Şimdi Ara

GRUNDİG 55' VLX 9600 SP KULLANICI YORUMLARI VE KAMPANYA BİLGİLENDİRMELERİ (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
12
Favori
50.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Servis değişimden gelecek olan TV'yi ne kadar zamanda getirir ki acaba? Ben birde TV yi servisin teslim aldığına dair bir form vs. de almadım
  • m.yalvac kullanıcısına yanıt
    Bizim tv yi ayın 12 sinde değişim işlemine aldılar halen değişecekler gerçi servisin faturayı almaması sene sonu olması vs. tv halen değişecek Allahtan tv evde kaldı en azından izliyoruz gerçi ben iade isteyecem bakalım..
  • TV'yi iade ettik sonunda. Son yaşadığım gökkuşağı olayını göremiyoruz vs bahaneler ürettiler. Müşteri memnuniyeti için iade alabiliriz dediler. Kendi hatalarının farkındalar sonuçta. Daha hayatta yerli marka TV almam. Salondaki Phillips Plazma TV inşallah bozulmaz da şu led ve oled saçmalığından vazgeçip tekrar plazma üretirler, o zaman alırım.
  • Servisi aradım, yıl sonu sayımlarından ötürü hatalı çıkan TV halen serviste bekliyormuş. Umarım çok beklemem..
  • maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    Siz nerden almıştınız bende ölü piksel ve ışık sızmasından dolayı iade edecem yalnız teknik servisden teknosanın kabul edebileceği bir rapor alamadım . iade prosedürünü anlatır mısınız? Tv ye ısınmaya çalışmak için özellikleri okurken Cloud gaming özelliğini aradım müşteri hizmetlerine sordum. Nerede yazıyor dediler . Sayfalaarındaki imensa tvlerin özellikleri bölümünü tarif ettim . Size sonra döneriz dediler ertesi gün baktım sayfadan o kısım kaldırılmış... Ben alırken büyük bir hevesle almıştım. Metinde aynen şöyleydi cloud gaming hali hazırda aktif ve günceldir :S
  • crazyowl C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
    usb 2.0 ve fat32 bir usb ile Aynen bu şekilde güncelleme işlemini yaptım. 10-15 dakika kadar sürüyor. %65 ve %95 de bir kaç dakika bekledi, kilitlendi sandım. Güncelleme yapacak arkadaşlara dipnot olsun :) Güncelleme sonrasında herhangi bir fark göremedim.

    Hazır güncelleme yapmışken tv yi de sıfırlayayım dedim. (Ana görüntü modlarını değiştirmiştim eski haline almak istedim.) Ancak kanalları yedeklediğim usb içerisinden geri yüklememe rağmen hotbird kanalları çalışmadı. 5 -6 kez tekrar fabrika ayarlarına geldim ancak sonuç aynı. Sonrasında başka bir usb içine yedeklediğim tüm ayarları geri dönünce çalıştı.
  • linuxp L kullanıcısına yanıt
    Benim kullanıcı bazlı farkettiğim web browserda video izlerken yanlarda çerçeve vardı onlar gitmiş.birazda mouse kullanımı düzelmişti kumandadan kontrolde
  • crazyowl C kullanıcısına yanıt
    Ben Beko bayisinden aldım ama evime yakın bir beko servis ile muhattap oldum. Sizde servisi arasanız servis direk fabrika ile irtibata geçiyor.
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 20 gün önce değişim kararı çıkan tv bugun yenisiyle değişti herşey mükemmel ışık sızması minimumda yok gibi darısı diğer değişimdeki arkadaşlara...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat1974 -- 5 Ocak 2017; 21:33:48 >
  • maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    web browserdan film izleyebiliyormusunuz izleyebiliyorsanız hangi siteden izliyorsunuz?
  • talat1974 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Hocam. Değişimi servis mi yaptı? Yoksa satıcı mı? Benimde, servis aldı 31 Aralık ta götürdü. Bugün yine görüştüm servisle, fabrika sayımda olduğundan bekliyoruz dediler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.yalvac -- 5 Ocak 2017; 21:57:31 >
  • m.yalvac kullanıcısına yanıt
    değişimi servis yaptı genel müdürlükten bir bayanla dün görüşme yapım sayımdan sonra ilk teslim edilecek televizyon sizinki dedi sözünüde tuttu 24 saat gecmeden teslim etti servis ve eve gelip kurulumu yaptı ve kanalları ayarlayıp gittiler...
  • talat1974 T kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun inş. Fabrikadan gelen ürünün kutusu kapalıydı değil mi hocam? İlk sizin yanınızda servis tarafından açıldı değil mi?
  • m.yalvac kullanıcısına yanıt
    Evet kontrollerimi yaptım kolı bantı tek ti üztten 2. kez atılmamış yani ama üzerinde şerit yoktu ekranı ayagı kontrol ettim arkadında şeffaf stickerları yanımda söktüler kumanda aynısı dediler ama ben ısrarla kumandayı gözlükleri ve küçük kumandayıda kutudan çıkanla değiştim 2 modulumude taktılar seyrediyorum şuan testleride yaptım ölü piksel ışık sızması sorun yoktu zaten kıl biriyim takıntılıyım incelemede aşırı gitmedim ışık sızması minimumda bir öncekinden bayagı az ama görüntü kalitesi ve görselliği mükemmel.....Sorunsuz elektronik ürün yoktur grundigin değişim yaptığı ürünleri yabanci firma tv lerinde bırakın değişimi servisle ugraşmak bile başlı başına dert üretim hatası olan şeylerden bile para talep edip değişimi zorlaştırıp türlü türlü bahaneler üretiyorlar ama arçelik beko grunding servislerinde anlayış hizmet değişim istek ve arzuları krşılamak üst düzeyde..
  • talat1974 T kullanıcısına yanıt
    TV'yi geri vermeden önce denemiştim izleniyor ama çok zor oluyor. Mouse bağladım çalıştı ama doğru düzgün tutturamıyorsunuz linkleri. Genelde de film sitelerine reklam bastıkları için tarayıcı o kadar kapasiteli değil, çökebiliyor.
  • Ben smartindan.ölü pikseller, ışık sizmasindan dolayı iade edecektim birde üründe olmayan özellikleride yazmışlar. GaMing cloud cep telefonundan tvnin sesini dinleme vs. Müşteri hizmetlerini aradım gaming cloud u sordum siteden kaldırdılar. ... Bu paraya ne alırım diye araştırdım 1000 tl daha verip Sony var onunda ses kalitesi vasat deniyor . lg de ışık sizmasi bir garip ... değişim yapıp getirdiklerinde ışık sizmasi olmazsa bir android box alır mutlu olmaya çalışırım. ..



    Web browser 2011 model daha öncede bahsettim ben talep oluşturdum bu tv 4k 60Hz 10 bit HDR video alcyorsa işlemci ve Rami daha güncel bir browser i açması için yeterlidir diye düşünüyorum . Herkez arayip talep oluştursa. Öledlerde Chromium 34 varmış bizdekinde 18 var . Donanım olarak aynı gibi görünüyor bizde de çalışması gerek.



    Mouse güncellemeden sonra biraz iyileşti.



    HDR kelimesi yok ama life of pi HDR demosunu açtım dinamik kontrasti açıp kapayınca çok fark ediyor ama bu HDR mi bilmiyorum ... lg de samsung da hdr görüntü çalışınca algılıyor buna talep açabiliriz.

    hDr oyun oynamak istediğinde sıkıntı yaratacaktır diye düşünüyorum çünkü tv HDR in HDR olduğunu algılanıyor.
  • talat1974 T kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun inş. Bizimkinden halen ses yok. Grundig'i arıyorum sayım daha uzun sürecek mi diye. Onlarda sayımın ne zaman biteceğini bilmiyoruz diyo. Mağduriyetiniz giderilsin diye gereken yerleri uyaralım diyolar. Ardından bizim yetkili servis arıyor beni. "Sen bir yeri arama. Takipteyiz diyo. Neticede muhattap olacağın yer biziz" diyolar. Kısır döngüde beklemekteyim..

    Bu ne sayımmış arkadaş, bir Türkiye sayılırdı 2 haftada..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.yalvac -- 8 Ocak 2017; 19:45:54 >
  • Mrbalar. Ben arçelik 40 9672 modelini kullanıyorum.gruendig immensa 8600 ün eşdeğeri sanırım. Tv ile ilgili 2 sorum / sorunum var sizcey noqrmalmi? Yardımcı olursanız sevinirim sizdede aynımı durum.

    1.tv nin altında geçen yazılar reklamlarda hd yayınlarda bile bazen okunmuyo yada titreyerek geçiyor.

    2. Sorum ise koyu renkler de siyahta özellikle ekranın camı sanki tozluymuş hissi uyandırıyor. Tozlu bi ekranda izliyormuş gibi oluyor

    Cvblarnz için teşekkürler
  • attbesli A kullanıcısına yanıt
    1. sorunuz için resim modunu film değilde doğala getirin tv yayınları için düzelecektir.
    2. soru içinse tvnize ışık sızması testi yapın


    Bu arada şöyle bir konu açtım ilgilenenlere

    VLX9600 Detaylı İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyowl -- 10 Ocak 2017; 23:46:38 >
  • Nihayet bizimki de dün geldi ve kuruldu. Çok şükür sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.