Şimdi Ara

===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3' QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <=== (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.439
Cevap
56
Favori
346.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dagliogluosman

    Orda şarj oldu yazıyor telefon daha yeni çok bug var galiba yada bana öyle denk geldi
    Orada öyle yazıyorsa tamamdır. Açıkçası pil kısmına hiç bakmamıştım ben. Pilin üstündeki elektrik simgesi bir süre sonra kayboluyor galiba ama ne kadar sürüyor emin değilim. Ben şarj oldu yazınca fişten çekiyorum.
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Ortalama 10-20 dakika içinde, şansınızı çok zorlarsanız yarım saate filan kayboluyor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madde 3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın çekim denemesi. Yalnız manuel netlemede sıkıntı var. En yakına netlemiyor. Otomatik netleme kullanmak daha sağlıklı.

    Hatta bir adet video çektim

    https://youtu.be/gjNi4P9akPA

    ===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3" QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <===



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 26 Eylül 2018; 20:30:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1999 tl'ye türkiye garantili Xiaomi Redmi 5 Plus siparişi verdim ama şimdi nokia 8 yorumlarını okudum sizce siparişi iptal edip nokia 8 almak mantıklı mı ?
  • Ekranı tam kaplayan ekran koruyucu alacaklara tavsiye ederim yumuşak film gibi bir malzemeden.Daha önce siyah çerçeveli vam ekran koruyucu kullandım fakat ekrana toz ve nem alıyordu bunda öyle bir durum yok sadece dikkat edilmesi gereken uygularken hava bırakmamak.Birde yapıştırıp herşey bittikten sonra üstteki filimi çıkartmak lazım.
    ===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3" QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <===

    https://tr.aliexpress.com/item/2-adet-Tam-Ekran-Koruyucu-Film-Nokia-8-izilmeye-Dayan-kl-Yumu-ak-TPU-Film-sFor/32842846585.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.669b4c4dlJfn2v
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    ben mi göremedim bilmiyorum da internette bu iki cihaz karşılaştırılmamış
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    18:9 pek sevdiğim bir ekran formatı olmasa da Xiaomi Redmi 5 Plus, tasarım olarak Nokia 8'den iyi bence, en azından ondan daha kibar ve modern görünüyor diyelim Bunun haricinde pil ömrü ve root, custom ROM desteği gibi konularda Redmi 5 Plus yine önde. Kalan her şey içinse 8 derim. İkisinin kıyaslamasını bulamamanız normal çünkü arada epey siklet farkı var 8, Redmi 5 Plus ve diğer SD 625 telefonların üzerinden asfalt düzleyen silindirler gibi geçer, başka sözüm yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 26 Eylül 2018; 22:36:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John-Reese -- 14 Ekim 2018; 9:26:1 >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle bir seçeneğiniz yok hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihaza nasıl gcamera kuruluyor internette baya bi övüyorlar google camerayu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 8 ve Xiaomi Redmi s2 arasında kalıyorum. Acaba nokia nasıl kamera performansı olsun uzun süre kullanımda donma yavaşlama ya da farklı sorunlarla karşılaşanlar var mı acaba?

    İphone 5s kullanıcıyım fakat aldığı darbe sonucu arada huysuzluk çıkarıyor görüşmelerde bana androide geçsem mi tekrar diye düşünüyorum o yüzden nokia 8 ağırlıkta benim için.
  • Killing Spree K kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Kıyaslama bulamadığımdan redmi 5 siparişini iptal ettim nokia 8 almayı düşünüyorum. Ama fotoğraflardan tasarımını hiç beğenmedim inşallah gerçek hali güzeldir. Rootlama gibi olaylarla uğraşmam, kamera ve ders için ses kaydı yapıcam yani mikrofon kalitesi önemli benim için. Bu ikisini sunan daha ucuz bi telefon olsa onu da alabilirim çünkü telefonu zorlayacak oyunlar oynamadım daha önce oynamam da. 8 sene önce kullandığım discovery a101'e 600 TL'den gelmiş. 2100 TL iken Mi 6 ucuzlamasını bekliyordum bu hale düşeceğimizi kim bilebilirdi ki
  • Ekran sürem aynı kullanımda 8 saatten 5 saat civarlarına düştü ama üniversite için şehir dışına öğrenci evime geldim sürekli mobil veriyle kullanmak durumundayım ve internet pek çekmiyor bulunduğum yerde, sürekli mobil veri kullanımı ve internetin çekmiyor oluşu şarj süresini kısaltır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BloodyButcher kullanıcısına yanıt
    Kısaltır. Mobil ağ, gelişmiş, erişim noktası, sağ üstteki noktalardan sıfırlama yap. Ben öyle yaptım, şuan çekim gücü düzeldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BloodyButcher kullanıcısına yanıt
    Kablosuz ve GSM ağı ile ilgili sıkıntılar, problemin büyüklüğüne bağlı olarak pil ömrünü ciddi şekilde etkileyebilir hocam, özellikle de cihaz sık sık ağ/şebeke arıyor veya değiştiriyorsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John-Reese

    .
    Şu ekran koruyucu ekrana yapışıyor mu yoksa ekran ile arasında boşluk kalıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b.sen

    Şu ekran koruyucu ekrana yapışıyor mu yoksa ekran ile arasında boşluk kalıyor mu

    Alıntıları Göster
    Yapışıyor hocam ekranla arasında boşluk kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImbaLanceD kullanıcısına yanıt
    Telefonu 2.5-3 aydır kullanıyorum ve dürüst olmak gerekirse eski bir LG G3 kullanıcısı olarak ben bu telefonun tasarımını pek sev(e)medim, hiçbir zaman da seveceğimi düşünmüyorum hocam. Özellikle alt tarafta çok fazla boşluk var ve bu, telefonu takoz gibi gösteriyor, fiziksel tuşlarla bile açıklayamıyorum bu kadarını Şimdi moda olduğu gibi "sıfır çerçeve", Infinity Display delisi filan değilim ama bu tasarım da 2017 yılında çıkan bir cihaza yakışmıyor kesinlikle. Bunun haricinde cihazın performansı ve sundukları fiyatına göre gerçekten çok iyi. Telefonun tasarım dahil olmak üzere eleştirilebilecek çok yanı var belki; fakat ödediğiniz paraya karşılık aldığınız performansa sebep affediyorsanız bunları. Mantık evliliği gibi düşünün



    Çok video çeken biri değilim fakat video kalitesi biraz ikircikli bir konu. Şöyle ki düşük ışıkta ya da ışığın kameraya pek de optimum şartlarda ulaşmadığı iç mekanlarda stock kamera uygulamasının video kalitesi -bence- GCam'inki kadar iyi değil, fakat ses daha net ve kaliteli diyebilirim. GCam'de ise video daha kaliteli fakat ses bazen rezalet olabiliyor Örnek vermem gerekirse geçen gün havalimanına yakın bir yerdeydim ve kalkış yapan uçakları çekiyordum uzaktan. Eh, durduğum yer de E-5'in kenarı olduğu için bolca trafik vardı. GCam'le birkaç video çektim fakat geçen arabaların seslerinin su altında çekim yapmışım gibi geldiğini fark edince canım sıkıldı stock kameraya döndüm. Bu sefer de uçakların bulunduğum yerden çok rahat duyduğum o gök gürültüsü gibi motor sesleri neredeyse duyulmaz oldu.


    Tahminimce GCam kayıt yaparken ya yanlış mikrofonu kullanıyor ya da mikrofon kazancını (gain) çok yüksek seçiyor ve ses kayıt şiddeti belli bir seviyeyi geçti mi gürültü bastırma algoritmalarıyla sesi mahvediyor. Stock kamera uygulamasında ise gain çok düşük gibime geldi. Keşke ikisinin ortası olsa... Fakat benim yapmaya çalıştığım çekim, bir telefon kamerası için biraz fazla zorlu bir senaryodur belki. Amfide ses/video kaydederken böyle problemleriniz olmaz muhtemelen Bir de Pro kamera güncellemesi ile beraber OZO Audio özelliğinin bozulduğu yazıyor tüm yabancı forumlarda, ondan da olabilir bu durum. Kamerayı Android P güncellemesi ile düzeltirler inşallah, başka türlü olacak gibi durmuyor maalesef hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 27 Eylül 2018; 2:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John-Reese kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ediyorum daha önceki telefonuma bunlardan almıştım sadece kölelerden yapılmıştı. Ondan şüphelendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.