Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.889
Cevap
34
Favori
106.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bayağıdır oynamama rağmen yeni herolar aşkına aldım. necro açmak lazım :D
  • Şu an ek paket + oyun 40 TL, oyunun içeriği ve günümüz oyunlarının fiyatı düşünülürse soygundan bile iyi bir fırsat. Hack&Slash sevenler kaçırmasın.
  • beleş gelen bir şey var mı
  • oyunda gamepad desteği varmı acaba?
  • Var hocam ama ayarları biraz karıştırıp aktif etmeniz lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni açtım ama sanki necro bayağı güzel gibi. güzel buildler de paylaşılınca pet build gibi zevk verir diye tahmin ediyorum.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Ana karakteri petçi biri olarak çok sıkıcı buildler olduğunu söylemek isterim. Güçlü ve rahat buildler ama çok pasifler, uzaktan izliyoruz sadece.

    Ben melee necro ile başladım, physical,vitality ve bleed üzerine. Çok rahat ilerliyor kesiyor düşmanları ve çok hızlı da can çalıyor. yanına occultist aldım vitality ve bleed için. Bone harvest ve siphon souls yıkıyor ortalığı.


    Daha çok tanklık için shaman da alınabilir totemlerden dolayı.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Shamandaki totemler tam olarak ne işe yarıyor? Birde melee olmayan bir necro buildi nasıl olmalı ve hasar çeşitleri neler olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    ben pet build açtım. grim dawn buildlerden ilk o gözüme çarptı. occulistten de köpeği aldım. tabii vitality buffları. dediğiniz gibi sadece seyrediyorum. ama ravenous earth ve III omen skillerini de kullanıyorum.
  • dsgtan D kullanıcısına yanıt
    Shamanda, storm totem 3 düşmana kadar sekebilen yıldırımlar atıyor, altındaki skill olan Corrupted Storm ile lightning hasarını vitalitye çevirmek lazım necromancer ile. 3 tane dikebiliyoruz bundan ve baya katlediyorlar haritayı.
    Birde Wendingo totem var, bu da etrafında düşman olduğu sürece bizi iyileştiriyor azar azar, 2. upgradini açınca hem hasarı artıyor hem de can çalma sağlıyor bize.


    Amaçladığım buildin son şekli bu, vitality ve bleed üzerine hasarım. Siphon souls ve Blood of Dreeg ile ölmem çok zor, silahlardan gelen can emme de iyi iş görüyor ek olarak.
    http://www.grimtools.com/calc/62av65DV

    Ek olarak cold, poison necro da oynanabilir ama yanına nightblade almak lazım. Çok sağlam keseceğine inanıyorum. Occultist yerine shaman da çok güzel gider vitality ve bleed için.

    Melee olmayan için ya pet build, ya gene vitality build ya da poison build olabilir. Özellikle poison için necro+occultist oyunun en yüksek hasar vuran kombinasyonu olabilir. Focused gaze li Dreegs Evil Eye büyüsü + Ravenous Earth karşısında hiç bir düşman duramaz ortalama eşyalarla bile. ama hasarı yansıtan düşmanlara karşı savunması olmaz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Ekim 2017; 21:16:27 >




  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Döktürmüşsün harbiden, teşekkür ediyorum.

    Benim çok fazla zamanım yok oyunla ilgilenmeye, araştırmaya. İki çocuk olunca artık hazıra konuyorum oyunlar konusunda.Hafta sonu vakit bulursam uygulamaya geçeceğim yeni paketle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsgtan D kullanıcısına yanıt
    Sende bendensin ..çocuklardan vakit bulursam şöyle yaparım böyle yaparım karakterimi diyorum akşam ama nerdeee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, uzun zaman sonra oyunu yükledim de, 35 level bir Demo + Nightshade karakterim varmış, dual wield ilerlemişim. Sizce ona devam mı etmeliyim?
    Esasen ateşli silahlarla yer yer AOE olarak da ilerlemek istiyorum ama, sizce değer mi baştan başlamaya?
    Ya da baştan başlayacaksan şöyle başla diyebileceğiniz bir sınıf var mı?
  • Oyunda performans düşüşü yaşıyorum en son Temmmuz gibi oynamıştım her şey en yüksekte 8x aa açık 60 sabit alıyordum şimdi ayarları düşürmeme rağmen 20-40 arası gidip geliyor acayip sinirim bozuldu başka oyunlarda böyle bir şey yok son güncellemelerden sonra performans sorunu yaşayan var mı başka? Bu arada ilk zorluğu bitirdim oyuna haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım şu performans sıkıntısı çözülürse sıfırdan bir karakter açmak istiyorum boşlukta.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Aradan çok uzun süre geçtiyse unutmuş olabilirsiniz karakteri, yeniden başlamak daha mantıklı olabilir.

    Ek paket varsa inquisitor güzel tabancacı, çift tabanca ile coşarsınız. AoE leri tuzak gibi genelde. Yanına pyro alarak güzel ilerleyebilirsiniz.
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Oyunu en son Haziran ayında oynadım Bugün oynarım, aksam oynarım, hafta sonu oynarım diye diye 4 ay geçmiş, durumlar vahim. Eskiden pcde 4-5 oyun yüklü olurdu karar veremezdim hangisini oynayayım diye şimdi şu durumlara bak
    Sağolsun @siberarminin yazıları sayesinde en azından kafamda canlandırabiliyorum.
    Not: oyun sevdalısıysanız evlenmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgtan -- 18 Ekim 2017; 11:0:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Dual Wield olan karakteri biraz kurcaladım, seri kesiyor aslında ama dediğiniz gibi baştan başlamak daha iyi olacak.
    Teşekkürler.
  • Yeni güncelleme ile tekrar başladım oynamaya en son haziranda oynamışım steamde öyle gösteriyordu.yukarıda bir arkadaş tazmış performans düşmesi oldu diye bende aynı sorundan muzdaribim.hc crucible oynarken bir hesabım bu nedenle öldü.güncellemeler tam optimize değil bana kalırsa,ilerde düzeltiriz mantığıyla pek ığraşmadılar herhal.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    Yeni güncelleme ile tekrar başladım oynamaya en son haziranda oynamışım steamde öyle gösteriyordu.yukarıda bir arkadaş tazmış performans düşmesi oldu diye bende aynı sorundan muzdaribim.hc crucible oynarken bir hesabım bu nedenle öldü.güncellemeler tam optimize değil bana kalırsa,ilerde düzeltiriz mantığıyla pek ığraşmadılar herhal.


    Eski güncellemelerde ben de optimizasyon sorunu yaşıyordum ama bu güncellemede hiç bir problem yaşamadım hocam.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Grim Dawn'ın Steam'de "Set Launch Options" bölümüne /d3d9 yazıp denerseniz belki yardımcı olur. DX11'de sorun yaşayan çok insan var, DX9'u deneyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pubs3 -- 22 Ekim 2017; 22:57:1 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.