Şimdi Ara

Gretel A9 79.99 dolardan ön satışa sunuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gretel A9 79.99 dolardan ön satışa sunuldu.
    Teknoloji severler CES ve MWC fuarlarını bilirler. Dört gözle beklenen modeler bu fuarlarda tanıtılırlar veya kullanıcıya sunulurlar. Iphone 8 8 Plus Samsung s8 s8 plus veya Xiaomi mi6 bazı önümüzdeki beklenen telefonlar. Hepimizde bu cihazları alacak maddi durum yok tabi ki. Burada da benim araştırdığım ucuz ama kullanışlı markalar cihazlar giriyor devreye. Şimdi size tanıtacağım telefonun pek bir iddası olması bile gerek full metal kasası gerekse ucuz fiyatı ile maddi durumu çok dayerinde olmayan veya telefonlara milyarlar yatırmak istemeyen arkadaşlar için iyi bir seçenek.
    Gelelim cihazımıza daha öncede bahsettiğim gibi cihazı markayı daha yeni keşfettim daha doğrusu marka daha ilk telefonunu satışa çıkaracak.
    Cihazımızın modeli ise GRETEL A9 ve sadece 79,99 dolar dan yani 80 dolardan satışa çıkacak.

    Cihaz ilk önce aliexpress(https://goo.gl/WEjhP3) daha sonra da gearbest TOMTOP ve Amazon gibi online alışveriş sitelerinde satışa çıkacak.

    Gelelim cihazımızın yazılım ve performans kısmına. Cihazın fabika çıkısı Freeme OS android 6 ile olcak ve 7 yede güncelleneceği vadediliyor. Her ne kadar bu fiyat seviyesinde güncelleme konusu bir hayal olsa da daha firmanın ilk cihazları olacağı için güncelleme alabileceğini düşünüyorum.
    Cihazımızın işlemcisi kısmında ise MT6737 kullanılmış kendisi bataryayı az tüketen bir işlemcidir ancak performansı da baya baya kıt. Tabi benim gibi telefon kullanılarının daha fazlasına da ihtiyacı yok aslında.Cihazda 2gb 16gb ram/rom kombinasyonu kullanılmış. Az ama telefonda 80 dolar be kardeşim demek istiyorum :D

    Kamera da Samsung sensor kullanıldığı söylenmiş ancak nedir necidir ben göremedim daha. Onun dışında arka kamera 13mp Panorama/HDR/Night/Pose/Child/FilmMode gibi modlardan felan bahsedilmiş ama bunlar gereksiz teferruatlar geçiyorum 😃
    Ses konusunda ise işte şöyle amplifier var low distortion gibi kelimeler kullanılmış. Bunlar hep kelime oyunları hocam cihaz geçerse elimize görürüz ses konusunda ne kadar iddialısınız.
    Gretel A9 79,99 dolar fiyat etiketiyle haftaya tüm piyasada olur gibi. Bakalım ne kadar satacaklar piyasada tutunabilcekler mi. Şimdi bazı arkadaşlar çöp diyor geçiyor ancak ben konuya çok başka bakıyorum çö denen diğer bir marka Oukitel çöp sata sata 3 yılda ne kadar büyümüş bir bakmak lazım. Adamlar iyi kötü üretip satıyorlar hemde 80 dolara. Bizim gururla yerli firmalarımız ise bunları alıp üstüne kendi logolarını basıp 300 dolara satıyorlar o yüzden bu tarz firmalara da xiaomi meizuya duyduğumuz kadar saygı duymalıyız.Eğer ufak bir araştırma yaparsanız meizunun ilk ürettiği telefonu bulabilir ve ne demek istediğimi anlarsınız.
    Gretel A9 79.99 dolardan ön satışa sunuldu.Gretel A9 79.99 dolardan ön satışa sunuldu.Gretel A9 79.99 dolardan ön satışa sunuldu.Gretel A9 79.99 dolardan ön satışa sunuldu.







  • GRETEL A9 resmi hediyeye katılarak kazanabilirsiniz.https://gleam.io/AmMQS/gretel-a9-4g-smartphone-giveaway-open-worldwide



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charlesbasil -- 1 Nisan 2017; 21:49:13 >
  • Sonunda Gretel A9 4G akıllı telefonun ilk resmi resmi Gretel Youtube kanalı üzerine yüklendi. Gretel A9'da OTG işlevini kullanmanın farklı yollarını gösteren video.
    Https://www.youtube.com/watch?v=pDH65ovI0gE
    Daha Parlak Selfie için Flash Sürücüleri, Harici Sabit Sürücüler, Video Oyun Denetleyicileri, kablosuz fare, klavye, DSLR Kamera, Diğer aygıtları şarj edebilir ve LED Işığı kolayca bağlayabilirsiniz.
    Şeffaf şeffaf kutu + ekran koruyucusu ile Seventy Dolar'da harika Haberler. Greet Resmi Facebook Sayfasında Giveaway'i gördüm, Gretel A9'u kaçırmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.