Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.889
Cevap
34
Favori
106.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam dediğiniz gibi forumu buldum en son buildlerin olduğu kısıma bakıyorum. Bi kaç video izledim Occultist + Soldier kasmak mantıklı geldi fakat forumda compedium kısmında bulunan Occultist + Soldier buildinin altı boş
    http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=56486

    Şurdan göstereyim ben mi yanlış yere bakıyorum acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 23 Aralık 2017; 19:17:29 >
  • Hocam en son bende soldier occulist yapıyordum çok güçlü bir ikili bencede sanırım son compedium da değil bir önce kinde çok güzel bir yanlış hatırlamıyorsam cadence skilli üzerine bir build olacaktı. Hocam birde ortak adları var ctrl f ile öyle arayın occulist shaman mesela conjurer oluyor soldier occulist ikilisini unuttum kendine has bir adı var onunda.
    Compendium 5 e falan bakabilirsiniz 6 da yoksa geriye doğru böyle bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 23 Aralık 2017; 19:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam bir öncekine baktım şuan orada varmış.

    http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=48165

    Fakat burada melee olanlardan iyisi hangisidir acaba. Vitality, Physical ve Elemental olarak değişiyor damageler. Sanırım tek tek grimtooldan bakmak gerek. Son bir şey sorucam hocam sizi fazla sıkmadan. Bu necromancer class'ını dlc ile kullanabiliyoruz sanırım değil mi ?
  • Evet hocam Ashes Of Malmouth DLC sine dahil o bu arada DLC si eski kafa bir DLC oyunu neredeyse 2 ye katlıyor harita boss item level sınırıda 100 e çıkıyor. Oyunu indirimler bitene kadar beğenirseniz eğer alın derim çünkü adamlar oyunu hiç bırakmıyor sürekli güncelleniyor her ay bir güncelleme alıyor oyun yaptık bitti diyerek salma yok. Şuan indirimde sanırım DLC side. Hocam en keyif aldığınız şekilde buildlerle gidin derim. Zaten skill ve stat pointler, devotionlar her zaman geri alınabiliyor. 25 iron gibi sembolik bir miktarla her zaman dilediğiniz gibi buildinizi değiştirebilirsiniz. Ancak silah ve item konusunda mesela Vİt giderseniz Vit Damage veren itemler takarsanız hasarınız daha fazla artıyor, diğerleri için de aynı şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 23 Aralık 2017; 20:41:37 >
  • Bir karakterin kullandığı ve ortak kullanım genişlemesi ve kapasitesinin artması dlc ile gelen en güzel özelliklerden birisi bence. Çok fazla kurcalayamadım gerçi ama ortak bölüme her şey koyuluyor artık sanırım değil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyunu tekrar aldım ben ve dün oturup 4 buçuk saat aralıksız oynamışım Şimdilik elemental damage üzerine soldier - occulist gidiyorum. Fakat bu karakterle oynadıktan sonra daha çok skillerle oynayabiliceğim bi karakter kasmayı şimdiden istedim bile. DLC'yi almak isterdim fakat şuan için alamam sanırım daha sonra alır onu da oynarım belki. Bi de bir şey sormak istiyoru şimdi bu silah zırhlara takılabilen component'ler düşüyor sanırım. Ben düzgün bir silah bulduğumda düşük seviye bile olsam bunları direk kullanmalı mıyım ? Yoksa bekletmenin faydası oluyor mu ? Bazılarını direk kullandım 5 dakika sonra silahın yenisi çıktı




  • Onları devils crossing de ışınlanma yerinin yan tarafında bir adam açılıyor görevleri yaptıkça birinin asistanı gibi bir şey orada söktürebiliyorsun itemi yok ederek component kalıyor. Bu arada ben çok sonraları fark etmiştim componentleri çantanın sol üstünde elmasa benzeyen tuş var ona basarak aynı olanlar iç içe geçiyor çok uzun süre ben o işi manuel olarak yapmıştım işkence geliyordu.

    Değer gördüğün itemlere basabilirsin söktürmek var dediğim gibi 1-3k arası İron a söktürebiliyorsun sıkıntı yok yani. Warden görevini yaparken buluyordun sanırım o asistanını adamın.

    Oyun gerçekten sarıyor değil mi atmosferi falanda çok keyifli ben keyifle oynuyorum hala ara ara girip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 24 Aralık 2017; 13:41:23 >
  • Sarmak ne kelime hocam bayıldım baya ben şimdi yine oturucam başına gece kalkarım anca O item birleştirme olayını youtube'da görmüştüm allahtan direk kullandım ben Teşekkür ederim buarada cevaplarınız için.
  • Yav arkadaş çok build var çok item var bu nedir ya

    İkimiz de ritüelciyiz, adam bir geliyor farklı build'le, insanın canı çekiyor. Ama bir karakter -yabancı deyimiyle- jack of all trades olamıyor, biz de Diablo 3'ten alışmışız 10 dakikada 70 olmaya, 80-90 saat oynayıp 100 level yapmak zor geliyor. Aslında gelmemeli ama kolaya alışmışız.
  • kreasom kullanıcısına yanıt
    Level 58 Conjurer oynuyorum ama hala tam olarak bu damage sistemini ve dps olayını çözemedim. Physical / flat / elemental / magic / pet dps konusunu açıklayabilir misiniz? Ya da düzgün olarak anlatan bir link/video biliyorsanız paylaşabilir misiniz? Oyunun kendi manual'ındakini yetersiz buldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerian -- 9 Ocak 2018; 11:34:32 >
  • Fenerian kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkçe rehber yok neredeyse oyun ile ilgili şimdi Conjurer i hangi skill buildi ile oynadığınız önemli ama şöyle söyleyeyim kısaca elemental, ıce fire light içeriyor. Vit var ayrı olarak ben mesela Conjurerim var 100 lvl VİT build üzerine gittim oynadım. Pet ise Conjurer de eğer petleri ile oynuyorsanız kargası kurtu falan filanı o zaman siz zaten arkada kalıyorsunuz genelde pet hasarı arttırıcı item dizilişine gidiyorsunuz. Physical ise soldier ve diğerleri gibi yakın veya uzak menzilli direkt fiziksel hasar üstüne oynayan classlar için çok önemli. Conjurer değil de Occulist+Soldier ikilisi için önem kazanıyor Physical.

    Size önerim Grim dawn yazarsanız oyunun kendi sitesinde compedium adı altında buildlerin listelendiği konular var oradan item skill damage seçimlerini görebilirsiniz. Ya da ingilizceniz yeterliyse hem reddit de hem kendi sitelerinde bol bol kaynak bulabilirsiniz.
  • Valla bol bol kaynak yok. Genelde eski kaynaklar. Yeterli diyebiliriz ama aşırı bilgi sahibi olabileceğimiz güncel bir kaynak yok.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Güncel olmasına gerek yok ki bu damage türlerini ilk kez Grim Dawn da kullanılmadı. Siz güncel olmayan kaynaklardan okuyabilirsiniz kesinlikle, yeterli bilgiye sahip olursunuz, bende sanırım kendi sitesinde bulmuştum okumuştum gayet iyi yani damage konusunda doyurucu ne bekliyorsunuz damage konusundan ne öğretmesini bekliyorsunuz . Bu tür de zaten hangi oyunu oynarsanız oynayın 3 aşağı 5 yukarı bunlar var zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Experto Crede -- 9 Ocak 2018; 12:5:27 >
  • Damage türleri için demiyorum, zaten damage türleri için senin de dediğin gibi türe aşina olmak yeterli, bir yeri okumaya gerek bile yok. Buildler için diyorum.
  • Softcore'da Level 100 Commando ve Battlemage, Hardcore'da da Level 100 bir Tactician sahibiyim. Co-Op oynamak isteyen olursa özelden ulaşabilir.
  • Cabalist seti Shepherd of Souls sanırım bunu arıyorum, elimde sadece shoulders var crucible den tonla set düşürüyorum ama şansım yaver gitmiyor. Bu set parçasından olan arkadaşların elimde olan istedikleri setlerle bire bir takas edebiliriz..
  • Bende de bir adet 100 level Ritualist var. Death Knight açmayı düşünüyorum, yeni bir tane açtım, fırsat bulunca takılıyorum. Oynamak isteyen varsa vakitlerimiz denk gelirse oynayabiliriz.
  • Arkadaşlar internetteki buildlerde sürekli itemleri de koyuyorlar yani o buildi yapmak için illa o itemleri bulmak gerekiyor yoksa karakter zayıf kalıyor itemsiz build rehberi olan bı site yok mu adamlar lr damage li silah kullanın demiyor da oyundaki bı silahı tavsiye edio bu silahın özellikleri bu builde uygun diyor illa o silahı bulucam derken oyundan keyif almıyorum yardımlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayokhan kullanıcısına yanıt
    paylaşılan buildlerde agırlık vermeniz gereken damage türünü yazarlar. örnegin lightning gibi. builddeki damage tipinin agırlıgına göre benzer itemlar takacaksınız ki skilleriniz güçlensin. illa o itemlarla oyuna başlamanıza gerek yok.
  • geçenlerde bir arkadaş Türkçe yama için konu açmıştı,mesaj atıp sormuştum beraber yapalım mı daha çabuk biter diye.arkadaş kendisi devam etmek istediğini söyledi şimdi ne kadarını çevirmiştir bilmiyorum.yani yama çalışması var ama ne zamana biter belli değil.bu aralar zaten tq anniversary edition oynuyorum grim dawn'ı en son 2 ay önce oynamışım steamde göründüğüne göre.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.