Şimdi Ara

Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 W (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
503
Cevap
30
Favori
43.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WalterWhite00

    hocam cihazin basslari bluetooth baglantisinda bence cok iyi. muzigi spotify+ bt ile dinliyorum ve baya keyifli. bass'i 5 uzerinden 3 te tutmama ragmen yogun ve derin bir bass geliyor subwooferdan.


    benim telefon belki kayit alirken o frekanslari torpulemistir ya da sizin dinlediginiz cihaz/kulaklik..


    lg'ler bass konusunda iyidir bu arada.

    Bu da daha önce sizin kullandiginizi söylediğiniz Samsung T650. Bunda da çok iyi duyuluyor basslar. Grundig te de aynı bu şekilde mi?
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ez_i1jJyG0Y



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 11 Mayıs 2021; 2:31:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atom-karınca

    Bu da daha önce sizin kullandiginizi söylediğiniz Samsung T650. Bunda da çok iyi duyuluyor basslar. Grundig te de aynı bu şekilde mi?
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ez_i1jJyG0Y

    Alıntıları Göster

    grundig'de t650'ye göre daha yumuşak tonda ama daha düşük frekanslara inebilen bir subwoofer var.


    birçok şarkıda t650 ve gsb 950'yi kıyasladım.


    t650'de "rumble" denen düşük bass frekanslarını duyabilmek için hem bass ayarını hem sesi köklemek gerekiyor.


    gsb 950'de ise düşük-orta volume'de bile bass'lar duyulabiliyor.


    gsb 950'de bluetooth bağlantısı ile müzik dinlendiğinde bass'lar kendi adıma çok tatmin edici. t650 bu açıdan bir tık geride kalmıştı.


    hdmi ile bağlayıp müzik dinlerken ise gsb 950'nin bass'ları bir tık azalıyor. bunu da belirteyim. ama hdmi bağlantısı genelde film izlendiğinde kullanılan bir bağlantı türü olduğundan bunu sorun etmedim.


    müziği genelde bt ile dinlediğim için bass'lardan çok memnunum.


    cihazın ayrıca dolby atmos performansı fiyatına göre gayet iyi.


    almayı düşünüyorsanız amazon'dan sipariş edip bir test edin, beğenmezseniz iade edip aklınızdaki farklı bir modeli sipariş verebilirsiniz. ancak hem bu başlık altında, hem de farklı konularda cihazı önerdiğim için alıp bana pm ile görüşlerini bildirenler hep memnun kaldı.


    bu arada t650 kesinlikle kötü bir soundbar değil, gayet iyi. ancak benim beklentilerimi tam olarak karşılayamadı. gsb 950'nin tonlarını kendi zevkime daha yakın, enstrüman ayrımı ve basslarını daha iyi, vokal-mid-tiz-bass dağılımını daha yerinde buldum sadece.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 11 Mayıs 2021; 2:39:39 >




  • Video için teşekkürler Hocam ama yapabilirseniz bir video daha çekmenizi rica edeceğim. Şu müziği standart eq ayarında çalarak soundbarı 2-3 metre mesafeden çekerseniz sevinirim.

    https://open.spotify.com/track/6iWMTKc28AJQZbl9elpSxU?si=O1lRaZlpTN6kHughbcWxiQ&utm_source=copy-link&dl_branch=1

    Bu arada T650'de tweeter yok, mid hoparlör var. Tahmin ettiğim kadarıyla da hoparlörleri dikdörtgen şeklinde. Çok ucuz olmadıkça, portatif olsun diye aşırı baskılanmış bu tip ürünlerden uzak durmak lazım. Bana göre Samsung'dan uzak durmak lazım ama malesef bazı cafcaflı yönleriyle belli bir tüketici kitlesini avlayıp Sony, Sharp, Philips gibi duayen markaların önünü kesip rekabet ortamında kendisine mahkum edecek piyasa oluşturuyor. Sony gibi markalar da rezil piyasada rekabet edebilmek için adına yakışmayacak rezillikte ürünler çıkarıyor.

    Bana göre GSB 950'yi öne çıkaran iki özelliği daha var. Birincisi JBL'e fason üretim yapan Çin'li fabrikada üretiliyor olması. İkincisi doğrudan medya oynatıcı bağlayabileceğin hdmi girişinin olması. Bu özellik sayesinde eARC'ye gerek kalmıyor.
    Özellik olarak parasına göre GSB 950 baya iyi ama ses tınısı, sesin rengi, kulağı yormaması, frekans yollarındaki dağılımın iyi yapılması, kaynağı iyi işleyebilmesi, stabil çalışması yani kısacası ses mühendisliğinin iyi olup, bizim gibi profesyonel beklentisi olmayan tüketicilerin hiç değilse kulak keyfine tecavüz etmemesi asıl önemli konudur.
    Tekrar teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Atmosfer Tutkusu A kullanıcısına yanıt

    https://wetransfer.com/downloads/38566781c3e43d3a6fee0802f083de3a20210511035011/c54b47


    buyrun hocam. 35. saniye civarindan itibaren sesi biraz yukselttim.. umarim isinizi gorur.


    sony'nin soundbar urunlerini ben de cok arastirmistim. gayet guzel kulakliklari var iken soundbarlari bircok incelemede pek begenilmemis.


    grundig'in jbl'e uretim yapan fabrikaya kendi markasi icin uretim yaptirdigini ben de duymustum ama net bir bilgiye ulasamamistim bu konuda.


    ses sistemleriyle cok icli disli ve profesyonel duzeyde ilgilenen biri ile uzun bir muhabbetim olmustu. kendisi de grundig'in ses uzerine urettirdigi urunlerin kalitesinden cok bahsetmisti ve de kendine gsb910s almisti. aldiktan sonra da "hi-fi kalitesine cok yakin bir urun" demisti.


    bende marka takintisi yok acikcasi. model bazli arastirma yapiyorum genelde bu tip urunlerde. ama grundig'ler f/p acisindan her zaman memnun etti beni. lg de fena sayilmaz bu konuda bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 11 Mayıs 2021; 7:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok teşekkürler üstat.
    Sub, mid, tweeter 3 yollu dağılımın güzelliği anlaşılıyor. Fakat rafa koyduğun içib subwooferın hava deliği kapalı kalmış, o yüzden baslar videoya yansımıyor galiba?.

    Bunu üreten çinli firmanın ismi kullanma kılavuzunun son sayfasında yazıyor.
    Zhong Shan City Richsound Electronic Industrial Ltd.
    http://www.richsound.com/en-us/index.html

    Bu arada benim marka takıntım vardır. Hedeflediği müşteri kitlesine bakarım, çiftlik bankın mağdurlarını andırıyorsa o ürünle arama mesafe koyarım. :D
    Şaka bir yana, dönemine göre marka çok önemlidir. Kalite ve mühendislik bambaşka bir olay. Ama Samsung her dönemde berbattır. Haricindeki bütün markalar radarımdadır... :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Atmosfer Tutkusu A kullanıcısına yanıt

    hocam valla basslar niye videoya yansimiyor anlamadim. belki telefonumla ilgili bi durumdur. ben net bir sekilde duyuyorum. hava deligi ile rafin yan kismi arasinda 8-10 cm civari bir mesafe var. ama dedigin dogru belki de daha acik bir alana koysam bir tik daha iyi olacak. :)


    samsung t450 ve t650 kullandim. t450 rezaletti zaten cihazda dip ses mi desen, bluetooth baglantisinda surekli baglanti kopmasi mi desen hepsi vardi. t650 yi anlattim zaten yine fena sayilmayacak bi cihaz. ama bi daha samsung alir miyim ? butun inceleme sitelerince cok begenilen bir model olursa ancak o zaman denemek icin sans veririm.


    siz bence alacaksaniz fiyati tekrar yukselmeden siparis gecin hocam. cihazi bi de canli deneyimleyin, kendi kulaklarinizla dinlerken begenmezseniz iade sansi nasilsa var. araya video kaydi falan girince yuzde 100 anlasilamayabiliyor sonucta cihazin sesi :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda benim dikkat ettiğim nüans başka. Cihazın ses dönüşlerindeki tepkisine bakıyorum. Düz sesleri bütün hoparlörler iyi veriyor ama tonlamadaki değişimlerde sapıtıyorsa malzeme vasat demektir.
    LG SNH5 ile bunun arasında kaldım. SNH5'i teknomarkette bizzat denedim, ses tonu hoşuma gitmişti, kulak yormuyordu. Ama onda da tweeter olmadığı için bana keşke dedirtir mi bilemiyorum.
    Benim tek derdim aslında tv'nin sesini adam etmek. Lakin düşük bütçeli cihazlar bildiğin çöp.. Bütçeyi yükseltince bu sefer beklenti de yükseliyor haliyle.. O mu olsun, bu mu olsun ikilemine düşüyorsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam snh5 in subwooferi kablolu. bu dezavantaj bence :) benim de bi donem dusundugum bi modeldi. kablolu subwoofer biraz soguttu. atmos da yok cihazda.. bu 2 dezavantaj disinda iyi gorunuyor snh5.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 11 Mayıs 2021; 14:4:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wooferın kablolu olması, doby atmos olmaması hiç önemli değil. Sinema atmosferine o kadar önem versem zaten 5+1 alırım. Benim için önemli olan temel işlevlerini ne kadar iyi yerine getirebildiği ve tweeter olayı...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosfer Tutkusu -- 11 Mayıs 2021; 14:40:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosfer Tutkusu A kullanıcısına yanıt

    o zaman gsb 950 al gec hocam. üzmez :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MediaMarkt fiyatına 200 TL de bonus eklenince aldım geçtim ben de 950 yi. Yalnız bir sorum var. Televizyonum LG 47lb670v. Hdmi Arc desteği var bağladım gayet iyi. TV ile açılıp TV ile de kapanıyor simplink aktif edince. TV deki kablolu yayında discovery channel 5.1 yayın yapıyor bunu soundbar üzerinde de Dolby yazısını görüyorum. Diğer kanalların hepsi PCM yazıyor ki sanırım stereo oluyor bu durumda. TV üzerindeki Amazon prime uygulaması ile açtığımda filmler 5.1 destekliyorsa yine soundbar üzerinde Dolby yazısı geliyor. Ama sorunum PC bağlantısında. Aynı TV ye Arc olmayan diğer hdmi girişi ile laptop bağlı. Ses soundbar a aktarılıyor bunda sorun yok. Ama Laptopta açtığım bütün videolarda soundbar PCM audio gösteriyor. chrome browserda Amazon prime denedim, sample Dolby videolar indirip VLC ile açtım ne yaptıysam Dolby yazısı göremedim soundbar da. Bunu nasıl çözeceğiz @WalterWhite00 ? Laptop ve TV arasındaki hdmi kabloyu değiştirdim yine çözüm olmadı. Daha yeni bir Laptop workstation denedim yine olmadı. Sorun laptop ses kartınında değil sanırım, laptop ses Stream ini direk TV ye ordan da soundbara göndermiyor mu? Bu arada TV de dijital sound out auto ya ayarlı PCM değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsr -- 13 Mayıs 2021; 14:11:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fsr F kullanıcısına yanıt

    hocam "dolby audio" yazisini mi gormek istiyorsunuz yoksa atmos yazisini mi ?


    ben bilgisayara atmos filmi indiriyorum hocam. hdmi ile soundbara bagliyorum bilgisayari once. type c - hdmi kablosuyla da type-c den goruntuyu tv ye aktariyorum. bu sekilde tv de atmos film izliyorum. yani bilgisayari hem soundbara hem tv ye ayri ayri bagliyorum. bilgisayari hdmi'den soundbara baglayinca vlc ile dolby digital ya da atmos filmlerde sorun yasamadim. ama bilgisayarin da bunu desteklemesi gerekiyor bu arada. her laptopta dolby yok hocam. sizin laptopta olduguna emin misiniz ?


    edit: dolby yazılımsal bişeymiş hocam. dolby atmos for home theater indirin microsoft store'dan hocam, eğer indirmediyseniz. sonra laptop ile soundbarı hdmi ile bağlayıp bilgisayardaki soundbar ses çıkış ayarını dolby atmos olarak seçin. böylece hem dolby digital hem atmos destekli filmler vlc ile açıldığında soundbardan dolby ses alırsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 13 Mayıs 2021; 18:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV den gelen yayınlarda Dolby audio görüyorum. Amazon prime tv üstünde Dolby Atmos görmedim henüz, yayınlara baktım carniwal row mesela atmos olmalı ama Dolby audio çıkıyor acaba Amazon tr diye mi bilemedim.

    Bilgisayardan ise PCM dışında alamadım zaten. Yalnız öğrendiğim kadarı ile win10 da kurulu olarak Dolby lisansı yokmuş. Ücreti ile almak gerekiyor marketten. Kullandığım win10 özelleştirilmiş olduğu için market yok üstünde, appx ile Dolby yi kuramadım bir türlü, işletim sistemini değiştireceğim muhtemelen.

    Bugün bir denemeler yapacağım bakalım, sonuçları paylaşırım. PC hdmi ile TV'ye bağlı. Ayrı bir kanaldan da sesi bağlamam mümkün değil, hdmi yok başka Laptopta, optik de yok. Bu sebeple PC>TV>Soundbar baglantı şeklini kullanacağım. Kablolar hdmi ve TV soundbar arası hdmı Arc. HDMI passthrough yapıyorsa benim TV sorun çıkmaması lazım. Hatta Soundbar in videoyu aktarması da mümkün onu da deneyeceğim. İhtiyacı olan bu sayfayı inceleyebilir, Arc var ise her kaynak için kablo karmaşısına gerek yok.

    https://www.rtings.com/tv/tests/inputs/5-1-surround-audio-passthrough




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsr -- 14 Mayıs 2021; 23:17:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fsr F kullanıcısına yanıt

    hocam benim bilgisayar da freedos. ama dolby ses desteği var (lenovo 20VG006WTX kodlu bilgisayar)


    microsoft store'da dolby atmos uygulaması indirdim. headphones versiyonu ücretli, 1 aylık deneme süresinden sonra ücret istiyor onun için, ama home theatre versiyonu 1 aylık denemeden sonra da ücretsiz kullanılmaya devam ediliyor. laptoptan hdmi ile soundbara bağlantı kurduktan sonra bilgisayardaki soundbar ses ayarından dolby atmos seçiyorum. vlc ile atmos film açınca atmos yazısı soundbarda beliriyor.


    bilgisayarda type c varsa, type-c to hdmi dönüştürücü ya da type-c to hdmi kablosu alabilirsin hocam. 50-100 lira arası değişiyor. ben o şekilde kullanıyorum. laptopun hdmi portundan soundbara bir kablo, laptopun type c girişinden de "type-c ve hdmi dönüştürücü" ile de type-c girişinden televizyona hdmi kablo ile bağlıyorum. yani bilgisayardaki görüntüyü tv den, sesi soundbardan alıyorum bu şekilde. (ama sen bilgisayardan da atmos ses alamamışsın, bu durumda bu sorun çözülmeden önerdiğim bağlantı şekli de işe yaramaz)


    diğer konu ise ; tek hdmi ile pcden tv'ye , oradan da soundbara atmos ses gelebilir mi bilemedim. benim tv'de atmos desteği olmadığından bunu deneyemedim.



    amazon ve netflixte atmos filmler tek tük var sanırım. hdmi arc ile tv ye bağlandığında tv'de atmos desteği varken normalde atmos ses alınabilmesi lazım bu filmleri izlerken. acaba televizyonunuzda atladığınız bir ayar kısmı mı var, bilemedim açıkçası.



    https://forum.donanimhaber.com/soundbar-ana-konu--83289199#83289199


    şu başlıkta baya tecrübeli arkadaşlar var, bu konuya bi yazın isterseniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 15 Mayıs 2021; 0:12:6 >




  • Fiyat düşerse alacağım
  • Uwais kullanıcısına yanıt

    su an 1797, döviz kuru boyleyken daha fazla dusecegini sanmiyorum. birkac gun sonra indirim bitince 2000 ustune cikabilir bile..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus kartınız varsa MediaMarkt 2000 TL ye 200 TL bonus veriyor, bilginiz olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt

    Sonunda hallettim. Benim TV nin aşağıda belirtilen hdmı üzerinden passthrough özelliği yokmuş, bunu anlamış oldum. Ama Allah tan Grundig Arc destekli. Aşağıdaki 3. şekil ile düzenimi kurdum.

    https://www.rtings.com/tv/tests/inputs/5-1-surround-audio-passthrough

    Şimdi gelelim nasıl olduğuna.

    - TV LG 42lb670v

    - Soundbar Grundig 950

    - Laptop 7 metrelik bir hdmı ile Soundbar hdmı 1 portuna bağlı.

    - Soundbar Arc çıkışı TV nin hdmı 1 (Arc destekli) bağlı.

    - TV de simplink açık.

    - TV nin ses Arc üstünden Soundbar a gidiyor, Amazon prime, kablo TV kaynaklar ile Dolby audio yazısı görüyorum.

    - Pc ye Dolby access i kurdum Microsoft marketten. Home theater konfigüre ettim. Pc yi açtığımda Soundbar dan hdmı 1 e geçersem, Soundbar görüntüyü Arc aracılığı ile TV ye aktarıyor, sesi zaten kendisi hallediyor, TV ye ses gitmiyor. Dolby access ücretsiz bu arada, dediğiniz gibi sadece kulaklık desteği ücretli.

    - PC üstünden VLC ile test videoları denedim, Dolby audio, Dolby Atmos yayınları alabiliyoum. VLC de ses ayarlarından Dolby aktar diye bir seçenek var onu etkin yapmak gerekiyor, yoksa Dolby Atmos yerine hep Dolby audio geliyor.


    Tek sorunum kaldı, amazondan hiç bir şekilde Dolby Atmos alamadım, ne LG deki uygulamadan ne de PC de browser üstünden. Hep Dolby audio yazıyor. Kaynaklar Dolby Atmos mu tam net değil, internette Amazon daki Atmos kaynaklar verilmiş ama uygulamada Atmos yazmıyor uhd yazmış sadece. 5.1 olanlar da açıkça yazılmış halbuki. Stream.io dan da benzer sonuçlar gördüm, hep Dolby audio yazdı. Sanırım bu uygulamarla ilgili bir ayarlar var, halledilebilecek gibi görünüyor.


    @WalterWhite00 demem o ki, PC TV ve Soundbar için TV de Arc varsa, 2 hdmı kablo yeterli bilgin olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsr -- 15 Mayıs 2021; 5:30:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsr

    Sonunda hallettim. Benim TV nin aşağıda belirtilen hdmı üzerinden passthrough özelliği yokmuş, bunu anlamış oldum. Ama Allah tan Grundig Arc destekli. Aşağıdaki 3. şekil ile düzenimi kurdum.

    https://www.rtings.com/tv/tests/inputs/5-1-surround-audio-passthrough

    Şimdi gelelim nasıl olduğuna.

    - TV LG 42lb670v

    - Soundbar Grundig 950

    - Laptop 7 metrelik bir hdmı ile Soundbar hdmı 1 portuna bağlı.

    - Soundbar Arc çıkışı TV nin hdmı 1 (Arc destekli) bağlı.

    - TV de simplink açık.

    - TV nin ses Arc üstünden Soundbar a gidiyor, Amazon prime, kablo TV kaynaklar ile Dolby audio yazısı görüyorum.

    - Pc ye Dolby access i kurdum Microsoft marketten. Home theater konfigüre ettim. Pc yi açtığımda Soundbar dan hdmı 1 e geçersem, Soundbar görüntüyü Arc aracılığı ile TV ye aktarıyor, sesi zaten kendisi hallediyor, TV ye ses gitmiyor. Dolby access ücretsiz bu arada, dediğiniz gibi sadece kulaklık desteği ücretli.

    - PC üstünden VLC ile test videoları denedim, Dolby audio, Dolby Atmos yayınları alabiliyoum. VLC de ses ayarlarından Dolby aktar diye bir seçenek var onu etkin yapmak gerekiyor, yoksa Dolby Atmos yerine hep Dolby audio geliyor.


    Tek sorunum kaldı, amazondan hiç bir şekilde Dolby Atmos alamadım, ne LG deki uygulamadan ne de PC de browser üstünden. Hep Dolby audio yazıyor. Kaynaklar Dolby Atmos mu tam net değil, internette Amazon daki Atmos kaynaklar verilmiş ama uygulamada Atmos yazmıyor uhd yazmış sadece. 5.1 olanlar da açıkça yazılmış halbuki. Stream.io dan da benzer sonuçlar gördüm, hep Dolby audio yazdı. Sanırım bu uygulamarla ilgili bir ayarlar var, halledilebilecek gibi görünüyor.


    @WalterWhite00 demem o ki, PC TV ve Soundbar için TV de Arc varsa, 2 hdmı kablo yeterli bilgin olsun.

    hocam elinize sağlık. valla çok uğraşmışsınız ama sonunda olmuş. ben de az önce su içmeye uyanmışken dediklerinizi bi deniyim dedim. :)


    dediğiniz gibi çift hdmi ile type-c to hdmi dönüştürücüye gerek kalmadan yapabildim. 1 hdmi kablo laptoptan soundbarın hdmi 1 çıkışına, 1 hdmi kablo da tv arc çıkışından soundbar arc çıkışına. tamamdır.


    açıkçası tv'imde atmos olmadığı için dediğiniz yöntemle atmos alabilir miyim diye bi endişelendim (laptoptaki sesi tv üzerinden soundbara aktarıyor mu acaba diye bi düşündüm ama öyle değilmiş)


    vlc ile 1 atmos filmi test ettim atmos yazısı görünüyor. netflix uygulamasından da atmos filmlerde atmos yazısı görünüyor soundbarda. cidden büyük rahatlık oldu bu. teşekkür ediyorum.


    prime üyeliğim olmadığı için amazon'u test edemedim hocam malesef :/ uygulamada atmos yazmıyorsa amazon tr'de atmos olmayabilir hocam. çünkü netflix'te filmi açınca giriş ekranında kocaman atmos yazısı beliriyor. amazon türkiye üyelerine belki atmos desteği sunmuyordur.


    bu arada cihazın atmos performansını nasıl buldunuz hocam?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 15 Mayıs 2021; 8:13:3 >




  • TV deki yere bakan hoparlöre nazaran tabiki ses iyileşti. Demolar dışında daha doğru düzgün bir test yapamadım. İlk izlenimlerim stereo hissi gayet iyi, yükseklik hissi de iyi. Ama surround tabiki çok kayda değer değil, steroeya nazaran bir parça derinlik hissi alsam yeter, test yapacağım. Zaten beklentim dialogların iyileşmesi, kısık seste anlaşılır olması, müzik dinlerken daha iyi ses alabilmekti, surroundun dört dörtlük olmayacağını elbette biliyorum. Bu sebeple ben memnunum, hele ki LG lerin atmoslu modelleri fiyat olarak alıp başını gitmişken. Bu arada sub woofer kablosuz bağlanıyor bu da başlı başına bir artı.


    Hocam sizin TV modeli ne bilmiyorum ama hdmı passthrough destekliyorsa PC den çıkıp önce TV ye girin sonra Arc ile Soundbar a gidin. Böyle yaparsanız daha rahat olur benim t desteklemiyor. Bu şekilde yapınca PC Dolby görmemeye başlıyor. Eğer bu çalışırsa hem PC hem TV aynı anda açıkken switch etmek zorunda kalmazsınız. TV neyi gösterirse onun sesini alırsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.