Şimdi Ara

>>> TRAFİK KAZALARI...(GÜNCEL) <<< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
0
Favori
62.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kazada ölen 33 kişi son yolculukta

    Öğrencileri taşıyan otobüsün, kamyonla çarpması sonucu ölen 33 kişiden 29'unun cenazesi İzmir'de son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenazeler Konak Meydanı'ından kaldırılacak. Konak Meydanı'nda eski belediye başkanı Ahmet Priştina'nın ölümünden sonra ilk kez bir cenaze törenine izin verildi. Konak Meydanındaki tören 12. 45 te başlayacak..


     >>> TRAFİK KAZALARI...(GÜNCEL) <<<
  • allah rahmet eylesin valla nasıl oluyo bu kazalar 33 kişi ölyüo allahım büyüksün sen bu kazalara izin verme
  • Şu anda ntv ve cnntürk Konak Meydanından canlı yayın yapıyor...
  • Kazada hayatını kaybadenlere Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.. Bu kazanın yasal suclusu illaki çıkar, otobus yada kamyaon soförü vs.. ama öteki dunyada sadece bu olaydaki soförlerin yargılanacagını sanmıyorum.. yıllardır bizi demiryolları gibi bi ulasım aracından uzak tutarak, özellikle otobus ve kamyonların yollarda bu kadar fazla olmasına neden olan siyasi mercii dekilerde sucludur.. basta petrol şirketleri ve otomobil ureticileri, lastik ureticileri vs. gibi buyuk sirketlerden paraları alıp cebe indirip, demiryoluna hic yatırım yapmayıp karayollarına yuklenilmesine neden olanlar bu kazaların en buyuk sorumluluguna sahiptir..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gendarme


    quote:

    Orjinalden alıntı: gurcan1

    Allah bu kazaya sebeb olan herkesin belasını versin




    buldu zaten belasını ama giderken 32 kişiyi de beraberinde götürdü.


    adama işkence yapsalar bile hakkettiği cezayı alamaz şimdi ölenlerin hepsinin ailesi beddua okuodur sürücüye




  • Kaza duyulduğundan beri gün boyu canlı yayın yapan, az önce sona eren töreni ve cenaze

    namazını naklen yayınlayan halen yayınına devam eden tek ulusal kanal KANAL 24' e

    gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum..



  • Nerden bakarsanız bakın.Baştan aşağı tedbirsizlik var.
  • Ölenlere rahmet okuyacağımız yerde, suçlulara bela okumayalım.
    Olan olmuş, adamın kollarını da kesseniz, kafasını da ezseniz ölenler geri gelmeyecek.
    Adalet yerini bulacaktır siz hiç merak etmeyin. Hem içeride, hem dışarıda...
    Bilmem anlatabildim mi!
  • Türkiye Akıllanmıyor Akıllanmayacakta!
    İnşallah akıllanır da böylesi gelmez!!!
    Kendi yaşımdaki çocuklar ölmüş.
    Çok Feciii!!!!!!
  • İnanılmaz derecede dramatik bir kaza daha ufacıcık hiç birşeyden haberleri olmayan o çocuklar için gözyaşı dökmemek elde değil.Hepsinin resmine baktıkça çok kötü oluyorum.Allah rahmet eylesin.Ailelerine sabır versin.Allah kimseye gösermesin.Çok üzücü çookkkkk
  • İzmittede bir otobüs kazası ve 2 ölü. Allah ım sen sabır ver ...
  • Yazik oldu o korpecik yavrucaklara Allah rahmet eylesin insAllah.Mekanlari cennet, ruhlari $ad olsun...
  • Alalh rahmet eylesin

    Duyduğumda şok oldum

    Mekanları cennet olsun
  • Allah Ölen Kişilere gani gani rahmet eylesin.ßunca Kişiye öldü Akıllanmadık akıllanmıcagız .İnsan canı ßu kadar kolay mı kaybedilir?HAlbuki o cocukların daha ne umutları vardı onların.Daha ufacık cocuklar.Herzamanki gibi Kim Suclu ßelli değil.ßu kazayı yaralı atlatan cocuklarında durumları iç acıcı değil.Kiminin annesi kiminin kardeşi malesef canını kaybetti ßu trajedide.Ufacık yasta anne özlemi anne acısı kardeş özlemi cekecekler.Acaba ßu ßedeli kim hangi yolla ödeyecek? !!
  • Ya konu ile alakası yok ama , böyle okul gezilerinden nefret ederim. Eskiden de hiç gitmedim çocğumu falanda göndermem. Kardeşim geçen sene bitaraflarını yırttı gidecem die okuldan hocasıda demiş sen çalışkansın gel falan kardeşimde söz dinlemio gitcen gitmicen evde huzurumuz kaçtı, ama sonunda göndermedik bizim aile prensibimizdir asla okul gezilerine gitmeyiz eskiden ben ilk okuldayken gittik , giderken geziler çok iyidir ama hep dönüş yolu kötü olur, geçe kalınır şoför yetiştirmeye çalışır hatalı sollama yapar Allah korusun böyle acı olaylar yaşanır.

    Vallaha sosyal aktivite falan diyip hep böyle gezmeler geziler düzenlerler ama kusura bakmasın hocalar ve gezi düzenleyen hiç sevmiyorum böyle organizasyonları. Bikerede bi gezi otobüsü uçurumdan mı ne düşmüştü yurt dışında türkler vardı otobüste



    Asıl konuya gelecek olursak, Ölenlerin hepsine Allah 'dan rahmet diliyorum yararılara da acil şifalar. Daha küçüçük , yaşama bir mutla bakan, önünde daha uzun yollar olan o yavrucaklar şu anda soğuk toprağın altında yatıyor. Kaç tane ocak söndü. Haberler'de otbüsün hatalı şerit değiştirmesinden bahsetti. Allah aşkına Bu otobüs şoförleri Araba kullanmayı bilmiyor mu, yorgunsa dinlenmeyi bilmior mu Hem insan yorgunken nasıl araç kullanır ya da kazanın bahanesi çok yorgundum hatalı sollama yaptı olur mu Bunların hepsi bahane, Şimdi yoldan geldim, köyde evin içinde elektrik işleri ile uğraştım sabahtan beri aşırı derece yorgundum akşam üstüde yola çıktım okadar yorgun olmama rağmen direksiyonu sıkı sıkı tuutyor ve tüm dikkatimi yola verdim önümde hep yavaş giden arabalar vardı hep önüm boşgen geçtim. Bilincim açık çünkü hatalı solamada ne oalcağını biliyorum. Ama bu otobüs şoförleri neye güveniyorlarsa bazıları hakikaten trafik canavarı gibi otobüs kullanıyor.


    Neyse acayip uzun yazdım ksr bakmayın içimi döktüm bi manada , tekrardan ölen tüm insanlara Allahdan rahmet yaralıalrada acil şifalar olsun




  • Arkadaşlar olaylar tamamen ihmalden kaynaklanan olaylar.

    1. Milli Eğitim Müdürlüğü böyle kötü bir otobüsün 12-13 saatlik yola gitmesine nasıl izin çıkarır.
    2. Milli Eğitim Müdürlüğü daha önce 2 yıl içinde 3 defa trafik cezası alan bir şoföre nasıl izin verir.
    3. Bana bazen konuşunca sen kalpsizsin diyorlar ama ölenlerin de suçu yok değil o otobüse öğretmenler ve veliler de bindi 45 kişilik bir otobüse nasıl olurda 66 kişi binerler sonuçta iki kişilik koltuğa üç kişiyi firma oturtmadı.
  • Bu olayın tek sorumlusu PARADIR...
  • Sabahleyin gazetelerde fotoğrafları gördüm, kahvaltı da tam öğlen haberlerine denk geldi.. İçimiz parçalandı ailecek..

    Kazaya sebep veren o Allah'ın belası şofördür. Öldü gitti.. Bu kadar ölümün, bu facianın sorumluları ise geziyi düzenleyen, o dandik otobüsü tahsis eden ve bu kadar insanı bir otobüse tıkıştıranlardır.

    Umarım çok geniş çaplı bir soruşturma açılır da dünyaya örnek olunacak cezalar verilir bunlara..



    Ama biliyorum, sadece hayalde kalcak..
  • Umarım bu kaza ibret olurda bir daha,

    kapasitesinin üzerinde yolcu taşınmaz
    şehirdışı belgesi olmayan otobüslerle uzun mesafelere gidilmez.
    bir arkadaşın dediği gibi öğrenciler veya yolcular şoförleri uyutmamak için nöbetleşe lafa tutarlar.
    şoförleri hatalı davranışlarında uyarmaktan çekinmezler.


  • Arkadaşlar bu tür gezilerin nasıl düzenlendiğini bilen biri olarak olayda hatanın sadece şoförde olmadığını hatırlatmak istedim.
    Geziyi düzenleyen öğretmen katılanların sayısını ve isimlerini müdüre verir , müdür il.mil.eği. müd.den onay alır.
    otobüsü ayarlayan okul idaresi ve okul aile birliğidir.otobüsün yaşına sürücünün geçmişine bakılmaz, ne kadar ucuza taşıdığı önemlidir.
    çünkü toplanan paradan okulun masrafları için mutlaka geriye para kalmalıdır. bu yüzden ( bu işi olması gerektiği yapanları tenzih ederim ama)
    genelde katılmak isteyen diğer öğrenci ve velilerde geri çevrilmez ve onay alınan listenin dışına çıkılır ve bu kazada olduğu gibi ulaşımı sağlayan aracın koltuk kapasitesinin üzerinde insan sıkış- tepiş araca biner. tarih daha önceden belirlendiği için şoför insan sayısının fazla olduğunu görse bile itiraz edemez. yoksa bir iki gün işsiz kalacaktır .öğretmen ve velilerinde sesi çıkmaz çünkü --nolucak çocuklar küçük kucağa oturur. ya da sıkışırız canım
    bi şey olmaz-- bahaneleriyle yola çıkılır..tahminim bu kaza önceside bunlar olmuştur.

    Tüm bunları nereden biliyorsun derseniz, eşimde öğretmen ve asla bu tür organizasyonlar içinde yer almaz............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 15 Nisan 2007; 21:41:31 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.