gıda hep indirimli oluyor. tükendi tabi ucuz mallar. teşekkürler |
Gratis %50 İndirim (2. sayfa)
-
-
Gratiste iyice carsidaki kapatiyoruz zararina satis esnafina donderdi isi, yarismaci arkadaslara iyi alisverisler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yersennn bindirimi pardon indirimi
Yersen Kirşen(Gelsenkirchen, Almanya'nın batısında, Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde yerel idare olarak bağımsız şehir statülü bir kent)
-
Selam arkadaşlar,
Gratis alışverişlerinizi ve Avantajix üzerinden yaparak para iadesi alabilirsiniz.
https://www.avantajix.com/tr/gratis -
ben alamıyorum son işlemlerim hep anlamsızca red edildi . ben de başka bi yeri denedim onda da bi süre sonra red ler başladı. artık hiçbirine tıklamadan direk alışveriş yapıyorum
-
Konuyu neden hortlatiyon yetkili arkadasim
Her konunun altına mesaj spamlıyor bir de yetkili olacak daha forumu kullanmayı bilmiyor.Parayı veriyor diğeri de alıyor ya gerisinin önemi falan yok.
-
Evet 6 ay sonra iade veriyor
-
kullanmayın bunları ben uzun zaman önce bıraktım. saçma sapan bir sistemi var, şimdi bir alışveriş yapsan önce , evvelki 3-4 senenin aidatını alıyor. o bitince bir de bu seneninki , sana kalırsa artık bozdur bozdur harca
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X