Şimdi Ara

grande punto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-128000km-grande-1-4-fire-active-coupe-siyah-95281683/detay/

ilandaki aracı 14 binliraya bırakabileceğini söyledi sahibi açıklamada belirttiği kusuru var,sizce almalıyımıyım

14 bin liraya bu forumda 1997 model tek kapı polo alan enayiler var bumu etmeyecek o parayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

bakarsın kazası yoksa alınır... vites çok abartılacak masraf cıkarmaz maks 1000 liraya yırtarsın...

14 bin liraya bu forumda 1997 model tek kapı polo alan enayiler var bumu etmeyecek o parayı ?

lokal boyası olduğunu söyledi 2 yerinde başkada birşeyi yokmus alıcam gibi yarın bakimde bir araca görmek lazım yakından :)
  • Punto'dan sonra Kalos'a bakmayın bile gerek yok maceraya. Gidin aracı güzel bir ekspertize sokun. İçinize sinerse alın paşa paşa binin gayet iyi araçlardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Grande Punto - Punto EVO
    12 yıl önce açıldı
    FIAT Punto makyajlanmış !
    14 yıl önce açıldı
    i20 - Clio - Fiesta - Corsa ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grande punto guzel aractir ki aracin kusuruna gore fiyati iyi baktirin araca soylendigi gibi ise alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sissil

bakarsın kazası yoksa alınır... vites çok abartılacak masraf cıkarmaz maks 1000 liraya yırtarsın...

Hay ağzını öpeyim bugunde birtanesi diyor 25 bine bora alayimmi yoksa dizel astrami alayim :D:D

ErhanKK dostum bende 14 15 bin e araba bakiyorum bende taklalı bi clio buldum eğer şasede oynama yoksa motoru sağlamsa alacağım. İsityorsan ara beni beraber bakalim araca bende araç bakiyorum.

Orijinalden alıntı: erhankk

araçda birşey çıkarsa agır buna yönelcem sizce yönelmelimiyim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-kalos-1-2-se-cok-temiz-degiseni-yok-98227742/detay/

hocam punto ile kalos mukayese edilmez.

Düzgün bir punto'yu 20 den aşağıya vermezler.

Orijinalden alıntı: Skayn

14 bine alacağın puntodan hayır bekleme. Paranı çöpe atmak istiyorsan al.

20 bine dediğin puntolar 4 kapılı hocam :) 2 kapılıalrın piyasası o kadar değil ! e buda az kusurlu normal bence bakdırıcam fiat yetkili servisinde,e kayıtlardada bir kazasına rastlamassam alırım.

Orijinalden alıntı: enpisagor

Grande punto guzel aractir ki aracin kusuruna gore fiyati iyi baktirin araca soylendigi gibi ise alinir

haklısın kardeş.

Orijinalden alıntı: erhankk

quote:

20 bine dediğin puntolar 4 kapılı hocam :) 2 kapılıalrın piyasası o kadar değil ! e buda az kusurlu normal bence bakdırıcam fiat yetkili servisinde,e kayıtlardada bir kazasına rastlamassam alırım.

2 kapılı da olsa o paraya 2006 palio vermıyorlar hocam biraz mantıklı olun.

bunun neresi az kusurlu sol önden kazalı yazmış, şanzuman iptal ki bu yazdığı daha yazmadığı allah bilir neleri var.

benim böyle bir araç yüzünden dilim yandı bence uzak durun yine de siz bilirsiniz

• quote:

Şöyle bir şey var , adam komple ekspere sokacak arabayı , aracın hiç bir sorunu yoksa neden hayır beklemesin o araçtan , şasi motor şanzımanda sıkıntı yoksa araçta bir kaç boya ve değişenin lafı olmaz , aracın masrafı neyse yapılır paşa paşa binilir . Sanki bakmadan kontrol etmeden araştırmadan alıyorda , siz diyorsunuz paranı çöpe atmak istiyorsan al , lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

Honda is a Passion.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

quote:

Şöyle bir şey var , adam komple ekspere sokacak arabayı , aracın hiç bir sorunu yoksa neden hayır beklemesin o araçtan , şasi motor şanzımanda sıkıntı yoksa araçta bir kaç boya ve değişenin lafı olmaz , aracın masrafı neyse yapılır paşa paşa binilir . Sanki bakmadan kontrol etmeden araştırmadan alıyorda , siz diyorsunuz paranı çöpe atmak istiyorsan al , lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

evet fiat yetkili servisine götürücem ondan sonra aracı alıcam yoksa kesinlikle elimi sürmem.tabi bunu dedikden sonra adamın rengi değişmezse:D.neyse ben arca bakmaya gidiyorum hayırlı günler

• quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Bu arada vites atma olayı nedir anlamadım ben o kısmı_?

senkromeçteki sorun yüzünden viteste giderken araç vitesten çıkıyor... demek istemiş arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

quote:

Peki ben birşey demiyorum yanlış bilgilendiriyorumuşum inşallah pişman olmazsın hayırlı olsun .

• aracı gittim gördüm ama beğendiğimi söyleyemiceğim! aracın bazı yerlerinde göçmeler var koltuklar da hoş değil,hele kaputu açınca iyice soğudum,sağ önden darbe almış hava yastığıda açılmış sonra yaptırtmış fiyat olarakda 13:250 ye bırakırım dedi yarın birdaha görüşelim dedim ama sanmıyorum gitceğimi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.