Şimdi Ara

green kart kazanıp usa 'da polis olmak (NYPD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
8.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pek çok eyalette green kart sahibi olup vatandaşlığa başvurmuş kişiler polisliğe başvurabiliyor bende böyle bir hayale takıldım. tabii ilk önce kazanmak var. kazanıp gidince bulup ayağının üstünde durmak var. fikirlerinizi almak isterim önceliğim NYPD tabiiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Green Kart ile ABD'de Polis Olmak: NYPD'yi Hedefle

Yurtdışında polis olma şartları, ülkeye ve bölgeye göre değişiklik gösterir. Bu makale, Green Kart sahipleri için ABD'de Polis Teşkilatı'na (NYPD) katılma sürecini ana hatlarıyla açıklayacaktır.

Green Kart Sahipleri İçin Yurtdışında Polis Olma Şartları

ABD vatandaşı olmadan NYPD'ye katılmak için Green Kart sahibinin aşağıdaki şartları sağlaması gerekir:

• Daimi Oturma İzni (Green Kart) sahibi olmak
    • En az 5 yıldır ABD'de ikamet etmek
    • Ana dil seviyesinde İngilizce bilmek
    • Suç geçmişi olmamak
    • Fiziksel ve zihinsel olarak görevi yerine getirebilecek durumda olmak

NYPD'ye Katılma Süreci

NYPD'ye katılma süreci aşağıdaki adımları içerir:

• NYPD Polis Akademisi'ne başvurmak
    • Yazılı ve sözlü sınavları geçmek
    • Fiziksel yeterlilik testini geçmek
    • Kapsamlı bir geçmiş kontrolünden geçmek
    • Polis Akademisi'nden mezun olmak

Eğitim ve Sertifika

NYPD Polis Akademisi'nde eğitim, kolluk kuvvetleri görevlerinde temel bir eğitimi kapsar. Adaylar, yasa uygulama, silah kullanımı, ilk yardım ve iletişim konularında eğitim alacaklardır.

Polis Akademisi'nden mezun olduktan sonra memurlar, saha eğitimi için deneyimli bir polis memuruna atanacaktır. Bu eğitim dönemi, memurlara uygulamalı deneyim kazandıracak ve onların bağımsız olarak çalışmaya hazırlanmalarına yardımcı olacaktır.

Kariyer Fırsatları

NYPD, üniformalı devriyelerden dedektiflik birimlerine kadar çok çeşitli kariyer fırsatları sunar. Memurlar ayrıca özel birlikler, örneğin SWAT ekibi veya organize suç birimi gibi bölümlerde çalışma fırsatı da bulabilirler.

Başvuru Bilgileri

NYPD Polis Akademisi'ne başvuru, NYPD'nin resmi web sitesinden çevrimiçi olarak yapılabilir. Adaylar, başvuru süreci ve şartlar hakkında daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret etmelidirler.

ABD'de polis olmakla ilgileniyorsan ve Green Kart sahibiysen, NYPD'ye katılmayı düşünmek isteyebilirsin. NYPD, gururlu bir tarihe sahip ve ülkeye hizmet etmeye kendini adamış bir teşkilattır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben başvurdum. Ama fotoğrafı kendim çekip attığım için büyük ihtimalle kazanamayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yolunuzu acik etsin hocam. Simdiden para biriktirmeye baslayin eger hic birikiminiz yoksa. ben de bu sene basvurdum ilk defa. cikarsa 15k dolar nasil bulurum diye dusunuyorum. tek hayalim amarigada insaat muh. olmak

• quote:

Orijinalden alıntı: winchester34

biyometrik değilse olmaz hocam

biyometrik değil ama fotoğrafı yüklerken uyarı veriyordu. Bu fotoğraf uygun değil şöyle şöyle kırp diye gösteriyordu. Kabul edene kadar 20 fotoğraf çekildim. Son gün yapmıştım kaydı.
    Daha Fazla Göster
  • dolar olmuş 4 lira zor hocam birikim işi vize için sorduklarında 5000-7000 dolar istiyorlarmış temelli gelirken birleşik devletlere 50 bin lira para toplamda yeşil kart sahibi olmak kazanınca uçak bileti ham para ve diğer kağıt işleri dolar 4.00 iken

• abi ben anlamadım bu kart işini ? amerika vatandaşı mı oluyorsun, hadi diyelim amerika vatandaşı oldun nasıl işe giriyorsun sonuçta eğitim almadın amerikada. bende çok istiyorum yurtdışında yaşamayı

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

zenciler sevmiyomuş beyaz polisleri

bende bayılmıyorum onlara ancak saygı duymak zorundayım

https://youtu.be/CqHEql6fGCk

Adata Legend 700 512GB 2000/1600MB/s - GamePower Horizon Gaming MESH - ENERMAX Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold - Cougar AQUA 360 Li Rgb - BenQ Zowie XL2566K 24.5" 0.5 ms @360Hz - Razer Huntsman V2 TKL - Endgame Gear OP1 8K - Truthear x Crinacle ZERO (Blue - IEM) - Razer Atlas
  • Tıp fakültesi son sınıftayım, Green karta başvurdum. Çıkarsa 1-2 yıl Amerika'da geçici bir iş yapıp İngilizce seviyemi bayağı geliştirdikten sonra Usmle sınavına(Amerika'da doktorluk yapabilmek için gerekli olan sınav) girip Amerika'da doktor olmak için uğraşırım.

Orijinalden alıntı: bitirenzi

abi ben anlamadım bu kart işini ? amerika vatandaşı mı oluyorsun, hadi diyelim amerika vatandaşı oldun nasıl işe giriyorsun sonuçta eğitim almadın amerikada. bende çok istiyorum yurtdışında yaşamayı

Hocam ben 2 kere amerikaya gittim kisa tatiller yaparak.Bazi okullarin denkligi var .Aod iktisad mezunuyum.Simdi elektrik muhendisligi okuyorum.Benim diplomamo kabul etmediler.Aof olmuyormus

onlarda orantısız güç kullanımı çok fazla,yapabilirim diyorsan devam et.
    abd'ye bu tarz gitmeni pek tavsiye etmiyorum.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.