Grok bizi yine şaşirtmadi

-
-
😁👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Efsane yav. AI bile anlamış bunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Mart 2025; 1:25:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yapay zeka epeyce gelişti. Artık isabetli ve tutarlı cevaplar veriyor.
-
Sebebini de açıklamış kerata. Yorumlar ayrıca komik.
-
Yargı dağıtıyor Grok reyiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AI son yıllarda çok gelişti. Yapay bir zeka bile büllükbaşının operasyon çocuğu olduğunu anladı. Operasyon çocuğu lafım lütfen silinmesin. çünkü kendisi itiraf etmiştir. stüdyo ofis kiralayıp diğer bayan operasyoncularla algı twitleri giriyolarmış kendi soyledi.
-
ben de gördüm. küfür içeren kelimeler filtrelenmemiş. ayrı data olarak eğitilmiş ama filtre olmadığı için muhtemelen bu kişi hakkında yazılan son 1000 yorumdan ortalama en çok kullanılanları aldı ve yapıştırmış cevabı :))))
-
Bunu ne çocuğu olduğu 2 yıl öncesinden belliydi zaten, gork yeni öğrenmiş
-
Az bile demiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 30 Mart 2025; 17:15:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gerçek mi?
-
Arkadaşlar bu tarz videoları nasıl yapıyorlar ? chatgpt filan soruyorum politikalarımıza aykırı diyor,grok beceremiyor nedir bunun kaynağı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bir kısmı gerçek, tamamı gerçek mi ?
Efsane yav. AI bile anlamış bunları.
![]() |
AI son yıllarda çok gelişti. Yapay bir zeka bile büllükbaşının operasyon çocuğu olduğunu anladı. Operasyon çocuğu lafım lütfen silinmesin. çünkü kendisi itiraf etmiştir. stüdyo ofis kiralayıp diğer bayan operasyoncularla algı twitleri giriyolarmış kendi soyledi. |
Sebebini de açıklamış kerata. Yorumlar ayrıca komik. |
![]() Az bile demiş ![]() |
Yapay zeka epeyce gelişti. Artık isabetli ve tutarlı cevaplar veriyor. |
Yargı dağıtıyor Grok reyiz.
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X