Şimdi Ara

Grand Theft Auto V'in PC Sürümü Ertelendi! + Sistem Gereksinimleri (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
5.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • böyle saçma iş mi olur geçen sene e3 te sonbahar dediler sonra ocak yaptılar şimdide mart yapmışlar dalga geçiyorlar resmen geçen sene direkt martta deselerdi ...reler
  • cidden bu oyun dijital falan indirilmez, 65 gb nedir ya? ps4 e inmesini 2 gün beklediydim 40 gb dı, 25 gb lık ne koydunuz lan?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hiç bir şeye olduğundan fazla değer verme ya onu kaybedersin yada kendini mahvedersin.

    Steam konusunda söylediğimi burdada söylüyorum, oyun piyasasının bu hale gelmesinin sebebi satış yapan firmalar değil, sadece sizlersiniz.

    Sistem yerine oturmuş artık, şimdi atıp tutanlar bir kaç gün sonra gelicek videolar ve ekran görüntüleriyle herşeyi unutup birbirine üstünlük kurmaya devam eder.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun çıktığında zaten yine bug olucak yamalar yağacak fps düşme optimizasyon sorunları çıkacak emin ol
  • gta 6 yı duyuracaklar yakında daha pc ye 5 gelmedi, 6. oyun herhalde 2023 te çıkar pc ye.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ya bir çıkacak pir çıkacak ya da batıracaklar gidecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thief garrett

    L.a. Noire konsolda satmayınca 2 ayda pc'ye port edilen daha doğrusu ettiren rockstar <br>Konu Gta gibi kaymağı bol olan bir marka karşısında paraya olan açgözlülüğünü tekrar belli etti<br><br>Neyse Güvendiğim dağlara kar yağdı Artık bir tek Naughty dog ve Valve kaldı ''gibi'' <br><br>Ayrıca son bir şey eklemek istiyorum <br><br>Rockstar gibi firmalar diyor ya pc de çok korsan var diye <br><br>işte oyunu erteleyip erteleyip kıvamını bozarsan<br><br>söyleceğin tek cümle<br><br>Poco do oyonlor hoç sotmoyor


    Ah be rockstar neden cikatmadin ki optmizesi; ubisoft gibi bozuk bir sekilde oynasalar idi oyunu, bilmiyor ki L.A Noire'nin oyunu sahibi degil dagitimcisi :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • ertelendi deyince söveyim diye girdim ta ki sistem gereksinimlerini görünceye kadar.ulan rockstar şeytan gibi firmasın :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 4850 ile gta v'i oynayamazsın diyenler nerde ps3'e çıktı oyun dx10'u hertürlü destekleyecekti tabi söylediğim zaman bi dünya eksi almıştım
  • erteleneceği belliydi arkadaşlar. çoğu büyük twitch yayıncısı yayınlarında söylediler ertelenecek diye. çünkü bu rockstar dostum!
  • Şimdi ben Bunların Açıkladığı sistem Gereksinimlerine inanayım mı. Çünkü 4-5 gün önce erteleme olmayacak diyen yine kendileriydi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *GameOver*

    oyun çıktığında zaten yine bug olucak yamalar yağacak fps düşme optimizasyon sorunları çıkacak emin ol

    Yahu bir kez olsun POZİTİF düşünün olaylara negatif bakmaktan bıkmadınız mı arkadaş ya?

    Edit:Bu arada Ubi ve €A'nin yaptığı o oyundakiler kadar kötü optimizasyon olmaz. Gerçi onlar early access de neyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 13 Ocak 2015; 21:59:34 >
  • Gereksinimler her keseye uygun olmuş ama ertelendi diye kızmayın, belliki Rockstar GTA IV deki hatalara düşmek istemiyor. Bence sevinmeniz lazım, kim AC Unity gibi bir oyun isterki?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gta IV sana birşey anımsattımı acaba o da pc ye geç çıktı çıktıktan sonrada 2 sene günceleme yedide adam oldu
  • Sistem gereksinimleri efsane olmuş yanlız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • Yazıklar olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcrex

    yazmadan edemeyeceğim arkadaş, geçen sene e3 de duyurdunuz bir Allahın kulu gelip demedi mi ya şu pc sürümü ne olacak diye. 2011 den beri aynı oyun üzerinde çalışıyorsunuz, haritası belli dinamikleri belli içeriği belli, pc dışında bi androide çıkarmadıkları kaldı. ya de ki biz pc ye oyunu çıkartmayacağız beklemeyin, tarih veriyorsan da zamanına yetiştireceksin ondan sonra bu millet pc de korsanı kullanıyor demeye hakkın yok senin. müşteriye böyle mi davranılır. xbox360 da 2 hafta önceden torrente düşen oyun pc de ne hikmetse batıyor adamlar. çıkarma o zaman ne diye bekletiyorsun insanları. ondan sonra yok efendim optimizasyonu daha hazır değil, nasıl bir optimizasyonsa herhalde tablette bile çalıştırması için uğraşıyorlar. oyunu iptal etsen daha iyiydi be R*. valla açık konuşayım hayatta 60GB ı torrente bağlayıp interneti günlerce bekletecek biri değilim. 30GB sıkıştırma yaparlarsa belki oda. ama benim gönlümü kazanması için R* ın pc ye öyle böyle extralarla gelmesi gerek yoksa GTA benim için bitti. yazıklar olsun hiç mi hatırımız yoktu :( biri mendil versin şurdan :)


    Çok beklersin ekstrayı ne verdin de ne istiyorsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkm_61

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Tyler Durden<br><br>erken çıkıp patch beklemekten iyidir beyler gta4 ü hatırlayın</blockquote><br><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=101556360&url=http://i.hizliresim.com/99NpRN.jpg" data-href="http://i.hizliresim.com/99NpRN.jpg">http://i.hizliresim.com/99NpRN.jpg</a> - çok iyi hatırlıyorum..aynı senaryo..ekran görüntüleri..pc gecikme için üzgünüz ama çok daha iyi gelecek..herkes heyecanlı..sonuç elde var t.

    İbretlik dejavu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Arkadaşlar çıkış tarihini değiştiren rock star değil 2K sony ve microsoft un işi bu yeni konsollarda daha satmadi biraz daha somurelim şunları diye hareket ediyorlar.Sistem gereksinimlerinin ise böyle olmasını iyi optimizeye yoranlar yanılıyor bakın bakalım ps4 ile x1 da hangi gpu lar var önerilen sistem gereksinimlerine yakın Hatta aynı 7850 ps4 gpsu onerilen sistemde 7850 istiyor.Konsolda direk port etmişler anlayacağınız.Bu port işi eski nesil deki kadar kötü olmaz yeni konsollarda x86 mimari li ama sorun şurda port olmayıp gerçekte pc sürümü için çalışmış olsalardı çok farklı olurdu.Uzun lafın kısası pcde ultra da bile oynasan konsollardan farkı aldığın fps draw distance farkı gölge ve ışıklandırma farkı olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • YIL 2080 :

    Oyun dünyasından haberler :

    GTA 12 Duyuruldu

    Half life 3 yolda mı ?

    GTA V PC sürümünü ekran kartsız bilgisayarda oynamak için çalışmalara başlandı.Bunun yüzünden oyun 2081 yılına ertelendi.

    Crash bandicoot'tan haber var !

    - Naugty Dog ceosu Crash oyununu akıllarından silmediklerini belirtti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 13 Ocak 2015; 22:39:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.