Şimdi Ara

Gri pasaport skandalı için araştırma teklifine ikinci ret (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ülkeyi nasıl rezil ederiz diye adeta yarışıyorlar.Buna artık eminim.Bu tür kararları almalarının başka hiçbir nedeni olamaz.


    Bir ülke düşünün gri pasaportu kaçakçılıkta kullanılsın ancak aynı ülkenin kaptan köşkünde bulunanlar ile minnak yancısı bu kaçakçılığı engellemek için kılını kıpırdatmasın.Böyle bir ülke olabilir mi ya?


    Diplomasimizin nasıl rezalet boyutlarda olduğunu ve pasaportlarımızın nasıl değer kaybettiğini görmek isteyenler youtubede yurt dışına çıkan gezginlerin videolarını izlesin.Resmen Dünya'nın gözleri önünde bitmiş durumdayız ancak akboylar hala daha ''alternatif yok' demeye devam ediyorlar.


    Hayır kendileri rezil oluyorsa olsun bizi ilgilendirmezde arada bizde rezil oluyoruz...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 28 Nisan 2021; 22:14:51 >
  • Devletin olanaklarini kullanarak insan kacakciligi yapmak munferit bir suctur. Ancak iktidar, elindeki gucu ve imkanlari bu sucu ve suclulari aciga cikartmak yerine sucun ustunu ortmeye kullanirsa, ilgil sucun "devlet bilgisi ve himayesinde gerceklestigi" sonucuna varilir.


    Ulke olarak pasaportunuza guven sarsildi mi bu tum Turk insanina yansir.


    AKP, kendi suclularini koruma cabasi ile, tum Turk vatandaslari adina Turk pasaportunun itibarini iki paralik eder, yurtdisinda tum Turk insanlarina potansiyel kacak/suclu muamalesi yapilmasina sebep olur.

  • AKP'nin ve MHP'nin açıkça suç işledikleri, örgütlenme ve uyuşturucu pazarındaki kontrolü reddedilemez bir gerçek. Yoksa niye araştırılmasını reddetsinler ki.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.