Şimdi Ara

GREEDFALL|PS4 ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Sonlara doğru ciddi bayıyor, mekan anlamında çok zayıf kalmış. 100 demişim ama o bile verilmez, maksimum 40 50tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Sonlara doğru ciddi bayıyor, mekan anlamında çok zayıf kalmış. 100 demişim ama o bile verilmez, maksimum 40 50tl.
    Salla o zaman bayiyorsa sikinti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun traileri görünce işte oyun bu demiştim.gerçeği görünce şok oldum.
  • Greedfall, PS Now'a eklendi...

    -----





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Ağustos 2020; 16:49:25 >
  • PS Plus için indirmeye açıldı...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamaya başladık şimdilik normal gidiyor ama craft sistemini beğendim , her silah ve armorun kendi görselliği çok güzel tasarlanmış. Ayrıca her silah ve armorun üzerlerinde bulunan slotlar ile gücünü , dayanıklılığını ve özelliklerini arttırabiliyor ya da değiştirebiliyorsunuz.

    Açık dünya tarzında tek bir adayı ya da kıtayı bölgeler haline bölerek açık dünya hissi vermişler ama sonuçta tek bir mekan içerisinde geçiyor. Bölümler arası fast travel yapabiliyorsunuz fakat her fast travel arası güvenli bölgeye uğrayıp yanınızda bulunan yardımcısı değiştirebilir ya da üzerinizdeki fazlalıkları sandığa atabiliyorsunuz. Gerçi bu olay güzel olsa da fast travel yaptıktan sonra yükleme ekranı geliyor güvenli bölgeye geçiyorsunuz ardından güvenli bölgeden çıkıp istediğiniz yere gitmek için bir yükleme ekranı daha geliyor bu olay gereksiz olmuş ama olsun yapmışlar artık.

    Harita dediğim gibi tek bir mekan üzerinde bölgelere ayrılmış ve herhangi bir şekilde binek hayvan ya da at arabası gibi kullanılacak bir şey yok aslında gerek de yok gibi çünkü mekanlar birbirlerine yakın koşarak rahatça gidebiliyorsunuz. Koşarken yorulma gibi bir şey yok herhangi bir stamina göstergesi çıkmıyor.

    Mekanlarda araştırma gibi bir şey yok denecek kadar az hatta yol desem yeterli sadece lockpick ile açılan sandıklar var ya da skill point veren sunaklar var o kadar.

    Mekan tasarımları hemen hemen birbirinin aynısı . Ooooooo yeni mekan da güzelmiş diyemiyorsunuz ama her mekanın bir güzelliği sadece gün batımında oluşan görüntünün verdiği güzellik var sadece.

    Konuşma çok fazla ve diyaloglarda çok fazla seçenek çıkıyor haliyle ingilizce şart gibi duruyor ama az çok biliyorsanız üstesinden geliyorsunuz. Mesela bir yerde kabile üyelerinin yaptığı saldırıyı durdurmasını istemeye gittiğimizde yanlışlıkla seçtiğim bir seçenek yüzünden saldıraya uğradık sonra da öldüm load çekip "leave" diyerek konuşmadan ayrıldım ve yardım etmek için oradan ayrıldım.

    Oyun başlarda biraz zor gibi gelse de aslında kolay tek zorlayan yanı souls like oyunlarında olduğu gibi atak yaparken karşı taraf parry yapmadığı halde direk saplıyor o yüzden bazen ölebiliyorsunuz enerjiniz az ise. Kapışma esnasında karşınızdaki ile kapışırken görüş alanına başka birisi gelirse hedef değişiyor ve biran da boşa sallıyor gibi oluyorsunuz .

    Düşman bölgesi sınırlı belli bir alan içerisinde kapışmanız gerekiyor . Eğer alan dışına çıkarsanız düşmanlar geri dönüyor ve bütün o aldığınız damage düşmanlardan geri sıfırlanıyor ve tekrar dövüşmek zorunda kalıyorsunuz. Kalabalık bir dövüş olduğu zaman bu sıkıntı oluyor tek güzel yanı ölenler spam olmuyor.

    Oyunda belli başlı yanımıza aldığımız yardımcı olan NPC'ler mevcut ama level ya da herhangi bir şekilde güçlendiremiyoruz . Ayrıca her NPC ile konuşarak hakkında bilgi alabilir ya da kendi görevlerini yapabilirsiniz.

    Skill açısından tatmin edici baştan sağma değil güzel. Kullanmak istediğiniz silah olsun ya da armor olsun sizden belli bir skill açmanızı istiyor yoksa kullanamıyorsunuz.

    Kısaca oyun birçok oyundan alıntı yaparak harmanlanmış ortaya karışık bir şeyler çıkarmış ama güzel olmuş. Grafik olarak HDR desteği sunuyor onun dışında Witcher havası var mekan tarzı olarak ama tabi bir witcher değil.

    Souls oyunlarına kıyasla savaşlarda taktiksel olarak aynı şekilde karakter kullanıyorsunuz ki bu çoklu savaşlarda çok önemli vur kaç ya da parry yap saldır şeklinde.

    Ayrıca;
    - Karanlık yerlerde Bloodborne gibi belinize lamba takabiliyorsunız.
    - Üzerinizde taşıyabileceğiniz maksimum bir ağırlık seviyesi var .
    - Açık dünya da yatıp dinlenmek için ya da üzerinizdeki fazlalıkları sandığa atabilmeniz için kamp alanları kurulmuş gidip ateşi yakarsınız o bölgede yatabilir ya da NPC değiştirebilirsiniz.
    - Kamp alanlarında silah ya da armorların üzerindeki slotlara bulduğunuz parçaları takabilirsiniz.
    - Panolardan aldığınız "Contract"lar ile extra görev yapabilirsiniz. Görevler 3'e ayrılıyor
    Ana görev
    Yan görev ( NPC görevleri de dahil)
    Contract
    - En sevdiğim olay ise üzerimize giydiğimiz her kıyafet detaylıca çizilmiş ve hemen üzerimiz değişiyor keza silahlarda öyle bunu sevdim
    - Kullandığınız armoru upgrade ettiğiniz zaman bir üst seviyeye çıktığı için şekli de değişiyor sabit kalmıyor
    - Yapay zeka çok yapay 😁😁
    - Göz kapakları sonradan eklenmiş gibi bir garip
    - Karakter çizimleri güzel olmuş ama

    İşte şimdilik gördüklerim bunlar genel itibariyle güzel oynanabilir ederi 50-60 TL arası tatmin edici oynamaya değer . Her oyuna şans veriyorken rpg yokluğunda bu oyuna da şans verilse güzel olur diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Ocak 2021; 23:42:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasil beceriyorlar boyle cins oyun yapmayi..daha 1. dk da tuhaf bir menü ,duelloda pause a girdi cikamadim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GreedFall Oyununun PlayStation 5 Sürümü Çıktı


    GREEDFALL|PS4 ANA KONU


    GreedFall'ın PlayStation 5 sürümü artık PS Store'da mevcut.

     

    Oyunu daha önce satın alanlar ücretsiz olarak PS4'ten PS5'e yükseltebilirler. Ancak PS Plus sürümü, PS5 sürümüne yükseltilemez.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GreedFall_Oyununun_PlayStation_5_Surumu_Cikti-109758.htm

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.