Şimdi Ara

Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU] (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.637
Cevap
74
Favori
298.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Foxin

    arkadaşlar demo indirme şansımız var mı? demolar da gözükmüyor ama beta diye birşeye kayıt oldum Sony nin sitesinden zamanla mi açılacak demo?

    Demo süreliydi bitti artık yok.
  • Bi şu soruma cevap veren olmadı online değilken araç satın alma var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forza 6 yi aldim hevesle 2 ay oynayip yuzune bakmadim. neyseki imdada horizon 3 yetisti. umarim bu adamlarda arcadenin dibine vuracagimiz bir oyun cikartirlar seneye.
  • Oyun acildigindan beri yeni kalktim basindan nasil acikmis susamisiz boyle bir oyuna PS4'te. Oyunun lisans modlari kisa degil en azindan 3-5 saati sadece lisanslara gommek gerekiyor asagi yukari. Mucadele gorevleri cok daha uzun surecek muhtemelen. Arcade modunda da her pistteki yarislarda altin alma olaylari var o da iyi olmus. Senaryo modunda bir de pist gorevleri var her pistin her etabinda time trial altin kupa icin. Bunun da yine bir 5-6 saati vardir sanirim ortalama.



    Oyun tam bir tasarim harikasi yalniz. Her noktasi ozenle yapilmis o kadar belli ediyor ki. Bakalim bunlar ilk gun cicegi burnunda yorumlarim. Bir 5 gun sonra ak koyun kara koyun daha bir belli olmaya baslar oyun ne kadar baglayici olacak (ben bu kadar kaliteli bir surus, arac modellemeleri ve pistleri kolay kolay birakacagimi zannetmiyorum, hani online oyun oynamaktan hic haz etmesem bile ben bile yarislara girer uc bes denerim. Betada yaristigim online yarislarda genel olarak ilk 3 oldum en azindan ama iste bunun carpmasi curpmasi nasil olacak ben cok sinir oluyorum boyle troll olaylara her oyunda. Gerci oyun fair play olayini bastira bastira vurguluyor oyuncuya, online sisteminde surucu levelinizi etkileyecek derecede onemli tutulmus) bakalim oyunun geldigi nokta ne olacak ne bitecek, gunluk gorevler nasil tasarlanacak online yapisi kariyer yapisi gibi bir deneyim verecek mi oynadikca gorecegiz. Benim oyunda anladigim sey su ki Kazu bu online yapisini kariyer sistemine bir noktada yedirmeye calismis. Ne kadar baglayici olacak bunu oynadikca gorecegiz su an kestirmek zor cunku cok farkli bir sistem var cok farkli bir ilerleyis yapisi var. Online veya offline en ufak yarislariniza kadar kayit altinda kac km surdunuz kac litre benzin harcadiniz bunlarin hepsi kredi, mil ve tecrube puani olarak size donuyor. Gunun hamgi saati kac saat kac km surdunuz kac yarisa girdiniz kac tur attiniza kadar kayitlara isleniyor. Bu olayi iste eski GT'lerinkariyer sistemini bu oyunda online yapiya yedirme tarzinda olmus ki cok farkli bir deneyim olacak.



    Su anlik oyun fevkalade. Arac surusu, grafikler (her replayi izliyorum resmen aracin tepkileri, modellemeleri o kadar harika ki)

    Ps4 Pro'da kalite modunda bu arada betadan daha iyi grafikler oldugunu goruyorum. Cevre detaylari daha guzel geldi ve araclar biraz daha puruzsuz. Yarin birkac ss atabilirim simdilik bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Ekim 2017; 6:47:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    GT6'yi es gectim ben PS3 un son doneminde ciktigi icin PS4e geciyordum. Ama GT5'te tum kariyeri altinlarla doldurmus olarak ben GT Sport'un simdiye kadar yapilmis en rahat oynanisi verdigini dusunuyorum. Oyunun komutlara tepkisi ve hassasiyeti muthis seviyede bence ne konuda alisamadiniz tam olarak anlamadim. Oyunda en gelismis gordugum detay bu oldu. Klasik GT odunlugu vardir herkesin malumu bunu atmis uzerinden GT Sport. Cok akici bir kontrol hissi verdi bana beta ama tam surumde mi degisti acaba birazdan gorecegim. Sanmiyorum gerci.

    Dualshock 4'ün Trigeri Dualshock 3'ün trigerine göre sorunlu (yarış oyunları için), 2 cm'lik triger hareket payının %60'ından sonra oyun %100 gaz alıyor, %70 gaz vermek için parmağın cerrah hassasiyetinde olması lazım, güçlü araçlarda tcs asr kapalı iken iyice zorluyor, ds3'te gaz ayarı daha iyi ve insancıldı.
    Oyuna dualshock triger hassasiyet-deadline ayarı eklenirse çok daha iyi olur. Ds4'ün trigeri nişancı oyunları için yapılmış. %50 basıştan sonra neredeyse tam basmış gibi algılıyor, sanıyorum arkadaş bunu kastetti.

    Bu durumu da test ettim oyunda soyle bir sey var. Triggerin yuzde 50 basincindan itibaren ekranin altindaki kadran sona yaklasiyor ama tam olarak son degil. Motor bu noktadan itibaren bagirmaya basliyor ve buradan sonra da ne kadar bastigimiza gore en asagiya kadar ayni hassasiyette motorun sesi bastigimiza gore degisiyor. Yuzde 50den sonra hala daha bastigin kadarini algiliyor yani triggerlar. Triggerin en sonundan bir milim bile yukarida tutsan onu da algiliyor ama kadran yuzde 50 den sonra sona yakin dayandigi icin sanki yuzde 50 den sonrasinda trigger hassasiyeti kalmayip birden yukleniyormus gibi geliyor ama oyle degil. en yukaridaki bir milimetrede nasilsa en asagidaki bir milimetrelik farkta da ayni hassasiyet var.

    Zaten bu hassasiyet olmasaydi ben cekis yardimi kapali oynuyorum mesela, virajlardan sag cikamazdim. Gazdan elimi ufacik bir milimetre bile cektigim zaman arac virajlarda tepkisini degistirip toparlayabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Ekim 2017; 6:44:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Hocam 3 gündür bin takla storedan almaya çalışıyorum olmazsa artık kutulu alırım onun haricinde kafamda alacağım bir adres yok.

    Türkiye de spottan Alsan bile Türkçe oyun çünkü spora bile PS Türkiye oyun veriyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 18 Ekim 2017; 7:44:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VoLTySoN

    Arkadaslar delux paket alanlardada ayni sorun varmi 2 milyon para dendi ama ortada para yok.

    Para cepte kardeşim, oyun akıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekiş yardımını azaltmanın zararları nedir. Bide kamera ayarlarını bulamadım oyunda ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu içerik yok muhabbetini geçiniz artık oyuna girdiğinizde ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz o kadar yapacak şey var ki



    Bu arada nordschleife da Asseto da aldığım zevki aldım gerçekten müthiş yansıtmışlar oyuna yeşil cehennemi



    Dün akşam hemen lobiye girdik ilk gün sebebi ile sorunlu olabilir diye düşündük ama 10 kişi sıfır lagsız yag gibi yarış yaptık 😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun puanları nedir acaba ?
  • Oyunda online değilken araç satın alabiliyormuyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    76 puan metakıritikte ortalaması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEyler oyunu kutulu alacam.
    Sorum şudur ki; Day one edition içerik olarak nelervar??
  • Beyler ön siparişle almıştım 53 gb indi ama oyunu güncelleyin diyor ama güncelleme ile ilgili hiçbişey çıkmıyor. Psne bağlıyım ama gt sport bağlanmıyor... NP 31379-3 diye hata veriyor... Oyunu oynamıyorum sinir krizi geçirdim... Sizde bu durum varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps'yi dinlenme moduna almıştım, oyun gece inmiş. Sabah evden çıkmadan önce 15 - 20 dk oynama şansım oldu.



    1-) Uzak mesafede çözünürlüğün düşmesi, seyircilerin 2005 yılından kalma teknolojiyle çizilmesi dışında grafikler gayet iyi. Çevreden kısmışlar ama araba çizimleri için sınırları zorlamışlar.

    2-) Bildiğimiz kariyer modunun yokluğuna rağmen single olarak yapılacak çok şey var. Fakat dlclerle devamlı içerik eklenmesi gerek.

    3-) Betaya göre menülerde göze batan bir yavaşlık mevcut. Betada imleç menüde yağ gibi akıyordu ama tam sürümde "yağ gibi akıyor" diyemiyoruz. Belki de Ps4'ün güçsüz işlemcisi daha fazlasını kaldıramıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün ilk olarak eğitim bölümne girdim türe uzak olduğumdan. bir tane daha yapıp kapatacağım diye diye 45 dk yı bulmuşum eğer oyun bu şekilde beni bağlıyorsa o oyun benim için olmuştur. genelde fifa oynadığımdam satıp indirimde almaya niyetleydim ama vazgeçtim. dursun şimdilik, eğitimleri tamamen bitirip yarışlara dalayım ayrıca split screen kardeşimle betada oynamıştık. amatörce sürüp çarpa çarpa gitmemize rağmen inanılmaz keyifliydi o çekişme , oyuna alıştıkça daha fazla zevk verecektir tam sürümde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 18 Ekim 2017; 9:54:8 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigbooss

    oyunun puanları nedir acaba ?

    7 incelemede 76 puan.

    http://opencritic.com/game/2860/gran-turismo-sport
  • Puanları çok acımasız şekilde verilmiş. Gerçe beni enterese etmiyor ben puana bakmam oyun alırkende bunlar vurmuşta vurmuş.
  • GTA5 ve Just Cause 3 takasa verip 60TL ödeyip oyunu kutulu aldım Aksaray Kegames...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.