Şimdi Ara

Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
18
Favori
70.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    türkçede 110 bin tane kelime var'da ordan yanlışlık yapmıyım diye

  • bide "doberman" görevinde çete savaşından kaçınca ve yeniden çete bölgesine gidince "Attack enemy gang members to start the territory take over!" diye bir cümle kaçırmışsınız :/

  • BeratA_314 B kullanıcısına yanıt

    Düzelttim. Bundan sonraki bulduğun hataları haftaya cumaya kadar biriktir, toplu düzeltirim.

  • bide "Los Spelcros" görevinde Sweet'i öldürünce "Sweet öldü! Bu, planda yoktu" diye bir cümle var ama virgül yanlış'mı kulanılmış? çünkü bana göre böyle daha da mantıklı geliyor'da "Sweet öldü!, bu planda yoktu" (insana göre değişiyor tabiki,eğer yanlış anladıysam kusura bakma) (bide ben birazcık yanlış anlamışım ünlem işaretinden sonra'ki harfler büyük başlıyormuş) (bide virgülden sonra'ki harfler özel olmadığı sürece küçük oluyormuş,işte ben burada kafam karıştı çünkü ünlemden sonra'ki harfler büyük olmalı ama virgülden sonra'da özel olmadığı sürece küçük olmalı yani ben bunu tamamen yanlış anlamış olabilirim özür dilerim)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 30 Ocak 2021; 17:45:51 >
  • bide "Aileleri Birleştirme" görevinde etraftaki swatları öldürmeyince ondan sonra sweet'in yanına gidince "Etraftaki SWAAT'ların hepsini indir. Sweet ile kaçmak o zaman güvenli olur." ama burada 2 tane nokta kullanılmış o birinci nokta virgül'mü olucak? biraz yanlış anladığım anlar oldu özür dilerim :S (ben burada yanlış anladım aslında nokta sıralı cümlelerdede konuluyormuş D: )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 1 Şubat 2021; 14:38:15 >
  • Selamlar hocam Türkçe yamanizi severek kullaniyorum benim baska bir sorum var 'kahraman serif' gorevinden sonra görev yapamıyorum çünkü gorev gözükmüyor.. İnternette arastirdim siradaki gorev saint marks bistro göreviymis ama caligulas kumarhanesine gidiyorum görev namina bir sey yok diğer kumarhanede de ayni

    Sağ olun hocam uçak görseline gidince görevler geldi ben orayı unutmuşum uçak kursu var zannediyordum sadece :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuniteD7 -- 1 Şubat 2021; 23:10:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuniteD7 kullanıcısına yanıt

    Selam, radardaki o uçak ikonu gözüken görev vardır büyük ihtimalle o terk edilmiş iniş pistinde, çölde. O görevleri bitirmeniz gerekiyor, ondan sonra Ken Rosenberg size telefon açacak ve görev gelecek.

  • bide "san fierro'ya mı gidiyorsun" görevinde helikopter patlatılmayınca ve truth'da bana roketatar verirse ondan sonra'da bütün roketleri harcıyıncada "ahırın yakınında alev makinesi var." oyun öyle diyor, bence bu oyunun hatası'mı yoksa yamanın mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 1 Şubat 2021; 14:10:55 >
  • Dostum yeni bir GTA SA sürümü hazırlamaktayım. Tamamen orjinal oyunu düzgün oynamak amaçlı bir kurulum.

    Steam sürümü ile arasındaki farkları;


    • SilentPatchSA düzeltme paketi: Mouse donması, memory fix gibi düzeltmeler uygulanmıştır.
    • Widescreen desteği içeriyor.
    • 6 dil desteği içeriyor.
    • Menü arayüzündeki resimler yenilendi.


    Bu 6 diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Türkçe.

    Türkçe dosyasını senin yaptığın mod ile değiştirip konuyu credits dosyasına ekliyorum.

    Sürümü internette yayınlar mıyım bilmiyorum. Tabi bu sürümün oynanabilmesi için oyunun Steam'dan satın alınmış olması da gerektirecek.


    Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2)

    (Modunda tek yaptığım değişiklik : american.gtx, turkish.gtx olarak adlandırıldı. : E4A3A832 anahtarı "ÎNGÎLÎZCE" olarak değiştirildi. 3DAC4E04 anahtarı "TÜRKÇE" değeriyle eklendi.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D064AB06B -- 1 Şubat 2021; 23:21:3 >




  • Tamamdır teşekkürler ve kolay gelsin. Türkçe yamada hâlâ bazı eksiklikler olabilir, güncellenmiş versiyonu için haftada bir kontrol etmeni tavsiye ederim, güncellendikçe mod paketine eklersin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CriminaL277_

    Tamamdır teşekkürler ve kolay gelsin. Türkçe yamada hâlâ bazı eksiklikler olabilir, güncellenmiş versiyonu için haftada bir kontrol etmeni tavsiye ederim, güncellendikçe mod paketine eklersin.

    Sorun yok :) Ara sıra kontrol ederim. Bu sürümü birkaç ay içerisinde kendi web sitemde yayınlamayı düşünüyorum. Daha ne yapabilirim diye araştırıyorum. HotCoffe modunu engelleme ve yüksek FPS'de denizde yüzememe sorunu üzerinde çalışıyorum şuan.

  • bide "hava saldırısı" görevinde bitirince zero böyle diyor " 'bu kadar az kişi hiç bu kadar şey borçlu olmadı... çok küçük, üç" ama ilk başta kesme işareti kullanılmış onun yerine bu işareti neden kullanmadınız " (işaretinin ismini unuttum eğer bana cahil dersen bende tamam derim ve eğer yine yanlış anlaşılma olsa onada yine özür dilerim ama kafam karıştı genellikle kesme işareti adı üstünde kullanılır eğer ben kesme işaretiyle ilgili bir şey kaçırdıysam kusura bakma D: )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 2 Şubat 2021; 11:59:42 >
  • Hata: CJ'in evindeki kıyafet değiştirme gardolabına girince çöküyor. (Tam da menünün açılması gereken yerde oyun çöküyor.) Oyunun dilini farklı bir dile aldığımda sorun düzeliyor.


    Evet, kesinlikle Türkçe dilinde çöküyor. Diğer 5 dilde denedim sıkıntı olmuyor ama oyunu Türkçe'ye aldığımda çöküyor.

    Bir hileyle oyunun "ÇÖKMEMESİNİ" sağladığımda kategori seçme menüsü Türkçe dilinde yüklenmiyor:


    Resim:

    Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2)



    Bir de şöyle isteğim olacak, dil dosyasında 3DAC4E04 (FEL_TUR) şeklinde değeri "TÜRKÇE" olan tablo ekleyebilir misin? Bunu yaparsan dil dosyan hem aşağıda link bıraktığım moda uyumlu olur hemde benim oyunun dil sistemine uyumlu olur: https://www.gtainside.com/en/sanandreas/other/107412-multilanguages-project-11/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D064AB06B -- 4 Şubat 2021; 20:12:21 >




  • bide b-dup'ın apartmanını çevirmedğiniz "B'dups apartment" diye o cümleyi çevirmediniz (aslında o evler oyunun beta sürümün'de kaldı ama siz "sfpd kârargahı"nı çevirmişsiniz :/)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 4 Şubat 2021; 22:31:47 >
  • bu senin oyunun'da kaynaklı ben'de çökmedi ama ilk başta sol üst'de çıkan cümle çıkmıyor ben'de (yeniden CJ'in gardıropuna girdim ve şimdi o sol üst'de çıkan cümle geldi, garip.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 5 Şubat 2021; 12:35:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeratA_314

    bu senin oyunun'da kaynaklı ben'de çökmedi ama ilk başta sol üst'de çıkan cümle çıkmıyor ben'de (yeniden CJ'in gardıropuna girdim ve şimdi o sol üst'de çıkan cümle geldi, garip.)

    Sanmam. Diğer dillerde çökmüyor. Bir de yaptığım tüm çalışmaları yedekleyip tamamen saf bir GTA SA kurup onun üzerinde deneyeyim.

  • Çözüldü: Çoklu dil modunda sorun varmış. 6. sıra ve sonrasında seçilen dillerde çöküyor. Bu Türkçe yamasında sorun yok.

  • Gta San andreas maalesef ikide bir çöken bir oyun olduğu için ben şaşırmadım :/ (ama oyunu hâlâ seviyorum,oyunda mod olmasa tabiki çökme oranı çok az olur ama birkaç tane mod olursa çökme oranı artar)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeratA_314

    Gta San andreas maalesef ikide bir çöken bir oyun olduğu için ben şaşırmadım :/ (ama oyunu hâlâ seviyorum,oyunda mod olmasa tabiki çökme oranı çok az olur ama birkaç tane mod olursa çökme oranı artar)

    İşte bu yüzden değişiklik yaptığımda olabildiğince oyunu test ediyorum. Oyunun kalitesi artmış bir sürümünü yapmaya çalışıyorum. Hatta yapımı bittiğinde oynamaya bir hafta sonu seçip sıfırdan oynayıp tüm görevleri bitirip tamam bu olmuş diyene kadar yayınlamayı düşünmüyorum.


    Bu arada çeteden eleman çağırınca "Çete Verimliliği" yazıyor. Farklı bir kelimeyle düzeltilebilir.

    Resim:

    Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2)

    Resim:

    Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D064AB06B -- 5 Şubat 2021; 11:38:8 >




  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    maalesef bu hafta çok'da fazla hata biriktiremedim, ama genellikle bir tane hata 2-3 hatta bazen 1-2 ay sürebiliyor, ama belki türkçe yaman tamamen bitmiştir, kim bilir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratA_314 -- 5 Şubat 2021; 12:15:20 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.