Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.889
Cevap
34
Favori
106.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İvir zivir craft materyalleri iste dusen adam gibi sey olursa takiyorum dandikleri de goturup satiyorum oyle bir sikinti yaratmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crucible ve AoM aldım bakalım iki gb indirme yapıyor sabahlar olmasın.
  • Hocam bu bahsettiğiniz bossları göremedim ya.

    http://grimdawn.wikia.com/wiki/Category:Secret_Boss

    Şu Avatar isimli bossu bulmak için bütün Asterkarn Valley'i dolaştım ama bulamadım mesela. Tabii eğer bahsettiğiniz bosslar bunlarsa.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim bosslar şunlar. Hidden path isimli bir görev haritalarda ki gizli geçişlerden başka haritalara geçiyorsunuz.
    http://grimdawn.wikia.com/wiki/The_Hidden_Path



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 10 Nisan 2018; 14:7:49 >
  • Teşekkürler yaptım. Epey uzun sürüyor ya bunu kendi kendine keşfeden adamın alnından öpmek lazım. 49 level ile elite zorluğa geçtim bütün resistler eksiye düştü ovv yee.
  • Veteran neyi değiştiriyor arkadaşlar uğraş vermeye değer mi item drop olayı falan nasıl?
  • Şu shrineı nasıl açarım ya Elite zorlukta görev verdi bununla alakalı ve açtım sonra belki normal zorlukta da açılmıştır dedim baktım hlaa sealed yazıyor ne demek bu?

    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bunun görevi var hocam rovers daydı sanırım . Görevi yapmanız gerekiyor bunu açabilmek için.
  • İki saattir uğraşıyorum etmediğim küfür kalmadı başım çatlıyor sinirden Loghorrean mı nedir Allahsız şerefsiz gebermiyor arkadaş gebermediği gibi tek yiyorum 75 level 35k damage 9k can var resistler ortalama 60-80 arası ama bana mısın demiyor bir de paso yaratık maratık spawnlıyor adım atacak yer kalmıyor şu oyunlarda en nefret ettiğim şey sırf oyuncuyu zorlamak için böyle şeyler yapmaları yani bu zorluk falan değil düpedüz sıçmış bana kalırsa. Beni Ultimate'e atacak birisi var mı şu bossu bir keselim? Path of Exile oynarken bir avantaj da buydu işte chat penceresine yazıyordun şak diye geliyordu biri burada bir oda açtım yardım lazım diye kimse gelmedi zaten online oynayan da yok gibi bir şey olan da kendi kafasına göre takılıyor.

    https://steamcommunity.com/id/piyerbezuhov




  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Birkaç tane arkadaş edinin, oyunun oyuncu tayfası -her ne kadar pek oyuncu kalmamış olsa da- çok yardımsever ve eğer oyunlarına girerseniz zayıf da olsanız takılmanıza müsaade ederler, rica ederseniz oyun açarsınız oyununuza girip yardım da ederler.

    Ben de hiçbir şey anlamadan çok sağlam yabancı iki arkadaş sayesinde görevleri patır patır yapmıştım.
  • Yeni indirdim oyunu grimtools üzerinden bakınıyorum ama çok seçenek var, bizden türkçe rehber build yapan var mı? Başlangıç için ideal bir dizilim bakıyorum...


    Aklımda battlemage var ama zor olur mu bilemiyorum, necromancer vs artı eksilerine bakındım biraz crpg biliyorum tabi uzun zamandır oynamıyordum. Single olunca bunu tercih ettim, oyun Türkçe olsa işler daha kolay olacak ama yapacak bişey yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 23 Nisan 2018; 14:0:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Build'i aynen kopyalayacaksınız, neyi full'lemişse yabancı arkadaş, onu kullanacaksınız. Üzerine giydiği item'lar neyi destekliyorsa oradan çıkarımda bulunabilirsiniz. Oyun da Türkçe olmadığından çözersiniz.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyelim bu bir ARPG bu oyunda yaptığınız seçimlerin oyuna etkisi aşırı sınırlı, senaryosu evet fena değil ama çok ilgi çekicide değil. Çok az bir İngilizce bilgisi ile rahatlıkla oynanabilir bu oyun. Bulamadığınız görevlerin ismini google yazdığınız zaman haritada nerede olduğunu gösteren bir çok kaynak çıkıyor.

    Build konusu ise kendi forumunda yeni gelen her yamaya Build önerileri hemen geliyor. Size son Build önerisinin linkini koyayım buraya.
    http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=68138
    Eski yamalara ilişkin buildleride Build Compendium Grim Dawn yazarak eskilere de bakabilirsiniz buradan. Bir buildi seçip girin direkt mevzuya o build deki itemleri tabiki bulamayacaksınız başlangıçta Build mesela Aether damage üstüne bir build ise sizde üstünüze giyeceklerinizde o damage türünü gözeterek üstünüze itemler giyerek oynayacaksınız. Ben 2 tane karakter 100 ledim bu şekilde gidiyor yani.

    Bu oyunun asıl ilgi çekici yanı mekanikleri ve karakter, build, item çeşitliliğinin inanılmaz sayılarda olması.




  • Yanıtlar için sağolun gözüme kestirdiğim bişeyle başlayacağım oynaya oynaya çözeriz işi peki single olarak başlayıp dizdiğim bir hesabı gelecekte arkadaş vs ile co-op bağlayabilir miyim?

    Edit:
    http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=49867

    Şuna göre karakter dizeceğim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 23 Nisan 2018; 20:10:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Her zaman, level farkı gözetmeksizin oyuna sahip kişiler ile co-op oynayabilirsiniz iyi oyunlar hocam.
  • Bir türlü ısınamadım bu oyuna, 1 kere bitirdim ama diablonun verdiği hazzı veremedi bana :(
  • belverus kullanıcısına yanıt
    Mukayese etmeyin, tüketin. Diablo oynamıyorsanız başka oyun arıyorsunuz demektir, bu oyun da onlardan biri. Yeteri kadar iyi bir oyun.

    Ben de bu sıralar Dragon's Dogma: Dark Arisen'a sardım. Güzel oyunmuş. Yeni bitti. Aslında Divinity Original Sin 2 oynayayım diyorum ama yorucu bir oyun. Diyalogları yorucu, oyunun akışı yorucu. Kalan her şey o kadar güzel ki oynayamadığım ve tahammül edemediğim için üzülüyorum.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Mukayese yapmak için söylemedim, sadece diablo 3 den aldığım hazzı arıyorum bir oyunda şu ara. Sabahlara kadar oynamak, eve gidip oynamak için sabırsızlanmak :) PoE, Divinity bunları denedim ama diyaloglar çok uzun geliyor, okumaya üşeniyorum.

    GRD' da bana yavaş geldi, bir de istediğim sıcaklığı bulamadım, soğuk geldi oyun. Belki farklı karakterle tekrar denemem lazım bilemedim.
  • GDyi ben aldıktan sonraki iki yılda hepi topu yirmi saat oynadım. Son üç haftadır ise yüz saatin üzerinde oynadım ve bir karakteri 100 seviye, bir hardcore karakteri de 50 seviye yaptim. Bence bu oyunun bir zamanı var. Soğukluktan kastedilen şeyi ise anlayabiliyorum çünkü ben de bir zamanlar bu oyundan neredeyse nefret etmiştim. Oyunu oynayamayanlara tavsiyem oyunun müziklerini kapatin. Nedense bu oyunun müzikleri beni müthiş derecede irrite ediyor. Hatta oyunu oynayamamamdaki temel sebeplerden biri müzikler olabilir. Bir de tavsiyem path of exile. Bence türün zirvesidir o oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine güncelleme ile oyuna yeni içerikler getirmişler bu adamlara büyük saygı duyuyorum oyun sürekli güncelleniyor yeni içerikler ekleniyor gerçekten çok saygı duyulası bir geliştirici ekibi var arkasında bu oyunun. Başkası olsa 50 kere oyunu sallar geçerdi yeni oyun bize kaktırmaya çalışırdı. Daha bir ek paket daha da getireceklermiş bu oyuna gerçekten verdiğim para helal olsun çok güzel iş yapıyorlar. Oyunu sürekli daha çok içerikli hale getirmeye çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.