Şimdi Ara

>> Citroen Saxo Kullanıcıları << (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
6
Favori
146.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • # 1.4i Ocean
    # 1.4 SX
    # 1.4 VSX
    # 1.4 VTS

    Arkadaşlar bu modeller arasındaki farkları sıralayabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

    # 1.4i Ocean
    # 1.4 SX
    # 1.4 VSX
    # 1.4 VTS

    Arkadaşlar bu modeller arasındaki farkları sıralayabilir misiniz?

    +1
  • saxo dizel almayı düşünüyorum. yalnız araç az yaktığından olsa gerek hepsinin kmsi fırlamış gitmiş. motor problem olur mu? kaç bine kadar bakıyım? zaten aracı alsam 3 sene kullansam max 15 000 km yapıcam. öyle hız yapıyım bilmem kaç saniyede 100 km ye çıkıyım falan istemiyorum. bu araç bu beygirle ideal midir? yoksa çok problem yaptığı oluyor mu? yokuş çıkamaz hararet yapar vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bountr

    Enjektörler tıkanmış, mazot pompası bozuk, hava filtresi dolmuş, kayışlar fazla gergin, lastik havası az, motor yağ değişimi gelmiş, debriyaj kaçırıyor olabilir, fren balataları ayarsız olabilir, tekerlek bilyeleri kırılmış olabilir vs.

    aynen.
    ne kadar basitmiş dimi
  • arkadaşlar bende 97 saxo var otomatik dün oto parkata aracı park ederken direksiyon bir anda sertleşti ne oldugunu anlamadım neden olmuş olabilir araçda lastikler normal ebatlarından büyük bu olabilirmi sorun bide bunların hidrolik yagı nereden kontrol ediliyo hiç biyerde bulamadım ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedat4434

    arkadaşlar bende 97 saxo var otomatik dün oto parkata aracı park ederken direksiyon bir anda sertleşti ne oldugunu anlamadım neden olmuş olabilir araçda lastikler normal ebatlarından büyük bu olabilirmi sorun bide bunların hidrolik yagı nereden kontrol ediliyo hiç biyerde bulamadım ya


    Kaputu açınca sağ taraflarda bir yerdeydi hidrolik yağı nasıl bulamadın ya :) Hidroliği kontrol ettikten sonra bir de sigorta ve rölesine bakın, altlarda bir yerdedir röle bulması biraz zor olur. Büyük ihtimal röle yanmıştır, eğer hidrolik yağı bitmemişse. Eğer röleden ise boşuna aramayın bulamazsınız sanayide falan, bulsanız da 50 lira isterler çıkmasına bile :)http://www.reyondanal.com/Kategori/products.asp?cat_ID=57&syf=1 burada 10 liraya falandı ben aldığımda. Eğer röleden değil ise o zaman hidrolik pompası arızalanmıştır, onun da tamiri 300 lira falandır. Geçmiş olsun, dua edin sadece sigortası yanmış olsun :)




  • Kardeşim bende aynısından var.20 yıllık öğretmenim ve 5 yıldır kullanıyorum.Çok küçük masrafla çok rahat edersin.Bulursan kaçırma derim.Sağlam ,az yakar veya yakmaz deyebilirim,vergisi düşük,klimalı,1500 motor uçmak isteyeni uçurur.Eksi tarafı biraz gürültülü . her dizel gibi
  • Yeni aldım, alıp satıyorum, gerçekten çok güzel araba, tam genç işi
  • kardeşim o sorunu bende yaşadım ama çok pahalı bişey olmadı pompada sorun çıktı elektirikliydi izmirde 1 sanayi sitesinde bi elektirikçiye yaptırdımm büyük rakamlara mal olmadı..
  • Arkadaşlar bir borç yüzünden arabamı satıyorum, ısıtmalı bitkisel yağ sistemi vardır araçta, piyasanın en az yakanı. İletişim için beni profilimde yazan telefondan arayabilir ya da buradan mesaj yollayabilirsiniz.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bitkisel-yag-sistemli-saxo-km-de-13-kurus-yakiyor-104377719/detay/
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-masrafsiz-yakit-cimrisi-105787034/detay

    arkadaslar bu aracı almayı düşünüyorum sizce uygunudur bir bakarsanız sevinirim

    kolay gelsin teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolflane

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-masrafsiz-yakit-cimrisi-105787034/detay

    arkadaslar bu aracı almayı düşünüyorum sizce uygunudur bir bakarsanız sevinirim

    kolay gelsin teşekkürler


    Yalanını yesinler, 1 depoyla 1200 km yapıyormuş :D şerefsiz dolu ortalık.
  • arkadaşım bendede 2002 model saxo 1.5 D. var. satacak falan değilim. ancak yaz mevsiminde aracı fazla zorlamadan 90-100 km. hızla bir depo ile (45 litre) 1150 kilometre yol yaptım. başkasından duysam bende inanmam bu rakama. ancak ben bizzat kendim denedim. depoyu fulledim. yanımada 5 litre yedek mazot aldım. mazot bitip araba yolda kalıncaya kadar devam ettim. nitekim gösterge 1000 kilometreyi devirdi ve sıfırladı. tekrar 150 km. yaptı ve yolda kaldı. 5 litre mazotu koydum. pompanın havasını aldım ve petrole kadar yoluma devam ettim. araç mükemmel. merakı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  • Arkadaşlar cam suyu deposunu bulamadım bir yerini tarif edermisiniz rica etsem
  • ya bende saati ayarlayamadım bi türlü.banada saat tarifi lazım :) 2002 model 1.5 d model.
    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: janjarre

    Arkadaşlar cam suyu deposunu bulamadım bir yerini tarif edermisiniz rica etsem

    Sağ farın arkasında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

    ya bende saati ayarlayamadım bi türlü.banada saat tarifi lazım :) 2002 model 1.5 d model.
    teşekkürler

    Kontağı yarım çevir, sonra göstergedeki ayar çubuğuna basılı tut, saat yanıp sönmeye başlayınca saati ayarla, o şekilde olması lazımdı galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bountr

    quote:

    Orijinalden alıntı: janjarre

    Arkadaşlar cam suyu deposunu bulamadım bir yerini tarif edermisiniz rica etsem

    Sağ farın arkasında

    Kardeşim çok teşekkürler

    Gece 02:30 da el feneri ile bulamayınca dumur olmuştum. Sonra gündüz tekrar baktık olay çözüldü. Adamlar değiştirmek için sökmüşler ve aylarca öyle kullanmışlar.




  • Arkadaşlar merhaba aranıza 3 ay kadar önce katıldım yeni citroen saxo kullanıcısı olarak size danışmak istedim:) aracım saxo 1.4 sx benzinli klimalı modelidr.
    1. aracımda 2 tane fan var 2 side aracın hararet yapmaması için midir? yoksa 1 i klima 1 i hararet için midir?benim aracım fan açtıgı zaman tekini açıyor o yüzden merak ettim bozukluk mu var acaba diye?
    2. sorum benim aracımda hararet göstergesi orta çizgiyi aşıyor kırmızının biraz altındaki beyaz çizgiye kadar varıyor(o seviyelerde fan devreye giriyor).yani genel anlamda orta çizgi ile kırmızının altındaki beyaz çizgi ortalarında.bu normal mi yoksa benim araçta mı sorun var?


    vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim şimdiden:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.