Şimdi Ara

--> Kulüp NISSAN … Bir TIKla Gelir :) <-- (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
7
Favori
423.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba tekrar. 98 model bir Nissan Maxima aracım var. 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Benim bir sorunum var. Aracımın motor-karter koruma plastiği kırıldı. Bu parçayı servis haricinde nereden temin edebileceğimi bilen var mı? Düşüncelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim...
  • slm valla kardeşbende nissan nx 100 aldım form lara bakıyorum da sotunumu cözemedim dogru adresi buldun sanıyorum yardımcı olacak arkadaşlar vardır herhalde benimde sorumum hava akışı
    rolantı dengesız çalısıyo her ustada ayrı bi sorun var diyo kaldım valla neyapıyım hangi parcayı alıyım bide nerden alıyım şaşırdımmmm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeus40

    arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.2000 primera comfort aracıma mp3 çalar takmak için teyp çerçevesi aldım ama dörtlü flaşör düğmesini bulamadım.bulunduğum yer kırıkkaledir.ankara mecsana sordum yok dediler.birde 98 primera dörtlü düğmesi acaba çerçeveye uyarmı?kendi araçlarına takan arkadaşlar varsa ve bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.teşekkürler.

    Çok geç bir cevap olacak ama ben de taktırdım çerçeve. Renonun muş dörtlü flaşör. Hangi model bilmiyorum. Primera Special'in dörtlü flaşörü cuk oturuyormuş, onu duydum.
  • merhaba arkadaşlar.. 2004 model primera 1.6 visiam var fakat menüsünü türkçe yapabilirmiyim bunun?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ordeniz

    Beni de yazın dayı;araç imzamda.

    SEN VE DİĞER ALMERA KULLANANLAR BURAYA GELİN KARDEŞ.

    1-http://resim.donanimhaber.com/m_38276990/mpage_98/f_/key_//tm.htm#57417048

    2-http://www.nissan-almera.tr.gg
  • Arkadaşlar Merhaba nissan ailesinden biri olarak forumunuza katıldım.Benim sorunum, Nissan Primera 97 md bi aracım var 2.0 SE sol dikiz aynası arıyorum fakat çok araştırmama rağmen bulamadım yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok minnettar olurum.
  • merhabalar bende 2005 model almera tekna var ben bu arabaya müzik tesisatı kurdurdum fakat orjinal teyple pek te iyi olmadı şimdi teybini değiştirip double dın teyp koymak istiyorum.orta konsolun alt tarafında cd çalar ve altta boşluk olan yere bu tip bir teyp taktıran oldu mu?
  • merhabalar.2000 model pathfınder sağ ön kapı cam fitili arıyorum.yardımcı olurmusunuz
  • 2012 model yeni uzun kasa navara aldım forumda navara kesimi nerede kalıyo :D
  • Merhaba Arkadaşlar,
    1998 yılından beri kullanmakta olduğum primera 1.6gx aracımla aranızdayım.Aracım 205000 km ulaştı ve bazı sorunlar yeni yeni başgöstermeye başladı.Bazı parçaların ayarı için consult cihazı gerekiyor bunu İstanbul Bostancı sanayi'den başka avrupa yakasında kullanan özel servis var mı? Bu cihaz ile oxygen sensor'un değerlerini kontrol etmek istiyorum.aracım fazla yakmaya başladı.Distrübitör avans ayarı(timing) de bu program vasıtasıyla yapılıyor.ayrıca vakum kaçağı olup olmadığına da bu program ile bulabiliyoruz.
    Benim sizlere tavsiyem:
    1-debriyaj baskı balatayı yenilerken mutlaka Luk marka orjinal olanı alın diğerlerinin tümü aisin dahil problem çıkarıyor.
    2-Boğaz kelebeğinin iyi bir karbüratörcüye temizletilerek iacv-aac ve iacv-ficd (bunlar hava giriş boğaz kelebeğine bağlı) valflerin de sökülerek temizlenmesi rolantide stop etme problemlerini düzeltiyor(tekrar takarken sıvı conta sürdürün veya yeni conta takın)gaz telini ince yağ ile yağlatın ve hafif boşluklu takın tam gergin olmasın.Ayrıca vakum hortumlarını değiştirmekte fayda var nede olsa araçlarımız 13-15 yaşında
    3-katalitik konvertör iptali motora oldukça güç kazandırıyor.10 yıldır bu şekilde kullanıyorum.Ağar marka susturucular en iyi sonuçları verdi tavsiye ederim.
    4-fren disk aynaları için en iyi çözüm zimmerman marka alman
    5-sağ ön aks kafası çok çabuk bozuluyor mümkünse orjinal alın.Tayvan taktırmayın alman malı olan var orjinal değil ama yine de daha iyi.
    6-Buji kabloları için Saiwa (japon malı)lpg ile sorunsuz çalışıyor.doduco sakın almayın 3 ayda çöpe attım.
    7-Distribütörünüzü değiştirmeyin içindeki bobin,ateşleme beyni,meksefe,üst kapak hepsi ayrı ayrı satılıyor.hangisi arızalanırsa onu değiştirip takın tayvan malı distrübitör almak yerine içindeki parçaları değiştirip eskisini kullanın.eğer yağ sızdırıyorsa en dipteki yağ keçesini değiştirin.
    8-Maf (hava akış debimetresi) sensörünü yağ değişimlerinde balata spreyi ile temizleyin yada sensörü söküp çok dikkatli bir şekilde selülozik tiner ile ve suluboya fırçası ile hafifçe dokunarak temizleyip yerine takın.
    9-askı rotlarını ve viraj demir lastiklerini yetkili servisten alıp orjinalini kullanın.
    10-Çin malı ön far almayın.ayar tutmuyor.sarsılma titreme yapıyor.
    Benim Sorularım ise şunlar:
    1-İstanbul'da gidebileceğim consult cihazı olan uygun fiyatlı özel servis var mı?(motor bakım servisi)
    2-Sübap ayarı kaç binde gerekir(otomatik yapıyor demeyin çünki üstten egzantrik ve şimli sübap sistemi reno 11 flaş ile aynı yani sübap ayarı belli bir kilometreden sonra gerekli olmalı en azından aşınma oluyor)
    3-triger zinciri kaç binde değişmeli
    4-lambda(oxgen )sensörü kaç binde değişmeli

    saygılar.Adnan




  • Arkadaşlar merhaba

    Antalya da Etap oto nissan servisinde bakım yaptıran varmı ?

    Araç Note dci
  • listede adım görünüyor ama bir süre önce aracımı değiştirdim. şimdilik 2007 Almera ile devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chat-in

    quote:

    Orijinalden alıntı: zeus40

    arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.2000 primera comfort aracıma mp3 çalar takmak için teyp çerçevesi aldım ama dörtlü flaşör düğmesini bulamadım.bulunduğum yer kırıkkaledir.ankara mecsana sordum yok dediler.birde 98 primera dörtlü düğmesi acaba çerçeveye uyarmı?kendi araçlarına takan arkadaşlar varsa ve bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.teşekkürler.

    Çok geç bir cevap olacak ama ben de taktırdım çerçeve. Renonun muş dörtlü flaşör. Hangi model bilmiyorum. Primera Special'in dörtlü flaşörü cuk oturuyormuş, onu duydum.

    arkadaşlar merhaba 2001 nissan primera comfort var. teyp çerçevesini aldım fakat teyp çerçevesindeki dörtlü düğmesini bir türlü bulamadım. bu teyp çerçevesine hangi aracın yada araçların dörtlüsü sıgar bilen varmı çok acil lazım




  • nissan sunny komple aks nkn marka (aracın orjinali) - 399 tl
    nissan blubird komple aks nkn marka - 499 tl
    0541 257 55 90
  • Merhabalar,

    Uzun süredir yazmadığım bu forumu tarayıcımın yer imlerini karıştırırken tekrar buldum. O kadar uzun zaman olmuş ki üye listesinde ismimi dahi bulamadım :) Ama geçmiş yıllarda faydalı paylaşımlarda bulunmuştuk diye hatırlıyorum...

    Halen 2007 yılında aldığım manuel vites navarayı kullanmaktayım ama belirtmek isterim ki aracım artık orjinal halinden çok farklı , offroad kullanımına uygun modifiyelerden sonra epey bir değişime uğradı, zaten ekleyeceğim resimlerde de görebilirsiniz. Bu tarz bir modifiye düşünen ya da merak ettikleri olan arkadaşlara yardımcı olabilirim

    Saygılarımla





  • Devam

  • Araziden

  • son

  • arkadaşlar 2000 primeram var, konsoldaki saati ayarlayamıyorum, bu işin tekniğini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.