Şimdi Ara

gripten nasıl kurtulabılırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • suan bende oksuruk, az atesım, yorgunluk, bıraz agrı, ve iştah kaybı var bu grıpten nasıl kurtulabılırım

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

suan bende oksuruk, az atesım, yorgunluk, bıraz agrı, ve iştah kaybı var bu grıpten nasıl kurtulabılırım

nasonex ve nurofen cold al toparlanmana yardımcı olur. öksürük içinde kreval alabilirsin.
    anbiyotik kullanmanı önermem ama +olarak anbiyotikte alabilirsin..

not: ilaç reklamı yapmak istemedim illa bunlar olacak diye bişey yok. muadillerini de kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kristaldeniz -- 26 Mart 2010; 11:07:54 >
  • Nasonex'in de içinde bulunduğu kortizon içeren burun spreylerinin yan etkileri vardır. Bunlar uzun süreli kullanımda burunda kuruluk ,kanama, delinme ya da boğazda mantar enfeksiyonu oluşmasına düşük ihtimalle de olsa yol açabilirler.
    bırsey buldum dogrumu acaba dıgerınde ıse 3 yada 7 gunde hastalık gıtmezse doktorunuza basvurun demıs deneyıp bakcam bakalım saoll
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Nasonex'in de içinde bulunduğu kortizon içeren burun spreylerinin yan etkileri vardır. Bunlar uzun süreli kullanımda burunda kuruluk ,kanama, delinme ya da boğazda mantar enfeksiyonu oluşmasına düşük ihtimalle de olsa yol açabilirler.
    bırsey buldum dogrumu acaba dıgerınde ıse 3 yada 7 gunde hastalık gıtmezse doktorunuza basvurun demıs deneyıp bakcam bakalım saoll

zaten uzun süreli kullanmayacaksın.. ayrıca tüm ilaçların komplikasyonları ve kontrendikasyonları vardır..
    ben sana buradan tedavi öneremem elbette.. bir hekimin muayenesi sonucunda bir ilaca başlamandır doğru olan.
  • Brun tıkanıklığı için Otrivine Pediatrik damlarsını öneririm 2.80 Tl Bir de sıcak su içine yarım limon+1yemek kaşığı bal , bitki çayları vs.de çok iyi oluyor
  • Bol bol portakal ye, yani C vitamini takviyesi yap. Eczaneye gidip Tylol Hot da alabilirsin, gerçekten rahatlatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.