Şimdi Ara

GS - ATM Rüya gören?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0-2 dk 9 du..

• Ne rüyaso lae kabus bu
  • rüyalar tersine çıkarmış
  • Çoğu kişinin rüyasına girmiş yav.

Hep gördüğüm yorumlarda yeniliyoruz farklı şekilde felan oluyordu.

Allah yardımcımız olsun...
  • Oha ben de rüyamda gördüm. İzmir'de oturanlar dün gece nasıl yağmur yağdı nasıl şimşekler çaktı bilirler. İşte ben tam Rem uykusunda Galatasaray maçını rüyamda görürken uyandım 50 metre ileriye düşen yıldırımla uyandım. O yüzden pek bir şey hatırlamıyorum. Ama hatırladığım iki şey var.
    1 Maç Türk Telekom Arenadaydı. Yatmadan önce resimlere bakmıştım. Rüyama kadar geldi.
    2 Rüyamda Henry vardı bizim takımda. Rica ediyorum, Henry transfer edilirse(ben büyük ihtimalle askerde olacağım transfer döneminde) bu yazıyı hortlatın.
  • Rüya değil de, abimle Galatasaray'ın Avrupa maçı öncesinde hep Fifa'da aynı maçı oynarız. Ve genellikle ilk oynadığımız sonuca yakın bir şeyler ortaya çıkar. Mesela geçen hafta ben Atletico'yu abim Galatasaray'ı aldı maç 1-1 bitmiş oyunda golleri de Reyes'le Keita almıştı Ama dün bugünkü maç için oynadığımızda Galatasaray'ı kim alırsa alsın hep, Galatasaray hep yenildi Allah korusun diyorum, oyundur diye ekliyorum
  • 1 oynayacaktım bu maça yüklü girecektim bak şimdi olmadı bu
  • Vallaha bende gördüm 3-1 yenmiştik
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

Rüyama girdi be..
    0-2 dk 9 du..

kuran çarpsın bende 2 tane yediğimi gördüm 2 gün evvel rüyamda :S en net hatırladığım barış özbeğim o suratındaki "küçük emrah"ımsı ifade bayaa bir vurmuştu yüzüne.baya moraller yerlerdeydi takımda.Hay Allah inşallah böyle saçma salak birşey olmaz.
  • ben galatasaraylıyım ilginçtir fenerbahçeli volkanın kolunun altından yediği gölü gördüm dün gece rüyamda
  • anlaşılan 2 tane yiyecez
    allah göstermesin
  • Rüyamda 2-1 yendik çok güzel bir aşırtma golü attım.
  • G-S ATM diyince aklıma ilk Güneş Sigorta Bankamatikleri geldi.Dedim yanlış bölümemi girdim.Sonradan çaktım
  • Dün benimde rüyama girdi 7. dakikada madrid 2. golü atıyordu
  • Bende 1-0'dan 1-3 kaybettiğimizi gördüm. Bi sürü kişi yenileceğimizi görmüş, umarım tersi çıkar.
  • bu tip konuşmalar olduğu o zaman o takım turu geçemiyor
    daha öncede birkaç kez gördüm bunu
  • Ulan %90 yenildiğimizi görmüş.

İnşallah tersi çıkar !..

Ben de ne rüya görsem tersi çıkıyor vallahi. Marquez transfer haberleri sırasında Marquez'i görmüştüm Sami Yen'de adam gelmedi ertesi gün Neill transfer edildi.

Ve bunun gibi bir çok örnek var.

Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul eder inşallah, duaları eksik etmeyelim maç için....
  • Maçı iptal ettirmenin yollarını mı arasak Herkes yenileceğimizi görmüş nerdeyse veya hissetmiş
  • 3-1 yendiğimizi gördüm.Son golü Hakan Şükür atıyordu,bütün stad ayakta alkışlıyordu
    Ortayı yapan Kewell'dı.Kewell oynamayacağına göre demek ki Caner müthiş bir orta yapıp gol attıracak bakın görün
  • Çıkışş YOK!!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.