Şimdi Ara

Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU] (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.637
Cevap
74
Favori
298.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vcx

    Gtplanette okudum birçok kişi yazmış, demodaki oyun ilerlemesi yani altın aldığımız etkinliklerdeki ilerlememiz malesef orijinal oyuna aktarılmıyormuş bu kötü oldu o kadar kasmıştım özellikle dayanıklılık yarışı için 2 gün harcamak zorunda kalmıştım. Kötü oldu bir daha uğraşacağım kısacası :))

    Şuan dışardayım ama akşam kesin bakıcam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 incelmede 78 puan böyle bir seri için kabul edilemeyecek bir ortalama...



    http://opencritic.com/game/2860/gran-turismo-sport

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun kariyer modu ve pist eksigi disinda en ufak eksigi yok ve tam otomobil asiklari icin yapilmis bir simulasyon

    Tamam kariyer yok diye gomuyoruz ama, su oyunda kariyer olsaydi efsane olmasi icin yeterliydi. Araclar az evet 60 dolari bu haliyle haketmiyor ama az olan bu araclara gosterilen ozen enfes. Hepsinin gerek gorsel gerek surus hisleri muazzam (betada oynadiklarimda gordugum) GT5 te de bu mubabbet donuyordu her aracta kokpit yok vs. diye. Ayni seyi diyecegim, bu kadar ozenli 200 arac olmasi, daha ozensiz 1000 arac olmasindan iyidir demiyorum, ama en azindan bu eksiklerini bir oranda kapatiyor. Oyun kisacasi otomobil ve surus asiklarini mest edecektir.

    Ama en en en kisa surede bu oyuna cok acilen icerik eklenmeli, kariyer eklenirse zaten efsane, ama event ve yine ayni sekilde ozenilmis bol bol araclar eklenmeli. Bunlar olmazsa net fiyasko olur. Simdilik sunumda, araclara ve pistlere gosterilen ozende harika bir oyun oldugu icin eksikleri gecici olarak goz ardi etmek gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Ekim 2017; 18:51:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 98'den beri oynarım bu seriyi, PS1 oyunları dahi hala durur ama kabul edelim olmamış bu oyun. Pistler tüm GT'lerde en vurucu özelliklerden biriydi, bunda meşhur Laguna Seca yok, sanırım Le Mans'da yok, fictional pistlerden Deep Forest, Trial Mountain, High Speed Ring, Midfield, 2. oyunda gördüğümüz sonradan bir türlü gelmeyen Red Rock Valley gibi, her oyunda olan klasik Grand Valley gibi klasik pistler maalesef yok. Araç kütüphanesi malum bayağı bir güdük kaldı.

    Tüm bunları geçtim, GT'yi GT yapan muhteşem kariyer sistemi de yok, ne kaldı geriye? Puanlar 80 ortalamayı her türlü geçer ama online tabanlı yapacağım diye single içeriği çöpe atmak büyük hata oldu. Hasar olayı da balon oldu, yahu niye alacağız bu oyunu bilemedim şimdi. Dinamik hava şartları, dinamik gece/gündüz döngüsü, hep yalan oldu...

    Kusura bakma Kazu kutulu versiyon 100 lira altına düşüne kadar ben bu oyunu almayacağım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 17 Ekim 2017; 18:57:37 >




  • Gün içindeki playstation sunumunda her ay bir dlc gelecek dendi. Dlc ler gerek araba yada başka şeyler. Dlc ler ücretsiz bu arada.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben o eksik bu eksik bakmadım hiç. Zaten araba yarışı kıtlığı çekiyoruz artı üstüne yıllardır GT kıtlığı bakmadım bişeye aldım gitti. Elbette oynayacak keyif verecek modlar olacaktır ve gelecektir. Sonuçta bu oyun GT7 değil Sports olarak çıktığından ötürü Kariyere önem vermemiş olabilirler
    GT7 çıktığında bi 5 sene sonra oynarız kariyer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 17 Ekim 2017; 19:15:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazu bugün italyada bir üniversiteden onur doktorası aldı mühendislik üzerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun cikmadan 12gb boyutunda bir guncelleme cikti ve lansmanlar felan cok ozen gosteriliyor bu oyun uzun vadeli bir oyun her ay ucretsiz dlc cikacaginida belirttiler kariyerin kralini bile koyarlar oyuna eminim bu oyuna ne kadar yatirim yaparlarsa ilerde 3 5 sene sonra cikacagi yeni gt oyununa yatirim olacak ve oynayan kitlenin taleblerini karsilamalilar. oyunda kariyerin olmamasini buyuk eksiklik olarak kullanicilarin tepki gosterdigini cok iyi biliyorlar ve bir kariyer modu geleceginden eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar online değilken senaryo modu aciliyor mu? Oyunu kutulu alan arkadaslar guncelleme yapmazsaniz oyun beta halimi var diskte. Offline iken arac satin alabiliyor muyuz yoksa hersey kapali birtek arcade mod mu acik? Yağmur yok diyorlar oyunda dogru mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun hal ettiği eleştiriyi alırsa daha doğrusu satışlar beklentinin aşağısinda kalırsa GT 7 yakındır yoksa bu oyun Gta online kafasinda bi yaklasimla bedava Dlc cikarip satin almasi guc oyun ici para miktari koyup oyun kredisi satip yurur. Prolog olmasini kazu istemistirde sony tepki olusturur cok GT siz kaldi oyuncular diye full oyunmus gibi gostermeye calisiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vcx

    Kazu bugün italyada bir üniversiteden onur doktorası aldı mühendislik üzerine.

    dans üzerine almıştır o, mühendis olsa duramaz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc olarak beklenenler belli, agizlariyla kus tutmalarini beklemiyoruz, s2000, nsx, 350 370z, rx7 rx8, gtr r34, supra.

    ulan kazu ralli koyacagina su araclari koysaydin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deluxe editionu 1 ay öncesinden sipariş verdim gran turismo benim için efsane oyundur ilk göz ağrımdır ps1 zamanından bu yana oynarım kariyer modu falanda umrumda değil 10gb lik bi update bakar herkese iyi oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oyun güzel olmuş alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme puanlari da neymiş ya. Bu adamlar benim Gran Turismo dan yillarca aldigim zevke sahipmi de bu adamların inceleme puanlarini ciddiye alacagim. Hepsi full asist yalandan 3 5 tur atıyor iste.

    Turrrrrup sıkayım onlarin incelemelerine.



    Keyfini cikarin yeni Gran Turismo nun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tahminim saydığın bu eksikliklerin tamamı ps5 çıktığında gt7 ile birlikte tamamlanmış olacak. Sony nin müthiş pazarlama taktiği bu olsa gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    GT7 her halukarda bu nesle çıkar bence, özellikle pist ve kariyer eksikliğini bünyem bir türlü kabul edemedi. Sanırım Sport adı, Prologue isminin yeni tanımı...

    Her sene veya kısa aralıklarla GT çıksın beklentisi içinde değilim ama 4 yıl sonra da tam bir oyunu beklemek hakkımız herhalde. Şu hali ile 30 dolarlık bir oyundan öteye gidemiyor...
  • Tam bir oyun bekleme konusunda kesinlikle haklısın aynı fikirdeyim. Ama sony bu 1 çikolatayı 2 ye bölüp 2 çikolata fiyatına satıyor. Sonuçta elinde 1 tane oluyor ama 2 katı fiyata. En nihayetinde bu oyunda yıllardır gt bekleyen kitlenin ağzına bir parmak bal vermek gibi bişey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Tam bir oyun bekleme konusunda kesinlikle haklısın aynı fikirdeyim. Ama sony bu 1 çikolatayı 2 ye bölüp 2 çikolata fiyatına satıyor. Sonuçta elinde 1 tane oluyor ama 2 katı fiyata. En nihayetinde bu oyunda yıllardır gt bekleyen kitlenin ağzına bir parmak bal vermek gibi bişey.

    Dediğim gibi 20 yıldır bu serinin fanıyım ama Kazu kusura bakmasın bu defa almayacağım. Ne zaman 100 lira altına kutulu alınır, o zaman düşünürüm.
  • Düşmesi biraz zaman alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.