Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.889
Cevap
34
Favori
106.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benide ekleyin arkadaşlar steamden husette olarak . Oynarız
  • Oyun laptopta hd graphic ile çalışıyor asıl ekran kartını görmüyor bunu nasıl çözebilirim? Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok sadece bu oyuna has bir durum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görev bölgelerini gösterir bir mod var mı gene dağıldı gitti harita şu oyunu sırf bu yüzden oynayamıyorum git x yaratığı kes diyor ama nerede olduğunu söylemiyor çıldıracağım. Bir de Commando çift el pompalı takılıyorum elemental damage ile physical damage ortak mı gideyim yok birinden birine mi yoğunlaşayım? Fire damage etki ediyor mu silah temel hasarı her ne kadar physical diye geçse de sonuçta ateş çıkıyor.
  • Öyle bir mod yok bildiğim kadarı ile ama grimwiki diye bir sitede tüm görevlerin açıklaması ve yerleri var.http://grimdawn.wikia.com/wiki/Grim_Dawn_Wiki

    Hasar konusunu bende tam olarak çözmüş değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    http://the-maphack.com/index.php?page=2&lang=en#1

    Bu harita üzenden, soldaki arama butonu vasıtasıyla bakabiliyorsunuz.
  • Teşekkür ederim. Oyunu alalı 2 yıl kadar oluyor, o dönem 500 saat civarı Path of Exile oynadığım için mi nedir bu oyuna bir türlü ısınamamıştım. Sanırım türe karşı bir tiksinti oluşmuştu. Şu an ise iştahla oynuyorum oyunu ve haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Bugün beş altı saat kadar oynadım sanırım. 32 level bayam Commandomuz ile akıyoruz. Ashes of Malmouth almalı mı? Ve alırsam bu kaydım ziyan olur mu yoksa dlc özelliklerden yararlanabilir miyim bu karakterimle? Tam olarak ne ekliyor AoM yeni bölge falan mı? Bir dahaki indirimde bütün dlclerini alasım var.
  • Tüm kayıtlar durur.Kocaman bir harita ekliyor oyuna ashes.Uzun da sürüyor oldukça.Yalnız ana resistans poison destekli olmalı karakterlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah. Bu kayıtta oyunu biraz daha çözelim o zaman yazın illa indirime girer.


  • Beyler seviyeye göre nasıl sizce. Elite zorluğa geçince tost yapacaklar gibi hissediyorum. Fire strike tamamladım tamamen ona abandım diyebilirim. Bu arada oyun aşırı kolay gibi geldi ilk zorlukta sadece bir kez öldüm o da gizli bir bölgeye girdim öldürdüğüm boss üçe mi ne bölündü ne olduğunu anlamadan öldüm sonra da aynı yere giremedim tek anahtar kullanım hakkı varmış belki hatırlamışsınız nereden bahsettiğimi. Bu arada gerek şu an için gerekse ilerleyen zorluklar için her türlü item yardımı kabul edilir.

    https://steamcommunity.com/id/piyerbezuhov




  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Resistleri yükseltmen lazım çünkü elite geçtiğin zaman bir kısmını da kesecekler o resistlerin senden. Oyunda asıl zorlayıcı bosslar bu faction lar senden nefret ettikleri zaman bazı haritalara özel sana boss atıyor onlar çok uğraştırıyor. Güzelde item atıyor o bosslar o yüzden zaten max levele ulaştıktan sonra onları falan arıyorsun kesiyorsun.

    Özellikle Poison , Vitality , Chaos, Aether resist önemli. Bunları karşılaşacağın boss veya yaratık grubunun özelliklerine göre iyi oranlarda bulundurmalısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 9 Nisan 2018; 16:28:37 >
  • Evet resist penaltısı yiyeceğimi biliyorum. O boss da muhtemelen dediğin bu faction bosslarından biriydi çünkü epic itemler attı yalnız öldüğüm için alamadım içime oturdu. Resistler için de yüzük falan bulundurup dönüşümlü takmak lazım sanırım bölgeye göre.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hocam daha o bossları görmemişsinizdir. Factionun tamamen son düzeyde sizden nefret etmesi gerekiyor ben 70+ leveller de karşılaştım ilk kez onlar ile, yanlış hatırlamıyorsam Elite düzeyde oyunu bitirip Ultimate zorluğa geçtiğinizde karşılaşılıyor onlarla.

    Edit : Ortak isimleri nemesis hocam bahsettiğim boss grubunun. Her birinin farklı isimleri var tabi. Google yazarsanız görürsünüz hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 9 Nisan 2018; 16:53:49 >
  • Anladım. Bana bir boss anahtar attı sonra bir kapıyı açıp girdim dar bir alanda itiş kakış oldu bossu öldürünce ikiye mi üçe mi ne bölündü ve öldüm o zaman bahsettiğim bu boss farklı bir bosstur. Bu arada physic gidiyorum health için iyi ediyor muyum? Cunning çok mikro düzeyde katkı sağladığı gibi itemlerle de çözülebilecek bir şey gibi geldi onun yerine can miktarını arttırmak daha mantıklı duruyor gibi ama bilemedim. On seviyedir falan sadece physic veriyorum.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç tüfekli bir build yapmadım oyunda hazır buildlerde ne verildiğide yazar eğer hazır build üzerinden gidiyorsanız. Hocam o bahsettiğiniz bölgeden oyunda 3 tane var Rogue Like dungeon onlar öldüğünüz zaman direkt atıyor sizi. Tekrar skeleton key istiyor girebilmeniz için. Güzel farm bölgeleri oralar. İleride özellikle item için bir çok kez döneceksiniz oraları.

    Bu arada oyunda skill point veya karakter puanı veren hidden bosslar var onları da google yazıp bakın yerlerine bedavaya fazladan puan kazandırıyor size her seferinde. Normal / Elite / Ultimate her zorlukta birer kez kesebiliyorsunuz bu bossları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 9 Nisan 2018; 17:7:52 >
  • Teşekkür ederim. Hazır buildden ziyade oyunu kavramak açısından kafama göre gidiyorum şimdilik. Ashes of Malmouth alasım var aslında bugün yarın ama emin değilim önce bir ultimate zorluğu göreyim istiyorum bir de sıfırdan başlamak içimden gelmiyor açıkçası ben dlc karaktere etki etmez diye düşünüyordum bilsem bu kayda başlamadan dlcyi alabilirdim.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda en son ekleme yaptım onada bir bakın isterseniz bu arada Ashes Of Malmouth u öneririm kesinlikle oyun neredeyse yarı yarıya büyüyor level sınırını 100 e çekiyor. Bir çok item yeni bosslar yeni factionlar. Hatta %100 exp potion bile satılıyor 50,000 iron fiyata o dlc ile level kasmak kolaylaşıyor. Onun dışında bankayı falanda büyütüyor diye hatırlıyorum. Mutlaka öneririm oyunu bitirmeden alın DLC ile beraber oynayın derim. Normal oynayışı bitirmişsiniz alın direkt DLC yi oynamaya başlayın Normal modda.
  • Biri dlcyi alirsan bu karakteri gormez dedi ama?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey bende sizin gibi önce standart oyunu bitirdim oyunu beğendim sonra aldım DLC yi hiç bir sıkıntı yaşamadan aynı karakterimle aynı zorluk seviyesinde Malmouth kısmına geçtim oynadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 9 Nisan 2018; 17:29:54 >
  • Ya adam tum kayitlar durur yazmis ben bunu -durur, ilerlemez- seklinde algiladim kafaya bak. Peki alalim o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Ya adam tum kayitlar durur yazmis ben bunu -durur, ilerlemez- seklinde algiladim kafaya bak. Peki alalim o zaman.
    onu ben yazdım sana bu şekilde anlayacağını bilseydim farklı yazardım

    Yeni dlc ile kasa büyüyor evet hatta 10 bölüme ayriliyordu sanırım.Birde herseyi ortak bölüme koymak çok iyi olmuş.Ashes öncesinde dinamit ve özel eşyaları hangi karakterle bulduysan onun kasasına koyarken şimdi ortak yere hersey koyuluyor.Sadece kasa için bile ashes alınır bence..

    Bu arada sürekli o kadar itemi yanında mı taşıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.