Şimdi Ara

GreenCard Çekilişi [2020 BAŞVURULARI] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
182
Favori
160.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tamam hocam sağolun.Yeni pasaport almayı bekleyecem.Birkaç yere sordum, onlarda böyle yapmamı söyledi. Youtube'da bazı videolarda hemen doldurun diyince panik yaptım.Stresim tavan maalesef düzgün düşünemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://twitter.com/AjansMuhbir/status/1391472058593337345?s=19

    Ahh ahhh keşke banada çıksaydıda böyle çılgınlar gibi sevinseydim. Nerde bizde o şans?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun ve yorucu bir süreç sizi bekliyor ama sonunda kavuşacaksiniz hayallerinize. Yeni hayatinizda başarilar. Bundan sonra planlarinizi hem yavaş yavaş hemde süreçleri "yeşilkart.forum" dan takip edebilirsiniz. Evli değilseniz tabi daha kolay bir süreç  

  • İnşallah hocam.Darısı gerçekten isteyenlerin başına. O siteye kayıt oldum ama daha alışamadım. Sağolun hocam yardımınız için

    Bu arada 24 yaşındayım hocam evlilik bekleyecek daha

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaşiniz daha ufakmiş küçükken hayallerinizi gerçekleştirmeniz çok güzel. Abd de iş çoktur oraya gittiğinizde işsiz kalmazsiniz. Sakin milletin dediklerine kanip kendinizi strese sokmayin gerekirse oraya adapte olana kadar her işte çalişirsiniz. Tabiki oraya giderken aninda iş bulup çalişamiyacaksiniz düzeninizi toparliyana kadar para götürmelisiniz zaten bunu konsolosluk istiyor.


    Hayirli olsun heyecaninizi ve kesinlikle motivasyonunuzu bozmayin. Olumsuz konuşanlar ile mümkünse ilişkinizi kesin..


    "yeşilkart.forum" aslinda çok kolay bir sitedir. orada herşey var ayrica youtube de ds260 formunu doldurmak için de videolari mevcut. İyica süreci bir okuyup anlayin sakin kafa ile ds260 i doldurun :)

  • Benim de en büyük kozum "evli olmamak", gerçekten rahatlatıyor insanı :) Ama bir yandan oturmuş düzen ve iyi bir işi bırakmak korkutuyor. Bu yaşa kadar kendi ayaklarımın üzerinde geldim, kendimce bir düzen kurdum. Yeşil Kart forum sitesi gerçekten süreci çok iyi aktarmış, seve seve her soruyu da cevaplıyorlar. Dün üye oldum ben de, hakkımızı hayırlısı.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Kafanizda en ufak bir kuşku var ise gitmemelisiniz.


    Kendinizi "göçmen" olmaya adamalisiniz. Yepyeni bir ülke yepyeni bir kültür ve yepyeni bir hayata başliyacaksiniz. Kolay mi? zor fakat başarmadan birşey olmuyor malesef. hiçkimse altin tepside karşilamiyacak fakat süreci sikintili olsada oraya gittiğinizde 1 yili doldurdugunuzda genelde iyiki gelmişim diyeceksiniz. Gelecek kaygisi ekonomi kaygisi neredeyse yok. Elektronik eşyalar gayet ucuz kolay ulaşilabilir. Rahatlikla bilgisayar/telefon tv vs alabilirsiniz. tr de 10 bin mi abd de 2000$ mi derseniz abd de 2000$ derim zira 15-20 bin içinde ayni şekilde :)

  • Kuşku elbette oluyor hocam. Ama başvururken de çıkma ihtimaline karşı onca insanın hakkına girmem diye düşünüyordum. Simdi cıkmısken değerlendirmek lazım. Gidince yapamayıp dönersem ne olur ? 1-2 yıl sonunda iyi bir İngilizce'yle Türkiye'ye dönüp şu anki işimden daha iyi bir iş bulabilirim.


    Gitmezsem ne olur ? Ömrüm boyunca "Gitseydim ne olurdu?" ihtimalini düşünürüm. Ayrıca Türkiye'de yarın işten çıkarsalar bir B planımız olmuyor. Orada en azından yapamayıp dönersem "denedim, olmadı" diyebilirim. Hayatta risk almak da gerekiyor.

  • birdahaki başvurular ne zman?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    birdahaki başvurular ne zman?

    Ekim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav beyler benim gördüğüm, duyduğum kadarıyla çoğunlukla ilk başvuranlara çıkıyor nedense, ilk başvuruda çıkmayana bir daha sittin sene çıkmıyor. Ben de bu sene ilk defa başvurmuştum ve çıkmadı green card konusu benim için ömür boyu bitmiş gibi hissediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MadeGuy kullanıcısına yanıt

    Yaş kaç ? Dördüncü başvurumda çıktı bana. Çok da umutsuz olacak bir şey yokmuş, onu anladım. Ama iyi bir plan şart kesinlikle.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Yaş 25 hocam sizin yaşınız kaç acaba? Bir de bu sene mi çıktı size yoksa şu an ABD de misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MadeGuy kullanıcısına yanıt
    Yaş 32, yeni çıktı bana da. Eyalet araştırıyorum birkaç gündür.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam her şey gönlünüzce olsun umarım bir gün bana da çıkar. Hocam bir de ABD de hiç tanıdık falan var mı oraya gittiğiniz zaman sizi karşılayacak, yol gösterecek falan yoksa bodoslama Allah ne verdiyse girecek misiniz Amerika’ya 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye üniye başlayacağım (umarım.)


    Bu çekilişlere bende katılmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim. Seneye başvurdum diyelim, kör şansım açıldı çıktı ne halt ederim?


    Planım üni 3 ya da 4 den sonra çekilişe katılmak. Sizce mantıklı olur mu yoksa illaki mezun olmayı mı beklemeliyim?

  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    Kardeşim ne üniversitesi Allah aşkına, bitirsen önünü görebeilecek misin şu durumda ? Çıkarsa eğer paran da varsa bırak üniversiteyi git, hatta bana sorarsan ilk sene sonunda work and travel yap ve daha da geri dönme, zaten greencard öyle kolay çıkan bir şey değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanan arkadaşları enişten dileklerimle kutluyorum.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 13 Mayıs 2021; 22:32:1 >
  • into007 İ kullanıcısına yanıt

    Hocam evet mantık öyle diyor da bütün sülale üniversite okuyunca (2 yıllık falan da değil hepsi 4 yıllık bir çoğu hızını alamamış yl-doktora... diye götürmüş) benim üni okumamak gibi bir lüksüm ne yazık ki yok.


    Geçen gün de başka bir forumda bunu sordum bana çıkarsa usa da üni okursun gibi bir şey söylediler ki bu da imkansız.


    Daha benim 3 yılım var anlayacağınız.

  • Yine çıkmadı ama babam yakında çalışma ve oturum izni alacak onun sayesinde biz de gideriz belki :/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.