Şimdi Ara

Gran Turismo Sport'un Çıkış Tarihi + Yeni Video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dingo egret!

    Drive club'ı topa tutan ekip yine iş başında, neymiş efendim "polyphony grafik konusunda sönük kalıyormuşmuş" Daha iyisi nerde var? Forza mı?
    Asetto corsa mı? Yoksa project cars mı?
    Güldürmeyin adamı!
    Viraja girerken frene basmak zorunda olduğun oyunları sevmediğini itiraf et, o zaman hiç değilse adam samimi yaklaşmış olaya deriz..
    (Aynı ekip grid'i de pek sevmez)
    Sonra aç NFS'i oyna..

    GT'nun tek eleştirilecek tarafı son 2 nesildir birazcık geç piyasaya çıkıyor olması.


    Sakin ol kovboy, oyun kötü demedim. Aynı dönemde çıktığı yarış oyunlarıyla karşılaştırmam en doğal hakkım ve grafik konusunda GT 5' den beri diğer rakiplerinin yanında sadece grafik konusunda geride kalmıştır. Benim için önemli olan tek şey sürüş hissiyatı ve kaza deformasyonudur. Kaldı ki şuana kadar beni kaza dinamikleri konusunda tek tatmin eden oyun her ne kadar araba yarışı olmasa da ve hatta öyle bir iddiası da olmasa da GTA 4' tür. Grid, Dirt, P.Cars, GT serisi, Forza (çok az denedim) gibi sürüş hissiyatını size iyi verebilen oyunların çoğunu oynadım ve aralarında bir arabayı size en iyi simule edebilen oyun benim açımdan Dirt Rally ve Gran Turismo serisidir. Forza ise daha çok grafik ve sürüş konusunda iyi bir dengesi var GT ye göre. NFS gibi arcade bir seriyi kıyaslamıyorum bu oyunlar ile fakat NFS: Shift serisi de çok başarılı bir oyundu hatta çıktığı dönem arcade oyuncular tarafından yerden yere vurulmuştu "dış kamera nerde yaa", "viraj alırken niye kol titriyor abi" gibi çok saçma eleştirilere maruz kalmıştı. Bana gelecek olursak her oynadığım yarış oyununda manuel vites kullanırım , abs dışında assist açmam. Sadece oyunu grafik konusunda eleştirdiğim için arcade bir oyuncu olduğum kanaatine varan, gördüğüm ilk insansınız tebrikler. İyi forumlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bu VR için yapılan versiyondu değil mi? VR'e göre bu grafikler gayet iyi fakat normal VR'siz oynayacaklar için hayal kırıklığı. Forza ekibi dalga geçiyor olabilir şu an.
  • vurup oldumrussunuz sizde iyice , beklentinin cok altında kaldigi dogru ama project cars , asetto corsa , forzanın konsol surumlerinden iyi gozukecektir en azindan ,zaten aksi takdirde kapatip gitsinler dukkanı, su anda yogun elestiriler mevcut oyuna. yaklasık 4 dakkalık videoda 10 saniye filan oynanıs var sanirim.onlarda kotu durmuyor ama yani özelde gözükmüyor, arabalar iyi gibi ama youtube'dan birsey soylemek zor hele bu goruntulerle.yani bu traileri yapan adamıda tebrik etmek lazım adam resmen buglari ,grafik hatalarını koymus trailere , su 2d+3d agaclar hayal kirikligi olmus tabi.gelen bilgilerde garip oyunun %50 si bitmis soylenene gore 6 ay sonra cikacak nasil olacak bu is...
    surdaki videolar trailerden iyi duruyor.
    https://twitter.com/vg_dave/status/733335865972432896




  • Fifa Motorsports'un hot wheels oyuncak araçlarının, kaymak gibi yolların olmadığı bir oyun geliyor yani. Trailerın müziği, editingi rezalet olsa da oyunun gösterilen kısımları çok iyi. Tasarımlar vs uçmuş. PS3'teki görüntüye karşılık cam gibi filtreler, gerçekçi hava şartları yapmışlar. Sürüşten yana bu herifler zerre fire vermez. Menüler falan da yine eski stil, yabancılık çekmeyiz. Bir milyon gereksiz araç sevdasından da vazgeçilmiş. En önemlisi de çıkış tarihi, 2017 diye söverken herifler dört, beş ay sonra çıkarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 19 Mayıs 2016; 22:35:24 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Prologue geliyor demek...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hiçbirşeyi beğenmeme timi yine iş başında.
  • Oyunun sesleri GT4'ten kalma. Fizik desen GT6'nin 1 tik bile uzerinde degil.

    Bu neyin savunmasi neyin Fanatikligi.

    Objektif olamayan genclerin ona buna satasmasi laf atmasina alistik zaten.

    Forza'dan, Project Cars ve Asetto Corsa'dan iyi bir oyun olmadigini canli yayinda bir kez daha gorduk.

    4 senede ne yapmislar? Ben soyleyeyim hicbisey.

    Sesler halen daha vasat. Vites gecisleri el blendiri gibi ses cikartiyor, arac sesleri mobilde oyunlardan bile daha kotu.

    su oyunun tek elle tutulur ve kendini kurtaran yani fizigi. ama o bile rakiplerinin gerisinde kalmis.

    nations cup finalinde gorduk az evvel, arac oldugu yerde 3 spin atti?

    Bu daha oyunun %50si diyorlar.

    Pardonda 4 senede %50si yapilan bir oyunun geri kalan %50si mi 5 ayda bitecek?

    Fanboylar, Size afiyet olsun.

    Tatli niyetinede PS 4.5 ilede 60fps ile oynarsiniz.

    edit; bilmeyenler icin event videosu ve canli yayin su linktedir.
    https://youtu.be/iXxcjCNkHCU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 19 Mayıs 2016; 22:39:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu videodaki grafiklerle gelecekse forza 5 ten bile kötü gelecek desenize. Yazık ettiler valla GT gibi bir seriye. En son 6 yı da beğenmemiştim zaten en beğendiğim GT4 olmuştu benim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada trailerdaki 2d ağaçlar canlı yayında yok , düzeltmişler sanırım o saçmalığı...
    Gran Turismo Sport'un Çıkış Tarihi + Yeni Video
  • Çok çok kötü bir tanıtım vıdeosu ve vasat bır ara oyun olacağı her halınden bellı olan zayıf bır yapım, PS4'e daha başarılı sım oyunları yapabılecek bır fırma lazım Turn 10'u örnek alsınlar bıraz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta gelecekti ondan da haber gelmedi, demek ki olmayacak. Ya cidden bu kadar sene... sony'nin elinde ki tek yarış oyunu, gerekirse destek yağdırması gerekiyordu sesler konusunda drive club çok iyiydi kapatma stüdyo'yu destek verdir sesler konusunda yapım vs. vs sanki elinizde kaynak yok. Nasıl bu oyunu çıkışa hazır edecekler şaşırıyorum. Umarım düzeltirler konsol exc hele bu kadar önemli bir oyunun daha iyi olması gerekiyordu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çevre detayı çok düşük, çevre binalar tamamen low poly texture giydirilmiş.
    onn dşnda herşey çok iyi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aga bi unchartede bak birde şu oyuna ( görsel anlamda) akla kara gibi biri gelmiş geçmiş en iyi görselliğe sahip diğeri ise android oyun gibi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eskiden yeni bir Gra Turismo tanitilginda hayretler içersinde tanıtım videolarını izlerdik bu oyunda en ufak bir heyecan oluşmadi fizikler konusunda radikal değişiklikler beklemiyorum GT6 ile benzerlik olacaktır en önemlisi biz yarış severlerin en çok önem verdiği konu olan seslerde gelişim olmasını umuyorum yoksa gerçekten üzülürüm, Gran Turismo her nesilde bizleri grafikleri ile şaşırtan agzimizi açık bırakan bir oyun olmayı başarmıştır ama bu nesilde bunu yasamadim (kötü değil yanlış anlaşılmasın) zaten bu konuda fazla bir beklentim de yoktu sonuçta konsolun gücü ortada yapilabilekleri aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz. Oyunun içeriği rakibi Forza 6'ya gore çok kısıtlı bunca yıldır bu oyunumu geliştirmişler diye soruyor insan, 137 otomobil bu oyun için az kesinlikle, Gran Turismo Sport, Prologue bir Gran Turismo havasında gibi geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cell çözüldükçe grafikler daha iyileşir herhalde.

    Şaka bir yana bu capanlar dünyanın en iyi oyununu yapsa da rezalet sunuyorlar. Tanıtımları beş para etmez, menüleri bir ilginç oluyor, oyuna font bile yapmıyorlar özel en bilinidk fontları falan kullanıyorlar Arial gibi, ilginç millet.
  • Hoşuma gitti benim. Toprak yollar falan var sanırım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zamanında playstation konsolunun en çok satan oyun serisinin geldiği nokta çok üzücü. Çok özensiz ve yetersiz duruyor. Forza hem grafik hemde içerik yönünden daha üstün gidiyor. Efsane Gran Turismo ismini harcamışlar şu görünene bakarak söylüyorum. Umarım oyun çıktığında yanılırım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Cell çözüldükçe grafikler daha iyileşir herhalde. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Şaka bir yana bu capanlar dünyanın en iyi oyununu yapsa da rezalet sunuyorlar. Tanıtımları beş para etmez, menüleri bir ilginç oluyor, oyuna font bile yapmıyorlar özel en bilinidk fontları falan kullanıyorlar Arial gibi, ilginç millet. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">


    PS3 cell işlemci kullanıyordu PS4'te jaguar işlemci var. Japonlar hiç değilse yüksek grafik gösterip sonra downgrade yapmıyorlar, bir oyun serisinden senede en az bir tane oyunu küçük farklılıklarla satmıyorlar, beş para etmeyen filmleri ve oyunları reklamlarla allayıp pullayıp değerinden daha yüksekmiş gibi göstermiyorlar. Yinede oyun dünyasının bugünlere gelmesinde en önemli millet oldukları gerçeğini gözardı edemezsin. Yoksa oyun diye iskambil, okey ve tavlaya talim ederdin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Yarış oyunları son senelerde ilgi görmüyor sony belli ki bütçeyi kısmış oyun şu haliyle heyecan uyandırmadı bende.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun VR da da adam gibi calissin diye,grafikleri bildigin siradan bir PS3 oyunu ayarina cekmisler

    "Gran Turismo Sport, however, looks, sounds and plays just like Gran Turismo 6 on the Playstation 3."

    "Don't expect to be blown away by the new Gran Turismo on PS4"

    http://www.eurogamer.net/articles/2016-05-19-gt-sport-preview

    GT4 den sonra Polyphony,böyle MasterPiece bi oyunun resmen icine etti kimse kusura kalmasin ki serinin en büyük hayranlarindan biriyim.Su haliyle birakin Forza 6'yi PC ile bile kapisamaz.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.