Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman Çıktı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.836
Cevap
107
Favori
85.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda yeni bir GTA gerçekten çok zor. Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler. Diğer oyunlarından bir tane devam oyunu gelecek. En kuvvetli ihtimal bully 2.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı seriler olmasının bir önemi yok. Sonuçta ikisi de Rockstar oyunu ve ikisi de açık dünya. GTA V 2018'de şimdikinden daha fazla satıyordu, isteseler oyun çıkartmadan GTA V'ten kazandıkları para ile devam edebilirlerdi. Ama neredeyse 1 milyar dolar harcayıp RDR 2'yi çıkarttılar GTA V'ten hala iyi para kazanmalarına rağmen. Yani her yerde konuşulan "GTA V var abii neden VI yapsınlar" muhabbeti artık kabak tadı vermeye başladı ve bu argüman RDR 2'nin çıkışı ile geçerliliğini yitirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 19 Ocak 2021; 11:47:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şah_ kullanıcısına yanıt

    RDR 2 duyurulduğunda da "RDR 1 bir vahşi batı oyununda olması gereken her şeyi yaptı RDR 2'de en fazla ne yapabilirler ki" diyorlardı, zamanında öyle diyenler şimdi RDR 2 için gelmiş geçmiş en iyi oyun diyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım

  • elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

    senin mantığınla microsoft forza motorsport varken forza horizon'ı çıkarmamalı, valve cs go varken hilflife alyx çıkarmamalı, ubisoft assasins creed varken başka hiç oyun çıkarmamalı.


    oyunları kendi serileri içinde değerlendirmen gerekir. gta ayrı seri rdr ayrı seri. oyunları çıkaran stüdyolar bile farklı. birisini san diego stüdyosu, diğerini north stüdyosu çıkarıyor. rdr2den bağımsız olarak rockstar north 2013den beri bir gta oyunu çıkarmadı.


    bunun yanında 2008 senesinde gta4 çıktıktan 2 sene sonra, yani 2010da rdr oyunu çıktı. gta4ten o kadar mı çabuk ümidi kestiler?


    tamamen şahsi fikrim ve mantığımın verdiği yetkiye dayanarak yakın zamanda gta6 beklemiyorum. inşallah ben yanılırım da seneye çıkar oynarız. ama çook zor.

  • rez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seferinde daha iyisini nasıl yapacaklar diyoruz Rockstar yine bir şekilde yapıyor. Cidden RDR2’nin üzerine ne koyabilirler çok merak ediyorum
  • Ufak bir parantez açayım: Gelecek yapıldı, 1999'da çıkan GTA 2 2013'te geçiyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk olarak örnek gösterdiğin oyunlar tamamen alakasız. CSGO Online FPS Shooter kitlesine hitap ederken, Half-Life Alyx Single FPS Shooter ve VR kitlesine hitap ediyor. Yani bu iki oyun birbirini satışını baltalamaz. Yine Forza Horizon ve Motorsport örneği de alakalı değil, Horizon serisi daha çok casual takılan simcade kitlesine hitap ederken Motorsport serisi direkt olarak simulasyon oyuncularına hitap ediyor. Bu iki oyun da birbirini baltalamaz. Ama RDR 2 GTA V'in satışını baltalar, ikisi de aynı yapımcı tarafından yapılan ve hikaye tabanlı açık dünya-aksiyon oyuncularına hitap eden seriler, birbirlerinin satışını çok rahat bir şekilde baltalarlar yani. Üstelik RDR 2 ile GTA V'in Online tarafları da var. Ancak bunlara rağmen 2018'de RDR 2 çıktı, çünkü dediğim gibi "abi GTA beş var GTA beş Rockstar oyun yapmaz artık" argümanı geçerliliğini yitirdi.


    GTA IV'ten 2 sene sonra RDR'nin çıkmasının iki sebebi var. Birincisi 2008 yılında oyunlarin online kismi simdi kadar kaliteli ve uzun soluklu olmuyordu, bundan dolayi oyunlar cikisini yaptigi ilk 1-1.5 sene icerisinde patlamasini yapip satislari gerceklesir, ondan sonra da pek satmazdı. Yani yeni bir oyun cikarilmasi icin 2 sene yeterli bir süreydi. Ikincisi ise RDR tamamen yeni bir fikirdi, kaliteli vahsi bati oyunu neredeyse hic yoktu o donem, bundan dolayi ilk RDR direkt olarak GTA IV kitlesine hitap etmiyordu, yeni ve benzeri pek gorulmemis bir oyundu sonucta.


    Ubisoft örneğini vermediğini varsayıyorum, sanki Ubisoft'un yaptığı tüm oyunlar Assasins Creed serisiyle aynı türde. Son olarak GTA VI bence de seneye çıkmaz. Bu sene duyurulursa 2023 gibi oynarız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 19 Ocak 2021; 17:36:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aman yarabbi bugunleri de mi gorecektik, [ ANA KONU ] dan sonra ön ana konu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 ve Series X toplamda 65-70 milyondan fazla satana kadar yeni GTA beklemeyin. Bu da 3 sene civarı demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha remaster çıkacak onu sağacaklar. Yeni oyunu neslin sonlarına doğru görürsek gene iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funder

    Daha remaster çıkacak onu sağacaklar. Yeni oyunu neslin sonlarına doğru görürsek gene iyi.

    kaynak?

  • 2024-2025 bu tarihlerde bekliyorum yeni oyunu..


    Benım merak ettiğim yeni oyunda npc sistemi nasıl olucak.Rdr 2 de baya arşa çıktı npc sistemi.Acaba daha iyisini mi yapıcaklar yoksa aynı şekilde devam mı edıcekler onu merak ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Prometheus-

    2024-2025 bu tarihlerde bekliyorum yeni oyunu..


    Benım merak ettiğim yeni oyunda npc sistemi nasıl olucak.Rdr 2 de baya arşa çıktı npc sistemi.Acaba daha iyisini mi yapıcaklar yoksa aynı şekilde devam mı edıcekler onu merak ediyorum.

    Rockstar herzaman daha iyisini yaptı bu zamana kadar bence daha iyi olacaktır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma bu video geldi. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman Çıktı 

  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

    Açık dünya oyunlarında heralde en çok aranan konulardan biri npc sistemi.

    Firmanında en iyi olduğu konu açık dünya olduğu için büyük ihtimalle yine etkileyici bir yapıda olacağını düşünüyorum.

    Mesela sadece GTA yada RDR tarafında değil mesela L.A. Noire diye bir oyunları vardı 2011 di yanlış hatırlamıyorsam piyasaya çıkış tarihi.Hakikaten o oyundaki npclerin mimiklerini şuan bile hiç bir oyunda göremiyorum.

  • Rockstar Games'in 7 Şubat'ta Super Bowl 55'te bir duyuru yapacağı söyleniyor. Geçen sene Super Bowl 54'te hatırlayanlar olacaktır GTA Vice City ile ilgili göndermeler yapılmıştı, o göndermelerin hepsi bu linkte mevcut;
    https://amp.reddit.com/r/GTA6/comments/exznv3/just_made_a_quick_showcase_of_all_the_gta_6/

    Super Bowl 54'teki bu göndermelere dayanarak Reddit'te ve farklı platformlarda birçok oyuncu GTA VI'nın Super Bowl 55'te yani gelecek hafta duyurulabileceğini düşünüyor. Bununla birlikte birkaç gün önce Rockstar çalışanı Ian Gander'ın LinkedIn hesabında "duyurulmamış oyun" adında bir başlık eklenmişti ve hemen ardından kaldırılmıştı, bu sızıntı da iddiaları güçlendirdi. Sızıntı ile ilgili resim;

    Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman Çıktı

    Bana biraz zor bir ihtimal gibi geliyor fakat umarım GTA VI gerçekten de gelecek hafta Super Bowl 55'te duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

    Agent oyununu duyurma ihtimalleri daha yüksek. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] | Fragman Çıktı 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sismancocuk

    kaynak?



    Alıntıları Göster




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.