Şimdi Ara

GSS borcu ne ayak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ismim uğur, direk konuya geçeyim lise sondayken bi firmada staj yapıyordum daha sonra üniversiteyi kazandım fakat gitmedim 1 yıl boyunca staj yaptıgım yerde calıstım 1 senenın sonunda bu senede tekrar üniversite kazandım ve kaydımı yaptırdım suan üniversite öğrencisiyim yani.
    şimdi sorum şu gecen sene calıstıgım halde gss sorgulaması yaptıgımda 600 lira borç görünüyordu bu sene geçen ay sorgulama yaptıgımda 2344 lira borç görünüyordu şimdide bu borç 844 lira görünüyor bu nasıl oluyor? gelir testi falan yaptırmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Wardenclyffe

merhaba ismim uğur, direk konuya geçeyim lise sondayken bi firmada staj yapıyordum daha sonra üniversiteyi kazandım fakat gitmedim 1 yıl boyunca staj yaptıgım yerde calıstım 1 senenın sonunda bu senede tekrar üniversite kazandım ve kaydımı yaptırdım suan üniversite öğrencisiyim yani.
    şimdi sorum şu gecen sene calıstıgım halde gss sorgulaması yaptıgımda 600 lira borç görünüyordu bu sene geçen ay sorgulama yaptıgımda 2344 lira borç görünüyordu şimdide bu borç 844 lira görünüyor bu nasıl oluyor? gelir testi falan yaptırmadım.

nerden sorguluyorsun?

• Öğrencilik döneminde Babanızın üzerinden tüm Sigorta hizmetlerinden yararlanabiliyorsunuz. Öğrencilik hayatınız bittiğinde ve 18 yaşınızı doldurduğunuzda devlet sizi otomatik olarak GSS içerisine dahil ediyor. En kısa zamanda SGK kurumuna giderek durumu bildirin ve gerekli işlemleri halledin.

AKP nin sağlık sistemi tamamen çökmüş durumda..

1 kasımdan sonrada prim borçlularına hacizler gelmeye başlıycak..

şikayetini herkes burdan AKP ye bildirsin..

http://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.