Şimdi Ara

GS son 3 maç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Salı günkü Mersin maçını bilemem. Ama bence GSnin son 3 maçı bizimkinden bile zor.

İçeride Konyanın yerine daha becerikli takım olan Gençlerbirliği
    Kendinize çok güvenseniz de ben sürpriz yapabileceğini düşündüğüm Beşiktaş
    Ve son hafta. Dananın kuyruğunun kopacağı yer. Rizespor deplasmanı. Rizenin ligde kalmasının son haftaya kalacağını düşünüyorum ve bildiğiniz gibi Rize taraftarı...
    O maçı kazanmak GS için kolay olmayacaktır.
    Bilmiyorum ama bizim şansımız sizden daha yüksek şampiyonluk için.

Başakşehir bize ters gelmiyor, illaki bi şekilde kazanıyoruz 1-0 falan.
    Mersin'i de geçeriz bi şekilde. Yaşlı kadroya sahipler zaten.
    İçerideki maçları da kazansınlar bi zahmet.

• ee tamam o zaman Métropol dediyse verelim direk kupayı Fenerbahçe'ye.
  • 4 maçıda dibine kadar kazanıp Şampiyon olucaz durduramayacaksınız. Karşınızda inanmış bir Galatasaray var.
  • Sözde her maç zor ama bütün takımlar futbol oynamadan 3 puanı bir şekilde alıyor. Dün biz felaket kötü oynadık ama bir şekilde kazandık, bugün FB çok zor kazandı. Bu haftadan sonra daha puan kaybı gelmez. FB 12 puan alacak. GS-BJK derbisini kazanan şampiyon olur, berabere biterse FB şampiyon olur. Şu an kesin olan tek şey var o da FB'nin Şampiyonlar Ligine gitmeyi garantilemesi. BJK'de derbiyi kazanamazsa 3. olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

4 maçıda dibine kadar kazanıp Şampiyon olucaz durduramayacaksınız. Karşınızda inanmış bir Galatasaray var.

Sampiyonlugu en az hak eden takim Galatasaraydir.
  • Antep şunu gösterdi rakiplere GS'ye kapanır birde zaman geçirecek davranışlarla bulunursan direkt GS dağılıyor.
    Muhtemelen mersin ve gençlerde bu şekilde oynayacak eğer bu maçlarda gol erken gelirse Akhisar maçı gibi rahat biter yoksa yine stress yaşayacaktır.
    Bana göre Kalan maçlarda en zor maç Mersin eğer salı bu maç kayıpsız geçilirse çok büyük süpriz olmazsa GS şampiyon olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puahahahahah ah ahahahahahahahahahah ahfa hah asha hahajajdmwksjsnznsjajqbabzisiwnwbskziwbsjsisjsiwjwhwjwisjshwbwjsisisiwowiqhqhqjqoqiqhsjsjxnsnqbwowjah ağda hahqjajajajab asha g ah hahahai ahah jabab naj gg ağ ajda anajanab an vsjsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Antep şunu gösterdi rakiplere GS'ye kapanır birde zaman geçirecek davranışlarla bulunursan direkt GS dağılıyor.
    Muhtemelen mersin ve gençlerde bu şekilde oynayacak eğer bu maçlarda gol erken gelirse Akhisar maçı gibi rahat biter yoksa yine stress yaşayacaktır.
    Bana göre Kalan maçlarda en zor maç Mersin eğer salı bu maç kayıpsız geçilirse çok büyük süpriz olmazsa GS şampiyon olur

BJK yi yeneceginizden neden bu kadar eminsiniz
  • Yazının bi kısmına takıldım sadece..

Öncelikle Rize'nin ligde kalma derdi yok artık. Karabük bu hafta 7 tane yedikten sonra düştüğünü kendi ilan etti zaten. Yani son haftaya bişey kalmaz..

İkinci olarakta Rize taraftarı demişsin. Hangi taraftardan bahsediyosun ? Ortalama 600-700 kişiye oynuyor adamlar. Alt tarafı bi halı saha turnuvasını takip eden seyirci kadar taraftarı ya var ya yok..

• Bizimle oynamaya cesareti olan takima acimadan atiyoruz. Ama 11 kisi defans yapip macin 20dksini yerlerde geciren takimlara zorlaniyoruz. Ama 84 ama 86 atiyoruz bir sekilde. Kaldi ki konya macinda ilk dakikalarda da gol geliyordu. Antep de kacirdiklarimiz roman olur. Ama sivas gibi cikip kafa kafaya mucadele etmeye calisirlarsa gol de atabilirler ama attiklarindan fazlasini onlara atacagimiz kesin. Mersin maci kritik olsa da ben akhisar gibi stressiz bir sekilde kazanacagimizi dusunuyorum. Ic sahadaki macta gencler iyi takim olabilir ama kader macimizi aldiktan sonra 89da olur 90+4de olur muslera cikar vurur ama bir sekilde yeneriz. Sadece ve sadece mersin macina odaklanin. Diger maclar sandigimizdan cok daha kolay olacak

• bence şampiyonluk kart cezalarına ve sakatlıklara bağlı artık 3 takımda bütün maçlarını alacak potansiyele sahip öyle böyle bi şekil alırlar ama sakatlıklar veya cezalar kritik önem taşıyor bu süreç mesela gs'de burak veya wesely sakatlanırsa kötü bizde topal egemen sow beşiktaşta töre atiba ba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Yazının bi kısmına takıldım sadece..

Öncelikle Rize'nin ligde kalma derdi yok artık. Karabük bu hafta 7 tane yedikten sonra düştüğünü kendi ilan etti zaten. Yani son haftaya bişey kalmaz..

İkinci olarakta Rize taraftarı demişsin. Hangi taraftardan bahsediyosun ? Ortalama 600-700 kişiye oynuyor adamlar. Alt tarafı bi halı saha turnuvasını takip eden seyirci kadar taraftarı ya var ya yok..

sadece Rize taraftarının geleceğinimi sanıyorsun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

quote:

Galatasaray taraftarı gelecek elbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

quote:

Galatasaray taraftarı gelecek elbette.

deplasman tribüne elbette gsliler gelecek ama Rize tribününü olurda şampiyonluk maçı olursa Fenerliler doldurur

biz her anadolu deplasmanında o kadar küfürü oynadığımız takımın taraftarlarından yemiyoruz çoğu gsli.

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Antep şunu gösterdi rakiplere GS'ye kapanır birde zaman geçirecek davranışlarla bulunursan direkt GS dağılıyor.

Bjk o maça bizden 3 puan önde lider girsin. Ikinciysek eğer kazanıp şampiyonluğu aliriz yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Adam doğru söylüyor. Rize Fener'in pilot takımı. Rize'de Rizespor'dan çok Fenerli vardır. Trabzon Galatasaray'ı yener ama Rize Fener'i YENMEZ. Tarihte istisnaları olabilir ama bu gerçeği değiştirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Çünkü fb değiliz evimizde final gibi bir maç oynarsak rakip değil bjk kim olursa olsun o maçı alırız.
    Ama dediğim gibi Mersin maçı çok önemli o maçta puan kaybı olursa şampiyonluk şansı fbye döner

• quote:

4 maçıda dibine kadar kazanıp Şampiyon olucaz durduramayacaksınız. Karşınızda inanmış bir Galatasaray var.

Maclari izlemiyorsun galiba hic inanmisa benzemiyor cunku galatasaray

• Takımın oyunundan ben de memnun değilim ama Fener'e bakıyorum, Beşiktaş'a bakıyorum; bizden iyi mi oynuyorlar? Kesinlikle hayır!
    Maalesef Türkiye liginin kalitesi bugün bu!
    Son maçlarını herkes bir şekilde kazanır. Beşiktaş final maçı olduğundan karşısında finallerin takımı olacak. O maçı da bir şekilde alırız diyorum. Belki duruma göre beraberlik bile yetebilir.
    Asıl endişem Mersin deplasmanı! İnşallah kazaya uğramayız. Gençler de iyi takım ama sahamızda o dakikadan sonra bırakmayız.

• quote:

Dibine kadar kazanmanız son 2 iç saha maçınız gibiyse siz dibine kadar kazanmaya çalışmaya devam edin daha iyi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.