Şimdi Ara

-->>>Oyun hesabı alırken bir kez daha düşünün !!! (hesap hırsızlığı hk) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
45.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de oyun satışı yapıyorum.Hadi bırakın oyun satarken üçkağıt yapmayı , alırken dahi yapıyorlar :) 2 oyun kaptırdım şimdiye kadar.Yapacak birşey yok.

    Bırakın satıcı olarak güvenilir olmayı , alıcılara da şüpheyle yaklaşıyoruz artık. Şurada sırf oyalanmak için satış yapıyoruz , para bağlıyoruz ama... Neyse...
  • bu yüzden çoğunlukla gift olarak alıyorum oyunlarımı.
  • 20 30 tl kazıklayınca adam oluyolar ondan satın aldığınız adamın tanıdık olmasına dikkat ediniz
  • millette HARAM kavramı diye bir şey kalmamış..
  • Arkadaşlar alacağınız oyun hesapları, live, orgin, psn ws.. aklıma gelmeyen nicesi eğer aldığınız kişi art niyetli ise ve kredi kartı, banka havalesi gibi bir odemesi oldu ise çalındı diyip veya şunu bunu unuttum ws şeklinde geri cok rahat alabiliyor. Çok dikkatli olmanizda fayda var büyük konuşmak istemiyorum ama asla almam böyle bir hesap. Bir defa dolandiriliyordum böyle son anda kurtardık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap almak nedir ya ? Key al,gift al,box oyun al.
    Nerede uykur kaydır çakal ticareti hepsi mevcut cografyada.
  • Bu şer.fsizlerin yüzünden adam gibi alım satım yapamıyoruz kime bir mesaj atsam oyun almak için ,referans istiyor. Ne diyelim allah akıl fikir versin ve forumdan uzaklaştırılsınlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk_marina

    millette HARAM kavramı diye bir şey kalmamış..

    Haram ile alakası yok bu işin. Bir din veya inanç ile de alakası yok. Bunlar vicdansız ve toplumsal normların dışında kalmış onurunu şerefini üç kuruş paraya değişen adamlar. Yastığa başlarını koduklarında biraz olsun içleri sızlamıyor herhalde.

    Tavsiyem key olarak alın oyunları ya da gift. Hesap satışı 1 kere yaptım League Of Legends hesabımı sattım. Çok da uygun fiyata verdim forumdan bir arkadaşa. Tribünden bir arkadaşımın da arkadaşı çıktı hallettik böylece. Hem zaten para olarak karşılığını aldığım hesabı geri alamam ben vicdanım el vermez. Neticede sadece bir oyun. Sanal bir şey için de bu yapılmaz.

    İkinci tavsiyem bol referanslı ve satışı devam eden üyeler ile bu tür alışverişleri yapın ille de yapacaksanız. Satışlarına devam eden biri itibarını üç kuruş için zedelemez.
  • ozaman hesap alırken,
    1. mail transferi gerçeklemiş olmalı.
    2. CD - DVD cd kutusu gibi fiziksel parçalarda alınmış olmalı.

    Doğrumudur?
    Peki bu durumda adam daha önceden resimlerini çekmişse ve gen alırsa ne yapmalı?
    Steam gibi online ortamlardan satın alınmış oyunlar için nasıl bir yol izlemeli?
  • ecarpar kullanıcısına yanıt
    İlk alıcı her zaman haklı çıkar ne yazıkki.Ancak resmi bir imza falan gerekir satış olduğuna dair ama buradada şu sorun çıkıyor digital hesap satımı zaten steam kuralları gereği yasaktır.originde satış durumu yasakmı bilmiyorum.Kısacası o kanattanda sorun çıkabilir.Özetle güvenilir bir kaynaktan key veya direk oyunu satın almak en temiz yöntem.
  • Bende bir kaç kez dolandırılmıştım ama Allah korkusu olan insanın dolandıracağını pek sanmıyorum.
  • şahsen kendi açmadığım hiç bir hesabı alıp satmıyorum. çeşitli kampanyalarda değerlendirip büyütmek üzere pek çok hesabım var.
  • elemanın biri ile mein 2 hesabı ile akas da anlaşdık sonra ben hemen hesabı verdim seam hesabımı verdim m mail deişirme işlemlerini felanda ugulandık adama guvendım sonra bırden am ona sıra gelmişdiki beni engelledi :D bende mailime girip bu işlemi sizmi apınız sorusuna haır dedim bi kaç maille hesabı geri aldım başka bir hesapla engelleen çocuga bir smile gönderdim bunun anlamını hissediorsun azdım onuda engelledi :D dikkad emek gerek :D
  • Keyler daha mı uygun oluyor? Espirisi nedir bunun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhterem oyun aldımı kutulu olucak elden alıcaksın böle sıcak sıcak hem o oyunun kutusu odanda gaming houseunda görsel şölen yapıcak hemde çocuklarına miras kalıcak
  • Arkadaslar ben elden teslim ve Aktivasyon işleminin Satıcı yanınızda iken yapılmasını yanlıs bulmuyorum . Bence bu şekilde daha güvenli olabilir .
  • Silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimeyounu -- 6 Ocak 2015; 22:11:43 >
  • kelimeyounu kullanıcısına yanıt
    O steam hesabından kredi kartı veya paypal yada mobil ödeme ile oyun aldıysanız kart bilgileri oyunun ismi alış tarihini yani hesabın sizin olduğunu anıtlayan bilgileri steam supporta gönderin.1 hafta içinde size hesap geri alma linki yolluyorlar.Bunun dışında işiniz zor.Satın aldığınız kişiyle olan yazışmalarınızı falan delil gösterip mahkemeye verme hakkınızda vardır sanırsam.Gerçi steam sözleşmesinde hesap satımının yasak olduğu yazıyor.O yüzden yasal yollar sizi zora sokabilir.İlk yazdığım yöntemi deneyiniz tavsiyemdir.
  • Benim de başıma geldi, fakat ben satıcıydım, 20 liraya sattığım hesabı almak isteyen arkadaş sahibindenden get ile satmam için ısrar etti, kabul ettim ve daha sonra parayı yatırmadı tabi ki. Kargo da gösteremediğim için get üzerinde hak iddia edemedim, ticket yöntemiyle hesabımı geri almıştım.
  • Çok güzel bir konuya değinmişsiniz Ancak satan kadar alan kişininde aynı şekilde dürüst olması gerekir sonuçta bir sürü ödeme yöntemi var herkesin bilgisi bir değil adam meksikadan alıyo burada belkide üstüne koyarak satıyo alan adamında bilgisayarı var 3 kuruş az vericem diye bu riski göze alıyorsa kendi bileceği iştir bu şekilde düşünecek olursak iki taraf için bir risk söz konusu kimse kimseye zorla bişi satmaz hesapla birlikte satan arkadaşlarda mecburen hesabı satıyor benimde başıma gelmişti daha sonradan bir arkadaş sağolsun uyardı kullanılan key başka hesapta çalışmaz dedi bende hesapla birlikte sattım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serwantez -- 11 Ocak 2015; 0:02:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.