten gözümüze gözümüze sokuyordu Oda şu büyük Marineford Savaşı başlamadan önce WB'nin durumunu.




  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Düşününce çok saçma adam yonko ama bir avuç serseriden dayak yiyor normalde herkesin shanksin kim olduğunu bilmesi gerekirdi halbuki ve tırsıp kaçmaları gerekirdi en dandik don kriegler bile korku salıyordu.

    Dramatik hikaye olsun diye saçmalamışlar keşke bunu yapmasalardı o hikaye hiçbişi bilmiyorken güzel ama shanksin dünyadaki sayılı en güçlü adamlardan biri olduğunu bilince pek öyle olmuyor.

    Kral hakiyi 50 yıllık adamlar kullanamayıp luffye kullandırtmasıda çok saçma olur, dof gibi luffyden kat kat akıllı eytan meyvesini yılar önce uyandırmış biri yapamayıp luffy yaparsa bu komik olur.

    Shanks gibi full haki kullanıcısı deneyimli biri yapsa kral hakisini o zaman daha mantıklı olur çünkü kara baba hangi hakide uzmanlaşcaksan ona sürekli abanman lazım diyordu, ve shanksin göğü nasıl yardığını gördük,gemiyi nasıl parçaladığını vs.
    Aynı zamandada mihawkla kapışabilen bir kılıç uzmanlığı da var tabi.

    Yinede dede ve shanksi parçalarına ayıran oda big mom ve kaidoyu yara almayan dayanıklılık ve çok güçlü meyvelerle donatması çok dengesiz, sadece buda değil momın adamlarınsa bakıyorsun katakuri filan inanılmaz güçlü sabvaşta olsa öyle biri dedenin yanında kolay kolay kimse yanına bile yaklaşamazdı,sadece katakuri değil diğer adamlarda aynı şekilde oldukça güçlenmiş.

    Oysa dednin adamları çok rahat altedildiler ve bu kadar fazla güçlü adamı yoktu.

    Şimdi düşününce çoğu hakide kullanabilen onca adam marine fordda olsa bunlar ortalığı yıkar geçerdi.

    Kaido'nun adamları desen gene hayvani ödüllü adamları var ama adamın onlara pek ihtiyacı yok zaten tank gibi adam zaten savaşta olsa kim durdurabilirdi bu adamı.

    Yonkoların amirallerden filan çok yukarda olması lazım zaten ki denizviler 2-3 tanesini yollayıp adamı mekanında indirirlerdi yoksa,ama dedenin 1 tanesini bile indirememesi hayal kırıklığı oldu ki zaten orda akaniuya yaptığı saldırının akaniuyu öldürmemesi de ayrı saçmalıktı onlarca atom bombası gücündeki saldırıda ölmedi herif dahada ölmez heralde.

    Odanın yaptığı savştaki zekice hareket ise shanksin adamlarını göstermeyip -heralde daha güç seviyelerini belirlemedi ilerdeki gelişmelere göre şekillendireyim dedi- sonraya saklaması iyi oldu yoksa onlar bile şimdiki yonkoların adamlarından daha zayıf gözükeceklerdi ki bu adamlar kaido savaşından yara almadan savaşa giriş yaptılar.

    Tabi bunların dışında karasakal gibi kendisi ve tüm tayfası venomcu magellandan tek yiyen birisini nasıl yonko yaparlar insan hayret ediyor.

    Ayrıca akaniuyu görüncede anında topuklamıştı karasakal ben sanmıyorum ne momın nede kaidonun,shanksin öyle kaçacağını,özellikle shanks adama kendi mekanında posta koyabildi tek kılıçla durdurdu elemanı.




  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Hocam o güç seviyelerine time skip öncesi ve time skip sonrası şeklinde baksan iyi olur.

    Oda'nın en büyük batırdığı kısım hakiyi time skip öncesi ana kahramana hiç kullandırmamış olması. Ne Luffy ne de tayfadaki diğerleri hakiyi bilmiyor onu anladık da, rakipleri de mi bilmiyor?

    O yüzden Oda bu hakiye geçişi batırdı resmen ama hikayeyi diğer yönleriyle anlatarak toparlamayı da başardı. Ama hakiye geçiş aşaması resmen "rezalet" bana göre.

    Ama bir şeyi hatırlatayım. Ace, WB'nin tayfasına katıldığı ilk sıralar WB'yi gece uyurken bile öldürmeye çalışıyordu. Kin güdüyordu WB'ye. Ama hiçbir zaman suikast girişimi başarılı olmadı.

    Sebebi basit, WB tıpkı Luffy'nin yaptığı gibi bilinci kapalıyken bile görüş hakisini kullanabiliyordu. Hatırlarsanız Luffy vs Katakuri dövüşünde bilinci kısa süreliğine kapanan Luffy, Flampe'nin o sakız saldırısı mıydı neydi çok iyi bir şekilde savuşturmuştu. WB de uyurken Ace'in saldırılarını savuşturup karşılık verebiliyordu.

    Demek istediğim şu, Oda 50 yıldır kralların hakisi bilenlere bile bunu kullandırmıyor o yüzden Luffy kullanamaz mantığı geçerli değil bana kalırsa.

    Şeytan meyvesi gibi düşünelim. Şeytan meyvesinin uyanışını herkes yapamıyor. Kralların hakisine de herkes sahip olamıyor ve sahip olanların da büyük çoğunluğu bu gücü geliştiremiyordur. Aynı şeytan meyvesinde olduğu gibi.

    Oda'nın açıkladığına göre monster trio yani Luffy, Zoro ve Sanji birer tane hakide uzmanlaşıyorlarmış. Zoro silahlanma hakisinde uzmanlaşıyor ve Sanji de görüş hakisinde. Bunu Oda kendisi açıkladı.

    Luffy'ye de kralların hakisi kalıyor. Yani bu ana kahramanın özel bir gücü olacak, olmalı.

    Bu demek değil ki Luffy silahlanma ve görüş hakisini tam olarak kullanamayacak. Hayır gayet de kullanabilir hatta Katakuri ile olan dövüşünde görüş hakisini epey bir geliştirdi. Silahlanma hakisini de geliştirmeye devam ediyor çünkü Katakurinin silahlanma hakisi de Luffy'den üstündü. Halbuki adamın uzmanlığı görüş hakisi üzerineydi yine de silahlanma hakisi Luffy'den daha iyiydi.

    Aynı şekilde Zoro ve Sanji de silahlanma ve görüş hakisini geliştirecektir. Uzmanlıkları olabilir ama diğerlerini de kullanabiliyorlar Katakuri ve Luffy'de görüldüğü üzere.

    Hatta Zoro da kralların hakisini kullanabiliyor bana kalırsa. Balık adam adasında herkes Luffy'nin 50 bin balık adamı bayılttığı duruma şaşırırken Zoro "Benim kaptanım diyebilmem için bu kadarını yapabiliyor olması gerekir" gibi bir şeyler söylemişti hatırlarsanız. Rayleigh ve Katakuri, Roger ve BM'nin sağ kolları kralların hakisine sahipken, geleceğin korsanlar kralının sağ kolunun da bu güce erişebiliyor olması gerekir.

    Yani Zoro da 3 tip hakiyi kullanabiliyor bana göre. Sanji kullanamıyordur muhtemelen sadece silahlanma ve görüş hakisi biliyor.

    Yonkolar zaten epey güçlüler ama şu time skip öncesi ve sonrası işleri karıştırıyor.




  • Tek korkum Yonkou'yu basit bir şekilde harcamaları ve Luffy'nin birden güç patlaması yaşaması

    Tamam artık sonunu görmek istiyoruz ama bu konu kesinlikle aceleye getirilmemeli,ayrıca yukarıda yazılanlara katılıyorum sen kim bebe
  • bilgiler düşmüş yeni bölüm hakkında. Kid'de de kralın hakisi varmış. son 1 - 2 haftaya göre daha durgun bir bölümdü. haftaya ara var maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belli belirsiz

    bilgiler düşmüş yeni bölüm hakkında. Kid'de de kralın hakisi varmış. son 1 - 2 haftaya göre daha durgun bir bölümdü. haftaya ara var maalesef.
    Kid, Law'dan daha önemli bir karaktermiş. Yani Oda, Law'ın bu kadar ön plana çıkacağını düşünmüyormuş ve istememiş de aslında. Oda hikayeyi bu kadar uzatmasaydı Kid'i görürdük çoktan da neyse

    Bizim Shutenmaru da Ashura Douji çıktı. Ya da Kinemon ona benzetti. Tam emin değilim.

    Kid ve Luffy şu an beraberler. Zoro hariç herkes durumdan haberdar.

    Oda, Zoro hakkında ne planlıyor hiç kestiremiyorum. Niye böyle yapıyor bu adam. Tam bir sırlar dünyası

    Ekleme: Luffy'nin içeride olması Zoro için ön plana çıkma fırsatı demek. Bilerek Luffy ve Kid'i bir araya getirdi Oda ama hapishanedeler şu an Kaçacaklar ona şüphem yok.

    Dışarıda birileri samuraylara liderlik etmeli. Luffy dışarı çıkıp liderliği istemeden de olsa üstüne çekebilir ama hikaye yine bildiğimiz tarafa kayar. Luffy'nin hep yaptığı şeyler olur ve hikaye uzamış bir şekilde bildiğimiz yönde ilerler.

    Umarım Zoro liderliği üstlenir de Luffy içeriden işleri bitirirken dışarıdan da samuray güçlerini destek için yollar.

    Zoro: (Luffy'ye) Senin için Wano samuraylarını toplayacağım

     ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 8 Kasım 2018; 12:9:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mugetsuga

    Kid, Law'dan daha önemli bir karaktermiş. Yani Oda, Law'ın bu kadar ön plana çıkacağını düşünmüyormuş ve istememiş de aslında. Oda hikayeyi bu kadar uzatmasaydı Kid'i görürdük çoktan da neyse

    Bizim Shutenmaru da Ashura Douji çıktı. Ya da Kinemon ona benzetti. Tam emin değilim.

    Kid ve Luffy şu an beraberler. Zoro hariç herkes durumdan haberdar.

    Oda, Zoro hakkında ne planlıyor hiç kestiremiyorum. Niye böyle yapıyor bu adam. Tam bir sırlar dünyası

    Ekleme: Luffy'nin içeride olması Zoro için ön plana çıkma fırsatı demek. Bilerek Luffy ve Kid'i bir araya getirdi Oda ama hapishanedeler şu an Kaçacaklar ona şüphem yok.

    Dışarıda birileri samuraylara liderlik etmeli. Luffy dışarı çıkıp liderliği istemeden de olsa üstüne çekebilir ama hikaye yine bildiğimiz tarafa kayar. Luffy'nin hep yaptığı şeyler olur ve hikaye uzamış bir şekilde bildiğimiz yönde ilerler.

    Umarım Zoro liderliği üstlenir de Luffy içeriden işleri bitirirken dışarıdan da samuray güçlerini destek için yollar.

    Zoro: (Luffy'ye) Senin için Wano samuraylarını toplayacağım



    Alıntıları Göster
    Kid mühim adam zira Luffy'den fazlaydı ödülü sabaody arc'ında gördüğümüz vakit. Law ile olan ittifak artık bozulmaz gibi. Ancak Kid ile geçici olacaktır bence. Oda, Kid'i Luffy'nin karşısına koymayı düşünüyor olabilir. Supernovalar içinde de o pozisyona en çok yakışakacak tek isim Kid (bu konu için klasik benzetme hep kullanıyor. Roger ve Shikki ikilisi gibi olurlar deniyor). Law ile ilgili klasik teori bir şekilde doğru çıkacaktır diye düşünüyorum (meyve gücünü kullanıp hayatından vazgeçeceği teori). Bu olduktan sonra kalbimizdeki ebedi istirahat yerine ulaşacaktır.

    Zoro'nun ön plana çıkmasının tam zamanı olduğu konusunda ben de hemfikirim.

    Şu hapse düşme konusu var bir de. Başka bir platformda paylaşılmıştı. Kaptanımız sürekli hapse düşüyor. Oda bu konu özelinde fazlaca tekrara düşmüş durumda.




  • Ulan kaç yıl geçmiş be

     ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 9 Kasım 2018; 16:8:21 >
  • Law kaç zamandır luff ile ortak haraket ediyor. Jinbei gibi fazla fazla tayfaya yararı oldu.

    Lufy zaten hiçbir arc ta bodoslama saldırarak big boss u yenemedi. müttefikler topladı, kötüleri iyi yaptı. sırayla müttefikler oluşmaya başladı.
  • 925 spoiler çıkmış.

    Bakmak isteyen bakabilir.

    Hypeın dibini sıyırıyorum şu an

    Ekleme: Söylemeyi unuttum, en iyi bölümlerden biri geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 21 Kasım 2018; 20:20:55 >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    umarım uydurma bilgi yoktur içlerinde. güzel bir sayı geliyor gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.