Şimdi Ara

===>HTC Desire HD | Ana Konu<=== (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.931
Cevap
23
Favori
898.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macellanus


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark


    quote:

    Orijinalden alıntı: macellanus

    Bende fatih aka (alimakgrav) dan desire hd almıştım hemde kayıt için ekstra ücret verip, @toojai arkadaşa olduğu gibi bugünde bana mesaj geldi cihaz kayıt dışı ve ayın 18'inde kapatılacak diye. Acaip moralim bozukk ne yapacağımı bilmiyorum. Satıcıdan daha cvp gelmedi.
    Bir sorum olacak Kapatılan cihaz yeniden açılır mı bilen var mı?


    Yaşadığını bende yaşadım arkadaşım. Tabii ki açılır. Zaten sadece hatta kapalı olacak cihazı multimedya olarak kullanmaya devam edebilirsin. Benimde aldığım arkadaş kayıtlı diye verdik zaten kayıtlıydı kaydeden lavuklar hata yapmıstı. 3 gün kapalı kaldı sonra durum düzeltildi. Eğer sana satan arkadasta üçkağgıtcılık yoksa düzeltilir. Varsa gecmis olsun...


    İşin orjinal tarafı ilk aldığımda MCKS den kayıtsız görünüyordu sonra satan arkadaş halletti ve siteden baktığımda kayıtlı olarak gördüm, ancak şimdi tekrar kayıt dışı bu nasıl olabiliyor peki ?


    Bu konuda bilgim yok tahminimce çakma imei ile halledilmis olabilir. Yada imeinizi baska yerde kullanılıyor olabilir ama net bir fikrim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armanbicakci

    merhaba arkadaşlar, dhd mi sabah full şarj ettim, masada öylece dururken 4 saat sonra bir baktım ki %75 kalmış pili, özelliklerden baktığımda ise şöyle bir şey gördüm en çok twitter (%33)(twitter kullanmam ben buarada ) ve takvim (%27) kullanmış. pil tüketim grafiğinin resmini çektim. bir bakarmısınız grafikteki uyanık olma durumunda ciddi bir şekilde pil harcanmış, bu "uyanık" dediği nedir. masada duran telefon durduk yere wifi filan herşey kapalıyken neden böyle pil yesin?
     ===>HTC Desire HD | Ana Konu<===


    not: resim eklemeyi tam beceremedim kusura bakmayın.

     ===>HTC Desire HD | Ana Konu<===



    güncel...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armydc


    quote:

    Orijinalden alıntı: WoraZ


    quote:

    Orijinalden alıntı: armydc


    quote:

    Orijinalden alıntı: WoraZ


    quote:

    Orijinalden alıntı: armydc

    @woraz
    şu power skin de neyin nesi acaba
    vido suna baktım ama pek anlamadım


    İçinde batarya olan kılıf, telefona takılırken sarj yerine giriyor bir ucu ve telefonun bataryası kullanılırken eş zamanlı kılıf içerisindeki bataryadan dolumu gerçekleşiyor. Amerika'ya gittiğimde görmüştüm bunlardan herkesin elinde kalın kalın iPhone'lar. Bunlar ne diye merak etmiştim, sonra bir mağazada karşılaştım. Çok mantıklı bir çözüm.


    hımmm hakkettten iyi çözüm
    teşekkür ederim


    Revolution kullanmamıştın sanırım hiç. 5.2.1'de CPU 1.22Ghz default oluyor updatele. İndiriyorum dosyaları kuracağım birazdan. (:
    Google Maps 5.7'de varmış üzerinde, çevrimdışı navigasyona izin veriyor artık.


    @dreampark
    senin tükanda varmı bu skinden

    @woraz bey kardeşim
    ne demek istediğini anlayamadım


    Önceki mesajlarımda Revolution HD ROM'unu kullanmış mıydınız diye sormuştum. Ona istinaden belirttim. Revolution HD'nin son sürümü çok iyi, yine stabil yine hızlı.
  • @woraz
    önerin için teşekkür ederim
  • miui 1.7.8 kurupta batarya sorunu yaşayan arkadaşlar

    1.7.8 tekrar kurun peşinden verdiğim linkteki aicbootfix apk sını kurun telefonu yeniden başlatın
    bende işe yaradı
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=15508322&postcount=4605
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullah b. abdullah

    Neden Galaxy S değil de HTC Desire HD ? (İkisi arasında kalmış birisi olarak soruyorum)


    Sadece bu iki cihaz arasında kaldıysanız sırf mükemmel sar değeri için bile Galaxy S ama S II daha iyi.
  • DHD kullanıcıları size bir sorum var.
    Dün vodafone dan orjinal şarj aleti aldım. şarja takınca car panel açılıyor direk ve aramalarda speaker ı açıyor. yani şarj aleti araba şarjı gibi algılanıyor.
    Adam gibi bir şarj aletini nerden bulabilirim?
  • Yav Vodafone'dan aldık telefonu ama 1 haftadır içim içimi yiyor. Acaba diyorum ki İp4'mü alsaydım. Çünkü şarj olayı çok canımı sıkacak gibime geliyor. 2 batarya 1 cradle alırsam sıkıntı çıkmaz belki ama.
  • Arkadaşlar benim arka kapaktaki hTC yazısındaki h harfimin parlak kısmı düşmüş :( böyle bir şey yaşayan oldumu. Çözüm önerisi olan varmı?
  • Kökten çözüm var, kasayı değiştir amazonda ürünün kasası satılıyor, tabi maliyetli olur ama h harfinin de satmıyorlar hiçbir yerde :)

    Benim şarj aleti sorunuma yanıt yok galiba, herkesin mi tek şarj aleti var
  • Slm arkadaslar lanuncher yuklemek garanti disi birakiyormu cihazi ben bu spb shell 3 d cok sevdim bunun gibi 10 filan launcher yukledim insallah garanti disi kalmiyordur cihaz
  • sevgili arkadaşlar. çok sevdiğimiz bir kardeşimiz dünya göz hastanesinde retina tedavisi görmekte. ssk ameliyatı karşılamıyor. hastane bir yarışma düzenlemiş, 1.olana ücretsiz ameliyat şansı var. bu kardeşimiz de şu anda 2.sırada. birinci ile arasında çok az bir oy farkı var. tek yapmanız gereken linke tıklayıp izin ver demek, afişin altındaki oylamaya katılıp MELİH AKINCI kardeşimize bir oy vermek. hadi arkadaşlar vazifemizi yapalım ve 1 dakikamızı ayıralım.

    link:http://apps.facebook.com/dunyagoz-lazer/?ref=bookmarks
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silver Shadow


    quote:

    Orijinalden alıntı: Silver Shadow

    telefon cebimde çalarken çıkarmaya çalıştığımda cebimden çıkaramadan telefon açılıyor. çözümünü bilen ya da başına gelen var mı?


    yok mu beyler başına böyle bişey gelen? bi türlü çözemedim bunu.



    Bende de oluyor. Telefonu cikartirken ya aciliyor yada mesgule aliyor. Menu ve geri tuslarinin oraya dokunmadan kasanin kenarindan tutarak cikariyorum o zmn calmaya devam ediyor. Ben sallamaya gore aciliyor diye dusundum ama oyle bi secenek bulamadim cihazda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emp@thy -- 14 Temmuz 2011; 8:16:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercanekon

    sevgili arkadaşlar. çok sevdiğimiz bir kardeşimiz dünya göz hastanesinde retina tedavisi görmekte. ssk ameliyatı karşılamıyor. hastane bir yarışma düzenlemiş, 1.olana ücretsiz ameliyat şansı var. bu kardeşimiz de şu anda 2.sırada. birinci ile arasında çok az bir oy farkı var. tek yapmanız gereken linke tıklayıp izin ver demek, afişin altındaki oylamaya katılıp MELİH AKINCI kardeşimize bir oy vermek. hadi arkadaşlar vazifemizi yapalım ve 1 dakikamızı ayıralım.

    link:http://apps.facebook.com/dunyagoz-lazer/?ref=bookmarks



    anlaşıldı tamam
  • Lee Son Versiyon Rom (HTC Sence 2.1 Veya 3.0 Kullanmıyorum Tabi Ki) ve Sosyal Ağ Güncellemeleri İçin De TweetDeck ve Facebook Kullanıyorum Ara Sıra 3G Ye Geçiyorum Ve Batarya Şikayetim Baya Bi Azaldı Hatta Normale Bile Döndü Diyebilirim:)
  • arkadaşlar galeri içindeki fotoları ayırmak adına klasor oluşturmak istemekle beraber beceremiyorum. ilk sayfalarda bir yerde muhabbeti olmuştu ama yeterli cvp yoktu sanki. nasıl olcak şimdi bu?
  • arkadaşlar merhabalar,
    ben de desire z modeli htc telefon aldım, lakin bu konuda geniş bilgi olan bir konu yok,
    özelliklerin benzer olduğunu düşünerek sormak istediğim bir kaç konu var, yardımcı olursanız sevinirim;

    öncelikli olarak pil çok az gidiyor, burada herkes rom değiştirmiş galiba, biz de rom değiştirebilir miyiz, hangi rom'u önerirsiniz?

    telefondan çok memnunum ama basit özellikjleri bulamıyorum, örneğin arama yaptığım kişi cevap vermediğinde otomatik geri arama fonksiyonunu bulamadım,
    ayrıca oluşturduğum rehber gruplarına zil sesi atayamıyorum, kişilere atama var ancak gruplara atama yok, bu ve bunun gibi bazı basit şeyleri bulamamak beni delirtti, oysa yıllardır symbianlı telefonlar kullandığım için aşinalığım da var ama malesef bu telefonu çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim


    ekleme: arkadaşlar ayrıca ana menüde klasör oluşturmayı beceremedim, indirdiğim öğeleri oyun, program vs diye sınıflandırmak istedim lakin yeni klasör vs diye bir seçenek yok, başka bir formül var mı acaba?


    not: biliyorum belki konunun yeri burası değil lakin başka bir hal çare bulamadım, sürç-ü lisan ettiysek affola...
  • Merhaba beyler bir konu danışmak istiyorum konuyla alakası yok ama bunun içinde konu açmamayım dedim. Teli 20'sinde Teleservis'e gönderdim. 24'ün de saat 12'de servise almışlar.

    Yurtdışından yedek parça bekleniyor yazıyor cihaz durumunda. Şimdi ben bu cihazı kontratlı paket ile alan birinden satın aldım. Kendisi zaten o fiyata konuşurken tel bedava gelmiş satmak istemişti. Fakat cihaz yanlış hatırlamıyorsam 25 Mart gibi bir tarihte alınmıştı.

    Şimdi 28'inde 30 iş günü dolacak telefonun (34 gün olarak saydım) bu süreden sonra telefona ya değişim ya da para iadesi çıkıyor. Para iadesi olayını istesem nasıl olacak bu iş? Kontratlı paket ve adam hala kontratını ödüyor. İstersem ne olacak bu iş? Yoksa direk cihaz değişimi istemek zorunda kalacağım.

    Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  •  ===>HTC Desire HD | Ana Konu<===

    Miui yeni arayüze geçiyor ve dhd ye radio geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fugu

    Kökten çözüm var, kasayı değiştir amazonda ürünün kasası satılıyor, tabi maliyetli olur ama h harfinin de satmıyorlar hiçbir yerde :)

    Benim şarj aleti sorunuma yanıt yok galiba, herkesin mi tek şarj aleti var


    link verirmisin varsa :)
  • 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.