Şimdi Ara

Grand Theft Auto V, PC, PS4 ve Xbox One İçin Duyuruldu! (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.973
Cevap
15
Favori
48.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş bu konu haber değil miydi nasıl 29 sayfa oldu gene sidik yarıştırmışsınız Yani hala PC ile diğer sürümleri karıştıranlar var 30 fps oyun oynuyorlar hala laf ediyorlar
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    He yok kanepeye uzanıyorsun bir linde kola bir elinde cips yattığın yerden oyun oynuyorsun demi sende ? Sırtına masaj felan yapıyorlar konfor üst seviyede sende haklısın valla PC de oyun zaten hiç zevk vermiyor bizde iki büklüm oturarak 3-5 bin tl verdiğimiz sistemde kahroluyoruz ne diyeyim haklısın .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aterikasedi

    Kurban kesicem beyler ortak olmak isteyen gelsin

    Bizim mahalleden 15 kişi topladım,caiz olurmu genede
  • ya arkadaslar tabiki 3000 tl lik pc biraz daha iyi grafik verir ama bunu gozle anlamak biraz zor olucak suan ps3 teki grafiklere bakarak biraz kafa yorun ps4 surumune pc konsol karsilastiricaksaniz 1500 tl lik bir pc ile karsilastirin ki adaletli olsun korsan konsolda da mevcut pc de de hemen konsolda oyun 200 tl diyip konsolu cop gibi gostermeye de calismayin. 1500 tl lik pc ile kiyaslarsan elinde ps4 grafigi verecek bir ekran kartiyla kala kalirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speederly

    ya arkadaslar tabiki 3000 tl lik pc biraz daha iyi grafik verir ama bunu gozle anlamak biraz zor olucak suan ps3 teki grafiklere bakarak biraz kafa yorun ps4 surumune pc konsol karsilastiricaksaniz 1500 tl lik bir pc ile karsilastirin ki adaletli olsun korsan konsolda da mevcut pc de de hemen konsolda oyun 200 tl diyip konsolu cop gibi gostermeye de calismayin. 1500 tl lik pc ile kiyaslarsan elinde ps4 grafigi verecek bir ekran kartiyla kala kalirsin.

    Anlamak imkansız diyorsan WD pc ile ps4 sürümüne bakmak yeterli. Göz yeterli bozuk göz ile bile anlaşılır.
  • Bi susun la. gidip istediğinizde oynayın konuyu baltaladınız iyice
  • Bu yüzden yabancı GTA forumlarında takılıyorum işte..

    Baştan söyleyeyim, PC oyuncusuyum.

    GTA V, PC ve Next-Gen konsollara geliyor diye forumlarda herkes inanılmaz mutlu ! Kimi PC 'sine upgrade yapsın mı diye soruyor, kimi ne yenilikler geleceğini tartışıyor. Burada ? Burada yaşları 13, 14,15 olan veletlerin sahip olduğu konsol veya PC'leri savunmalarını izliyoruz. Forumdaki fanboyluk hat safhaya ulaşmış vaziyette ! Tamam, diğer yabancı forumlarda da oluyor PC vs konsol muhabbeti ama bunun bile sınırını biliyorlar. PC sahipleri "GTA V Beta'yı test ettiğiniz için teşekkürler." diyor, konsol sahipleri "Hadi oradan, pislik herif" diyip gülüp dalga geçiyorlar.

    Ya kendi yaşı ya da beyin yaşı düşük birisinin ortaya attığı "3000 TL 'lik PC 'de anca Medium / High oynarsınız" lafına cevap vereceğim sadece. 3000 TL 'ye topladığın bilgisayar ile önündeki 4 yıl boyunca çıkacak bütün oyunları ULTRA seviyesinde oynayabilirsin. Ondan sonrasında ufak ufak kısmalara başlarsın. 5. yıla ulaştığında ise konsol seviyesinin biraz altında, Medium seviyede oynamaya devam edersin. İstersen ufak tefek ek parçalar ile tekrar konsol seviyesine eşitler, keyfine bakarsın.

    Senin satın aldığın Playstation 4, ülkemde 1,600 TL. Buna en az 1500 TL 'lik bir TV alsan yine PC fiyatına geliyor, ama sen 5 sene boyunca stabil oynuyorsun oyunlarını. Konsolun avantajı da budur. Yani kısacası iki platform da eşittir.

    İki olay vardır burada;

    1- Parça uyumu düzgün bir PC toplamak
    2- Developer'ların PC 'ye oyunları ne kadar düzgün optimize ile çıkardıklarıdır.

    GTA IV, rezil bir optimize ile gelmişti. PS3 ve Xbox 360 versionunu geliştirerek (ek özellikler ve yüksek grafik) ekleyerek çıkardılar oyunu. Tam bir facia oldu. ATI 4850 sahibi insanlar o dönem her oyunu maksimum kalitede oynarken, oyun felaket çalışıyordu. Rockstar Games, oyuncularını dinleyen bir firma olarak art arda patch'ler çıkardı, 6-7 patch sonra oyun ancak oynanabilir seviyeye ulaştı. Kendileri de gördü ki oyunun üzerinde daha hassas çalıştıklarında düzgün optimize edilmiş bir oyun çıkarılabiliniyormuş.

    Bunu önce Max Payne 3'te yaptılar. Oyunu konsol versiyonlarından tamamen farklı olarak geliştirdiler. Port bir oyun değil, tamamen konsollara bağımsız bir oyun oldu. Düşük seviye sisteme sahip insanlar da oynayabildi, yüksek seviye sisteme sahip oyuncular da oyunun güzel grafiklerinden tatmin oldular.

    Google'ın döküman sayfasında gördüğümüz GTA V Geliştirme Log'larında da görüldüğü gibi, oyun PC 'ye tamamen farklı bir şekilde yapıldı, geliştirildi. Geçen sene çıkan Playstation 4 ve Xbox One ise çıkış zamanını rahat 3-4 ay etkiledi. Çünkü o konsollara bu oyunu çıkarabilmenin tek yolu PC versionunu PS4 ve Xbox One'a port etmekti. Buna port etmek bile denmez sonuçta bütün oyunlar PC'de geliştirilir.

    - Kolay kolay uzun yazmam bu kadar, kapatıyorum konuyu artık. Sen bilgisayardan, donanımdan pek anlamıyorsan, evinde güzel de bir TV varsa, alırsın tercihin olan konsolunu, 5-6 yıl boyunca çıkan her oyunu oynarsın High seviyede.
    - Donanımdan anlayan bir insansan, kendine güzel bir PC toplarsın, ilk 3 yıl ULTRA seviyede, sonraki 2-3 yıl da High / Medium seviyede oynarsın oyununu. Paran varsa ek donanım eklersin, yine çıkarırsın ULTRA & High seviyesine.

    Gereksiz yere birbirinize saldıracağınıza oyunun çıkışına memnun olun, hangi platforma sahipseniz orada eğlencenize bakın. Kimseye konsolunuzu veya PC'nizi savunmak zorunda değilsiniz. Hem komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi hem de insanların sinirini bozuyorsunuz. Forumun seviyesini de haliyle düşürüyorsunuz.




  • ben oyunu aylar once bitirdim online I sarmadi simdi kenarda duruyor siz burda neyin tartismasini yapiyorsunuz anlamis degilim konuyu iyice
    baltaladiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 12 Haziran 2014; 22:02:46 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın.
  • EnverPasha kullanıcısına yanıt
    Yeni bir güncelleme geldi, Amazon 28 Ekim olarak listeledi oyunu.
  • Arkadaşlar ilk defa orjinal bir oyun alacağım .Steam dan mı almamı önerirsiniz yoksa dnr aral game gibi yerlerden mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas


    quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas


    quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas


    quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas


    quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

    3000tl pc ps4 ü geçemez diyenler gelmiş. 3000tl lik laptop bile ultra da oynamaya yeter neredeyse neyin kafadındasınız gidin ps4 bölümünde cihazımız süper diye verin kendinize de rahatlayın.

    Laptop ve ULTRA kelimelerini nasıl yan yana kullanabiliyorsun?

    2500 TL'lik Laptop bile hiçbir işe yaramıyorken...!

    860m ile WD ultra da 1080p ortalama 25fps ile oynanıyor. Yetersiz diyebilirsin ancak konsollarda yaklaşık bu değerde.

    hiç konsol kullanmadığın belli. PC'deki dalgalanan FPS ile kıyaslayamazsın bile.

    PC'de kasmaktan yürüyemezsin bile...

    Keşke videosunu izlemeseydim sallamalarına inanırdım. Patlama çatlama dışında rahat oynanabilir seviyede. Playstation da da oynadım oyun rahat ol.

    siz, PC ile "Kasarak oyun oynamaktan" rahatsız olmuyorsunuz... ben de bunu anlamıyorum.

    biz ise, oyunların kasmasını kabul etmiyoruz. kastığı zaman kendimi aptal gibi hissediyorum. Kasarak oyun oynanmaz!

    Siz kasarak oyun oynamayan kişiler
    GTA 5 i 20 fps oynarken nerdeydiniz göremiyorduk sizi. 3000tl lik pc ile oyun oynanmaz diyen birisiyle tartışıyorum kendimi aptal gibi hissettim.

    hiç Laptop'ta oyun oynamayı denedin mi?

    Oynadım dostum hatta iyi örnek verdin laptopum 1500tl idi bf3 high da 30 fps üstü çalışıyor.

    2500 TL'lik Laptop'a çöp diyorum, daha ne anlatıyorsun?

    ha bu arada, Laptop'u TV'ye bağlayıp 1080p yapıyorsun değil mi?

    Benim bilgisayarım'da laptop. Gayette oyun oynanır. Şuan 1080p Ultra'da oynayamadığım oyun yok gibi bir şey. Bence ultrada oyun oynanır.




  • Amazon digital download eklenmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

    Hayır neden yapayım ki PS3 ü geçtim PS4 leriniz her oyunu 1080p de mi açıyor ? 2500 Laptop çöp demek iyiymiş kafanı güle güle kullan.

    Konsollarda daha geçen güne kadar MSAA bile yokken bugün gelmiş 8xMSAA olmasa oyun ne işe yarar diyor konsolboylar. Gerçekten ilginçsiniz.



    arkadaşım Laptop'ta ULTRA'da oynarım diyen sen değil miydin?

    bak arkadaşım, Laptop'u örnek vererek bile hata yapıyorsun. ULTRA ve Laptop nedir yahu?

    ne yapıyorsun, Laptop'un minicik ekranında oyun mu oynuyorsun? tabi ki TV'ye bağlayacaksın....

    2500 TL'lik Laptop'u ne sanıyorsun? kendim kullandım ve çöp......

    2 sene önce eylül ayında 3000 tlye aldığım laptop ile şu an battlefield 4 de 64 kişilik haritada high ayarlarda 40,50 fps arası alıyorum.Gerçekten çöpmüş değil mi

    Ayrıca parasına göre bilgisayara çöp yada güzel demek cahillik,önemli olan donanımı.Samsung abuk subuk laptop çıkarıyor mesela içindeki donanım vasat fiyatı 2000 lira.İçindeki donanımın eşdeğeri başka markalar atıyorum 1000 lira.Şimdi samsung daha mı iyi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VETERINARY


    quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

    Hayır neden yapayım ki PS3 ü geçtim PS4 leriniz her oyunu 1080p de mi açıyor ? 2500 Laptop çöp demek iyiymiş kafanı güle güle kullan.

    Konsollarda daha geçen güne kadar MSAA bile yokken bugün gelmiş 8xMSAA olmasa oyun ne işe yarar diyor konsolboylar. Gerçekten ilginçsiniz.



    arkadaşım Laptop'ta ULTRA'da oynarım diyen sen değil miydin?

    bak arkadaşım, Laptop'u örnek vererek bile hata yapıyorsun. ULTRA ve Laptop nedir yahu?

    ne yapıyorsun, Laptop'un minicik ekranında oyun mu oynuyorsun? tabi ki TV'ye bağlayacaksın....

    2500 TL'lik Laptop'u ne sanıyorsun? kendim kullandım ve çöp......

    TV'de pikselleri sayarken nasıl oyun oynayabiliyorsunuz hadi onu geçtim input lag ve ghosting yüzünden profesyonel anlamda oyun oynayamassınız bunun için monitörler var bizde biliyoruz GPU'yu TV'ye bağlamayı.Yok sırf oynamak için oynuyorum diyorsanız başka. Bu sorunlar bile başlı başına PC sebebi.

    ne pikseli tüplü tv devrinde kalmışsın




  • laptop açarsa kesinlikle alıcam hayırlısı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reasonable

    Arkadaşlar ilk defa orjinal bir oyun alacağım .Steam dan mı almamı önerirsiniz yoksa dnr aral game gibi yerlerden mi ?

    Kutulu al ilk alacağın oyunsa ayrı bir güzel olur zaten boyutuda fazla indirmekle uğraşılmaz.
  • Şu oyunun farklı platforma duyurulması bile bu kadar ses getirdi. Watch Dogs'un incelemesi bile yapılmadı bu sitede. Buradan GTA'nın ne kadar popüler bir oyun olduğunu anlıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Şu oyunun farklı platforma duyurulması bile bu kadar ses getirdi. Watch Dogs'un incelemesi bile yapılmadı bu sitede. Buradan GTA'nın ne kadar popüler bir oyun olduğunu anlıyoruz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Watch_Dogs_ilk_izlenim-9891.htm


    hocam ilk izlenip ve video ön inceleme vardı sanırım bcs de
  • Bilgisayarları olan fakirler toplanmış konsollara laf atıyor.
    Red dead redemptaion gibi oyunları artık 10 yıl sonra oynarlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.