Şimdi Ara

Greenkarta başvurmuştum.İstanbuldan aradılar.Sahte olabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde bu işlere inanmam. Sitelerde gezerken bir bakarsınız minicik kimi zaman da kocaman bir banner çıkar ve amerikaya gitmek yaşamak fırsatı vs diye büyük büyük yanar döner yazılar yazılır.Neyse geçenlerde yine böyle bir banner ile karşılaştım.tıkladım ve bir form adresi çıktı. bilgilerimi ciddi ciddi yazdım ve gönderdim.

Bugün az önce istanbuldan bir telefon geldi .bir bayan çıktı ve greencardla ilgili bilgileri söyledi.üniversite mezunu vs bilgileri sordu söyledim.çok şanslısınız normalde binlerce kişi başvuruyor ama hemen kendilerine ulaşılmıyor.sizin dosyanız hazırlanacak dedi.işte amerikadaki olayları fırsatları alacağım hizmetleri söyledi .

Ve her aranan kişiye amerikan hükümetinin verdiği bir numara varmış dosya numarası... eğer kabul etmediğiniz takdirde bunu başkası alacak ve bir daha hakkınız olmayacak dedi.

Ben de açıkca ikna olmadığımı kendimin çok şanslı olmadığını o kadar kişi içinde benim neden hemence arandığımı söyledim.isterseniz uzmanlarımıza aktarayım onlar daha da geniş bilgi verebilir güven sorununu ortadan kaldırabiliriz dedi.

Şuan 4 yıllık program için 165 euro istedi kredi kartıyla ödeme de olabilirmiş.ben de güvenemedim.dedim benim şuan işim yok.param da yok."ama bu fırsatı kaçırmak ister misiniz?" dedi.hayır dedim. o zaman siz ciddi olarak istemiyorsunuz dedi.

birkaç dakika daha konuştuktan sonra siz ciddi değilsiniz dosyanızı kapatıyorum iyi günler dedi ve kapattı telefonu.

sizce hata mı yaptım yoksa dolandırılmaktan kurtuldum mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.