Arkadaşlar elimize biraz para geçti bende çarçur etmiyeyim hem kulübüme harcayayım hemde üst baş birşeyler alayım dedim.Mor formam var bunun dışında alınabilecekleri önerirseniz şuanda kafamda Parçalı forma ve Ali Sami Yen atkı var sizlerde yorum belirtirseniz, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son bir sorum olacak normalde satılan yerlerdeki ürünler o markanın outletlerinde ucuz olur bende Galatasaray Yeni Sahra Outlet Store'dan alsam oradakilerde fiyat farkı olur mu ? Saygılar.
Ayıptır sorması paranın miktarı nedir ?
ultrAslan atkısı al süper bi atkı (yeni çıkanı sitede var)
On numara t-shirt
quote:
Orijinalden alıntı: --FOSSA--
ultrAslan atkısı al süper bi atkı (yeni çıkanı sitede var)
Bunlar alınabilecek en güzel ürünlerin başında geliyor. 4 ve 6 numaralı tişörtlerden bende aldım. İkisi de güzel. Tavsiye ederim... Bunlara bak al bikaç tanesini
en bastakı atkıyıtavsıye ederım bende bgun aldım alttakı atkıyı alıcaktım ama maclara bunla gıdıceksen kırmızı olanı al oburkunun simleri dokulebılır dedı ama odana ascaksan sıyahı al bide sıyah kurucumuz ali samıyenın atkısı wr oda guseldı uzerınde ali samıyen dedı biz yendık yazıyo
gsstore.org kapıda ödeme kabul ediyor mu ?
Bence yukardaki tişörtler yerine Baros-Arda veya Kewell tişörtlerinden al ben öyle yaptım 20 liraya
quote:
Orijinalden alıntı: .iLK.
ptt ile kapıda ödemeli olduguna göre ptt ile çalışacaklarını sanmıyorum
bu arada güvenmiyor musun kulübe
quote:
Orijinalden alıntı: arda1811
quote:
Orijinalden alıntı: .iLK.
ptt ile kapıda ödemeli olduguna göre ptt ile çalışacaklarını sanmıyorum
bu arada güvenmiyor musun kulübe
kredi kartı yoktur.
Büyük ihtimal atkı alacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme