< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagokhan35 -- 8 Ocak 2012; 13:39:34 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

ps3 lazım değil. hatta satmayı düşünüyorum alırsam. ama temmuza kadar olan borcum korkutuyor. dünya hali, hangi sürprizle karşılaşacağımız belli değil. sağlık sebebiyle son 3 ayda 4000 tl harcadık hiç hesapta yokken. Allah(c.c.) korusun bi aksilik olur işin içinden çıkamam diye korkuyorum. eğitimde yaklaşma-kaçınma diye bişey vardır tam o durumdayım
46" olayını yine de düşünmem lazım. tv ünitem fazlasıyla büyük, genişliği 2-2,20 metre arası. yeni tv min beşiği hazır ama doğum bi türlü gerçekleşmiyor. bakalım kaç kişinin alacağı ve indirimler bi belli olsun, belki yeterli sayı toplanana kadar benim durum da düzelir.
ricketsia arkadaşımızın düşündüğü ya da nereden bu fikre kapıldığını bilmemekteyim fakat, HİÇ BİR SONY BAYİİ ya da ZİNCİR MAĞAZALAR Elektronik sektöründe %50 gibi bir kar marjına sahip değildir, firmaların böyle bir kar marjı olsa emin olun parayı koyacak yer bulamazlar, hatta iddia ediyorum, yabancı sermayeli firmalar Türkiye'nin kapısından bile giremezler.
Hızlı