Şimdi Ara

Gss zorunlu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gss olayi zorunlu mu ? Yaptirmasak ta illa ileriki yillarda odemek zorunda miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelir testi yaptırmazsan aylık 300 lira kitleniyor sonraki yıllarda faiz biner
  • Zorunlu

• Keşke kolaylık sağlasalar..zaten bir ton şeyle uğraşıyoruz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 4200 lira gecirmisler. Türkiyede issizlerin ve okumayanların nefes alma ve yasama vergisi

• Zorunlu. Gelir testi yaptırman gerek. Gelirine göre para ödeyip sigortalı oluyorsun. Geliri olmayanların sigorta ücretinin tamamını devlet ödüyor. O yüzden ailedeki herkes işsizse sıkıtı yok. Fakat eğer gelir testi yaptırmazsan seni en zengin sayıp ödemediğin her ay için 300 lira kitlerler. Borç gelirse devlet hastanelerinde muayene olamazsın. O borç silinmez. Zorunlu tutması ayrı mesele bişey demiyorum ama hayır madem zorunlu tutuyorsun bi haber ver demi. Çoğu insan haberi olmadığı için ödemedi borcunu. Hem sigortam yok deyip özel hastanelerde tedavi oldu. Hemde birsürü borç çıktı. Bu gssden dolayı devletin inanılmaz alacağı var milletten. Bi ara af gelmişti süresi uzatılmıştı bişeyler olmuştu. Tam hatırlamıyorum. İnternetten araştırabilirsin. Belki yararına bişey çıkar. Çok saçma bi sistem. Ayrıca ikinci seneye kalmanın cezası:(( İkinci seneye kalanlar için kolaylık getimeleri lazım. Sonuçta oda bir nevi okumak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klik -- 25 Eylül 2015; 23:34:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.