Şimdi Ara

Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.637
Cevap
74
Favori
298.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Project Cars 2'nin kariyer modu güzel olsa bare.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kubilay S.

    Project Cars 2'nin kariyer modu güzel olsa bare.


    Project CARS 2 ilk duyurulduğunda co-op kariyer modundan bahsedilmişti. Kariyer modunda bir arkadaşımızla birlikte ilerleyebilecektik. Sonradan bu konuyu hiç gündeme getirmediler. Basit bir şey diye mi gündeme getirmiyorlar yoksa rafamı kalktı bilmiyorum. Tahminim co-op projesi iptal oldu.

    Olsa güzel olur. Bugüne kadar hiç bir yarış simülasyonunun tek kişilik modlarını oynamadım. Co-op'u ilk hangisi getirirse onu kariyer modunu oynarım.

    Project CARS yapımcısıda GTS gibi e-spora önem veriyor. İlk Project CARS da e-spor organizatörü ESL ile hem konsol, hemde PC platformunda ödüllü güzel şampiyonalara ev sahipliği yaptılar, yapmayada devam ediyorlar.

    Gran Turismo'nun nasıl Nissan akademi ile iş birliği varsa, Project CARS'ın da ESL ile iş birliği var. Project CARS 2 de işi biraz daha ilerletip, iRacing'i iRacing yapan iRating sisteminin daha detaylı halini entegre etmişler. Bu ranking sistemi ile public lobilerde veteran, profesyonel, amatör, çaylak pilotlar bir birinden ayrılacak. Aynı kalitedeki pilotlar aynı public odalarda buluşacak ve daha seviyeli, daha ciddi yarışlar olacak. Bir çaylak gelipte ilk virajda herkesi biçip geçmeyecek. Buda ESL de daha iyi pilotların mücadele etmesine, daha seyir zevki yüksek yarışların olmasına vesile olacak. Güzel şeyler olacak yani.

    Buna ek olarak Project CARS 2 de online custom şampiyona düzenlemede olacak. Arkadaşlar arası şampiyona kurulabilecek ve puan tablosunu oyun kendisi tutacak. Sıradaki pistide kendisi açacak. Alınan puanları üst üste ekleyerek genel puan tablosunu kayıt altına almaya devam edecek. Yalnız bu özellik konsol versiyonunda olacak mı net bilgi yok. Olursa çok güzel olur.

    Ayrıca, Project CARS 2'ye bir çok disipline sahip Rally Cross eklenmiş. Asfalt pist yarışlarından sıkılınca eğlenmek için bire bir. DiRT Rally de de var ama online modu berbat olduğu için Rally Cross'un tadına varamadık. Project CARS'ın stabil çalışan online modu ile birleşince güzel şeyler olacaktır.

    Buna ek olarak Project CARS 2'ye çoklu sınıf yarışlarınıda getirmişler. Online modunda dahi birden çok sınıfı barından yarışlar açabileceğiz. Mesela bir yarışta hem GT3 hem de GT4 arabaları aynı anda yarışabilecek ve hem yarış içindeki anlık sıralaması, hem de puanları ayrı ayrı tutulacak. Endurance, Le Mans cılar iyi bilir.

    ESL'nin baş tacı olan Project CARS 2'ye getirilen diğer önemli bir özellik, geliştirilmiş canlı yayın yapma özelliği ve detaylı seçeneklere sahip olan tekrar kamerası. Canlı yayın özelliği nasıl olmuş derseniz. Online yarışlara artık pilotlar dışında bir spiker, birde yorumcu katılabilecek ve önlerine tıpkı rejilerinki gibi farklı kamera açılarına geçebilen detaylı bir sanal yönetim konsolu açılacak. Şampiyona düzenleyen arkadaşlar, e-spor organizatörleri ve youtuberlar için biçilmiş kaftan. Bu özellik her yarış oyununda ve simülasyonda olmalı. Lakin, akademisiyle ve pilot yetiştirmesiyle övünen 16 yıllık Gran Turismo serisinde neden bu opsiyon yok anlamış değilim.

    Ve en çok gurur duydukları başarıları, Project CARS 2 yarış simülasyonları içinde en yüksek çözünürlüğe ve grafik kalitesine sahip yapım olacakmış. (ilk yapımda öyle zaten) Bunu dün resmi sayfalarında ilan ettiler.


    Doğa olayları: Kar, yağmur, fırtına, sis, nem, sıcak, soğuk, buzlanma, güneşin göze vurması, vs. her biri bir yarış için istenilen şiddette ve istenilen geçiş hızında ayarlanabiliyor ve birbirleri ile kombinasyon yapılabiliyor.


    Mevsim geçişleri: Project CARS da ki mevsimler gerçek. Offline veya online bir yarış açarken Ay/gün/saat ayarlabiliyor. Hangi ay, hangi gün, hangi saatte yarış açtığınıza göre hava ve asfalt sıcaklığı etkileniyor. Buda lastik ısısına ve dolayısıyla yol tutuşuna yansıyor. Hasar açık yarışırsanız arabanın hararet yapma durumuna bile yansıyor. Yaz aylarında daha farklı, kış aylarında daha farklı oluyor.


    Yönler ve ayın evreleri: Project CARS da yönler ve ayın evreleri bire bir işlenmiş durumda. Belli bir ayın / belli bir gününde / belli bir saatte falanca pistte gerçek hayatta dolunay gözüküyorsa Project CARS da da gözüküyor. Yeni ay ise yeni ay, son çeyrekse son çeyrek, vs. bire bir aynısı gözüküyor. Defalarca denedim. Düzgün çalışıyor. Sadece ayın evresi ve pistte göre yönü değil. Aynı zamanda güneşte o saatte o pistte gerçek hayatta hangi yönden gözüküyorsa tam o yönden göze vuruyor. Tabi ayarladığınız geçiş hızına göre şiddeti değişkenlik gösteriyor. Geçiş kapalı, X2, X10, X20 ve Real de ki geçiş hızları çok farklı. Sizin hayal gücünüze kalmış. Artık, yarışı nasıl kurarsanız. Ayın evreleri ve manyetik yönler Project CARS'a entegre edilmiş durumda.


    Gece gündüz döngüsü: Project CARS da gece gündüz döngüsü tam anlamıyla çalışıyor. Yani yapımcı firmanın belirlediği hazır saatlerden birini seçmiyorsunuz. Başlangıç saatini, ilerleyiş hızını (kapalı, X2, X10, X20, X50 ve Real) hayal gücünüze göre kendiniz ayarlıyorsunuz. Yani gece gündüz döngüsünü kendiniz oluşturuyorsunuz. Bir yarışta istediğiniz kadar gece gündüz geçişi yapabilirsiniz. İsterseniz gerçek saat hızına ayarlayabilirsiniz. Endurance cı ve Le mans cılar ne demek istediğimi iyi anladılar. Gece gündüz döngüsüne ek olarak doğa olaylarınıda hayal gücünüze göre kombinasyon yaptımı mükemmel ötesi şeyler ortaya çıkıyor. Hava kızıla vurup, ağaçların arasından yola kızıl güneş ışınları vurunca, dikiz aynasından güneşin batışını görünce, pist ışıkları yanınca, güneşin doğuşunu sabırsızlıkla bekleyince, güneş doğarken ufaktan sis ve yağmur başlayınca, lastikler yolu zor tutmaya başlayınca, pite girip lastik değiştirsem mi diye düşünürken, bir anda yağmurun durup, sisin kalkıp, günlük güneşlik hava ile pistin ve lastiklerin kurumasıyla endişenin mutluluğa dönüşmesini Project CARS 1 de bilen bilir. Tüm bu görsel şölen lobiyi kuranın ayarladığı kombinasyon içinde oluşuyor.


    Hasar: Hasar modellemesi baya iyi. Hem çarpma anında çıkan kaporta sesi başarılı, hem de yola düşen kaporta parçaları arkadan gelen için risk oluşturuyor. Arabanın ezilen, göçen, kırılan yerleride yüksek grafik kalitesinden dolayı net olarak gözüküyor. Motor hasarı ve mekanik hasar oluşumuda ayrı bir dünya, sınırlı ama gayet başarılı. Balataları ısıtıp freni zorlaştırma, şanzımanı dağıtma, hararet yaptırıp motoru yakma ihtimaliniz var. Vites geçişlerini kaçırmayın ve aniden vites düşürmeyin. Duman çıkmaya başlayan motoru elinize alabilirsiniz.


    Motec: Arabaların katranlarındaki lcd ekranlar, gerçekte ne ise o şekilde tuşa bastıkça değişiyor ve çeşitli bilgileri veriyor. Bu sayade motec ile aynı veriyi sunan bir çok gereksiz hud şemalarını ekrandan kaldırıp, daha net, daha gerçekçi görüş alanı sağlanıyor.


    Araç modellemesi: Arabaların içindeki LCD ekranlara düğmeyle hükmedebildiğimiz yetmiyormuş gibi hem iç hem de dış modellemeleri olabildiğince gerçeğine uygun detaylı ve yüksek çözünürlüklü yapılmış. İç konsol ve dış kaportanın detaylı çizilmesini geçtim, yav bir yapımcı ara sıra gördüğümüz diski, balataları, sensörlerini, kablolarını, aks, rot, rotil, yay, amortisör, vs. o arabanın gerçeği ile uygun olacak şekilde üşenmeden nasıl modeller. Bunu lastiğiniz kopunca görüyorsunuz. Yani çizmeseler ne olacak, kim fark edecek. Aynı şekilde motor bölümü, kaput uçunca anlıyorsunuz aşırı detaylı çizilmiş motor düzeneğini. Yok artık diyorsunuz. Sadece o arabanın kendine has motoru değil, motorun etrafındaki parçaları, kablolarıda modellemişler. Bazen, keşke buna emek harcayacaklarına başka şeye önem verselermiş dediğim oluyor. 40 yılda 1 görünen yerleri bu kadar ayrıntılı çizmek psikopatlık derecesinde takıntılı çalışanların yapacağı bir şey.


    Klavye desteği: Project CARS'ın konsol versiyonu dahi kablolu kablosuz bir çok klavyeyi tanıyor ve bir çok fonksiyonu klavyenin tuşlarına atayıp, konsol platformunda dashboard ergonomisi ve keyfi alınabiliyor. Koltuk ayarı gibi az kullanılan tuşları klavyeye tanımlayabilirsiniz. Direksiyonun üstündeki tuşlarda size kalıyor. İstediğiniz gibi özelleştirin.


    UDP desteği: PC platformu için basit olan bu özelliği Project CARS konsol ortamında dahi bize sunuyor. Telefon, tablet veya PC'ye indireceğiniz bir çok dashboard programından dilediğinizi aynı ağa bağlı olmak koşuluyla 2. ekran, hatta 3-4-5 ekran olarak aynı anda kullanabiliyorsunuz. Bu şekilde çok kullandım. Android marketten "Project CARS Dash" uygulamasını satın almıştım Tavsiye ederim. TV ekranımda bir tane bile hud şeması bırakmadım, hepsini harici ekranlara yönlendirdim. Devir saatini, devir ledlerini bile yönlendirebiliyorsunuz. Evet bunu konsolda UDP protokolü ile yapıyorsunuz. Project CARS da UDP ayarı var. Çok basit bir ayar.


    Direksiyon desteği: Konsolların tanıdığı bütün direksiyonları resmi! olarak (resmi destek çok önemli ve emek isteyen bir süreç) destekliyor. Her direksiyon kutusunun, her pedalın, her vitesin çalışma karakteristiği farklıdır. Bu verileri üretici firmadan alıp, simülasyona yedirmek gerekir. Project CARS da konsolların tanıdığını tüm direksiyonlar, teknik şeması ve ince ayarlarıyla entegre edilmiş durumda. Bir çok kişinin atladığı çok çok önemli bir detay. Özellikle pedalların hassas bit oranında çalışabilmesi için elzem. PC platformunda zaten böyle bir derdi yok.


    Lazer pist: Direksiyon kullananları yakından ilgilendiren lazer tarama pist mevzusuna gelirsek; İlk Project CARS da 4 İngiliz pisti lazer tarama ile aktarılmıştı. Project CARS 2 de ek olarak Redbull, Yeşil cehennem ve adı şimdi aklıma gelmeyen bir pist daha lazer tarama yapıldı. Toplam 7 lazerli pist oldu. Lazersiz pistleride eklersek epey pist var. Gran Turismo serisinde hiç lazerli pist olmadı. GTS de de olacağına dair bir açıklama yapılmadı. Japonlar lazerli taramayı elzem olarak görmüyorlar. Bence yanılıyorlar.



    Bunların çoğu mevcut Project CARS da var. Doyasıya tadını çıkardık. Project CARS 2 de VR entegrasyonu, Rally Cross, bolca Porsche araba ve başta yazdığım özellikler dahil bir çok ekleme yaptılar. Bakalım nasıl bir şeyle karşılaşacağız.


    Kötü yanları: İlk Project CARS'ın kötü yanları yok mu? Var tabi. Sürüş fizikleri bekleneni veremedi. Bazı arabalarda fizikler iyi olsada çoğu arabada setup yapmadan keyifli sürüş yapmak imkansız ve setup menüsü insanı yoracak kadar kapsamlı ve karışık. Bir çok kişi sürüş fiziğini beğenmediği için Project CARS'ı bıraktı. İki araba virajı yan yana dönerken bir birine yapışıyor. Araba sayısı sınıf bazında çok az. Yağmur az yağsa bile asfalt çok kaygan oluyor. Kariyer modu ruhsuz. Leaderboardlar saçma sapan sınıflandırılmış.



    Project CARS 2 de bunların daha iyi hale getirileceğini umut ediyoruz. İlk simülasyon yapımını bu kadar detaylı çıkaran bir yapımcı, ikinci ürününde çıtayı epeyce yükseltecektir. 16 yıldır tekel olan ve hala GTS'yi çıkaramamış, çıksada yarım yamalak olacağı gün yüzüne çıkmış Kazu ve ekibi utansın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 15 Haziran 2017; 15:1:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fall 2017 ??? Şimdi biz Kazu'nun yeni çöpünü oynamadan mı satacağız konsolu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=M6MUhdAGCis

    project cars sürüş dinamikleri çok iyi geldi bana bu videoda, önceki yayınlanan videolara göre çok daha iyi hatta. grafiklerde çok güzel, Güzel oyun olcak sanki :)
  • gtplanet E3'te ki kazu röportajlarını paylaşmaya kısım kısım devam ediyor ben de sizlere özet tercüme olarak bu röportajı paylaşayım istedim.

    Soru: GT Sport Beta'yı daha ne kadar süre sürdüreceksiniz?

    Kazu: Belki 1 ya da 2 güncelleme sonra betayı sonlandıracağız, gt sportta var olacak olan özellikleri deneyimlemek adına bu güncellemeler güzel olacaktır. Çok kısa bir zaman içinde karşımızda olacak, belki Ağustos ayı içinde.

    Soru: Herkese açık bir beta mı olacak?


    Kazu: Hayır tamamen açık bir yapı sunamayız çünkü milyonlarca insanın çullanmasıyla sunucularımız bunu kaldırmaz ve bizi zorlar bu yüzden katılım şartları belirlenmiş özel bir kitleye sunacağız.

    Soru:E3 de gördük ki trailer da Nürburgring de ağır bir sisli hava vardı bu gerçekten oyunda olacak bir durum mu?


    Kazu: Evet

    Soru: Tepeden görünüm kamerasında neden dikiz aynası yok?


    Kazu: Bence tepeden görünüm kamera açısı gayet yeterli öbür türlü pek adil olmaz eğer her yerden rahatça görünüm sağlarsak, eğer oyuncular için en kolay oynanış açısını sağlarsak o zaman herkes o açıyla oynar.

    Soru: Gt Sport'ta çoklu-sınıf yarışları olacak mı?

    Kazu: Teknik olarak yapabileceğimiz birşey, FIA Gran Turismo Şampiyonası için sezon öncesi testlerimizde test ediyor olacağız, oyunun çıkışı yapıldıktan sonra.

    Soru: Pist yapma özelliği geri gelecek mi?


    Kazu: Tekrar oyunda görmek istediğim bir özellik ancak şu an için evet demem doğru olmaz.

    Soru: Oyun içerisinde yarışçının yarış tulumu ve kaskı tasarlamak mümkün olacak mı?


    Kazu: Evet tulum ve kaskları tasarlayabileceğiz kendi beğenimize göre.


    Sizlere kısaca özet tercüme yaptım umarım beğenirsiniz. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 15 Haziran 2017; 11:34:41 >




  • Hocam , çeviri için teşekkürler. Bu röportaj parça parça mi yayınlanıyor. Kariyer ile alakalı , bir soru soran yok sanırım. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Malesef Uğur parça parça yapmışlar, öncekini çevirmedim çok önemli birşey yoktu aslında, gerçi bunda da önemli güncelleme geleceği ve betanın yakın zamanda sonlandırılacağı var o da herkese göre önemlilik derecesi değiştiğinden :)

    Kariyer ile alakalı birşey yok ama denk gelirsem bir yerlerde paylaşırım tabi ki.

    Üstünkörü paylaşmıştım birkaç mesaj öncesinde ama detaylı özet tercüme yapayım kariyer ile ilgili röportajdan birşey paylaşmış Kazu.

    Soru: Gran Turismo Sport gerçekten heyecan verici ancak oyunun müdavimleri serinin eski kariyer modu gibi özellikler konusunda endişeli, oyunun klasikleşen geleneksel yapısında değişiklik olacak mı?

    Kazu: Gran Turismo Sport serinin diğer oyunlarından daha fazla özellikle geliyor olacak. Henüz ortaya serdiğimiz birşey yok ancak herşey oyunda eklendi. kariyer modu, çevrimdışı (offline) oyun modu ya da açık lobiler ve bunlardan daha fazlası. Kısacası endişelenecek birşey yok, henüz herşeyi ortaya çıkarmadık ve gözler önüne sermedik.

    Kapalı beta sadece oyunun esas versiyonunun küçük bir parçasını oluşturuyor. Beta bizler için en stresli kısım çünkü elimizdeki GT hayranlarına yardımcı ve destek olmak, beta ile test ettirip deneyimletmek en önemlisi bizim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 15 Haziran 2017; 13:24:14 >




  • Tekrar teşekkürler. :) Zaten benim merak ettiğim de , kariyerin olup olmamasıydı. Demek varmış. En azından önemli bir gelişme benim için. Bakalım dediği gibi daha detaylı bir kariyer görebileceğiz mi? Sanırım 180 araç olacakmış. Aslında diğer seriler ile kıyaslandığı zaman az bir sayı ama , dengeli bir liste yapılırsa normal karşılanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kariyer olacağını zaten en başından beri düşünüyorum ancak eski serilerdeki kadar detaylı ve uzun olmaz diye düşünüyorum çünkü bu oyunun mantık olarak ortaya çıkışı çevrimiçi olarak ülkeleri ve insanları gt academy tarzı bir mücadelenin içine sokmak, ama gönüller kırılmasın insanları oyunu almamazlık etmesin diye mecbur kariyer koyacaklar ama inan ki kazu ve ekibine sorsan bize kalsa hiç koymayız derler. Bence yapılması gereken şuydu, sırf çevrimiçi olarak gt sport çıkaracaklardı ve bu küçük çaplı oyunu gt academy yerine koyup öyle sunacaklardı, oradan yarışçı ve işte ülkelerarası şampiyon çıkartacaktı.

    GT 7 yi de esas bildiğimiz gran turismo olarak kariyeri bol bir oyun yapacaklardı. Belki yine buna benzer olur kim bilir, gt sport 2 sene idare eder bizi sonrasında 2019 gibi belki de GT7 ya da adı her ne olacaksa serinin geleneksel yapısına uygun bir oyunla karşımıza çıkarlar.

    Bu arada trailerın bir tanesinde aracın üzerinde uçan drone dikkati çekmiş ve oyunda belki de gopro gibi bir firma sponsor-reklamı ile drone kamera açısı da olabilir beklentisi oluşmuş.




  • vcx V kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmauın sohabetinize giriuorum ama,

    Hocam şimdi ayrı nir oyun olarak çıksaydı GTS ben almazdım herhalde şimdi GT Academy milyonlarca GT sahihi erişebildiği için başarılı bence. Yani aslımda dediğiniz gibi dolu ve alışt8ğımız yap8ya sahip bir GT7 yapılıp menüde bir bölüme GTS ekleyebilirlerdi bence özellikle de bu bölüme giriş belirli bir sürüş ve hız kapasitesine sahip kullanıcılara açık olup (şuanki GTS deki sistem getirilip yani) ciddi yarişmak isteyip hem de espora ilgisi olanlar bu bölümü de tercih edebilirdi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Kim bilir belki gts dedigin gibi olur yani adi gt sport olarak cikar ama icinde dileyene offline secenekler sunulur yok ben almayayim bana sadece online mucadele lazim ben sirf buna kasicam diyenlere de e-sport kismi yer alir yani buyuk ihtimal senin degindigin konu aslinda karsimiza cikacak, her iki zevke uygun format bu gt sportta olabilir hep diyorum ya bekleyip gorecegiz, ben zaten bilgi bulabildikce paylasiyorum yeri geliyor tercumeler yapiyor ama benim de kacirdigim birseyler olursa kusura bakmayin😊

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vcx

    Kim bilir belki gts dedigin gibi olur yani adi gt sport olarak cikar ama icinde dileyene offline secenekler sunulur yok ben almayayim bana sadece online mucadele lazim ben sirf buna kasicam diyenlere de e-sport kismi yer alir yani buyuk ihtimal senin degindigin konu aslinda karsimiza cikacak, her iki zevke uygun format bu gt sportta olabilir hep diyorum ya bekleyip gorecegiz, ben zaten bilgi bulabildikce paylasiyorum yeri geliyor tercumeler yapiyor ama benim de kacirdigim birseyler olursa kusura bakmayin😊

    Hocam bu arada emekleriniz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://imgur.com/uVNz6ry



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunslingerofMoon -- 16 Haziran 2017; 12:43:42 >
  • Kazu ne halt yiyor bilmiyorum ama Forza Motorsport'un 3. oyunu çıkıyor. Horizon'ın da 2. oyunu çıktı Xbox One için. Adeta yarış oyunu yağıyor MS kullanıcılarına(Xbox ve PC için) . Ama Kazunori inatçı. 100 civarı arabası ile sadece iRacing'e rakip yapmaya çalışıyor. Ve bunu GT ismi üzerinden yapacak. GT7 falan değil bu ara bir oyundan farklı değil. Nerede o 1000 oyunlu milletin sayıp sayıp özellik bitiremediği oyun. Nerede bu 10'da 1'i araç olan,online yarış oyunu.

    Kazu bu oyuna GT değil de Car Sports ismiyle çıkarsa daha mantıklı olurdu. En azından belki insanlar daha az önyargıyla acaba GT gibi olur mu diye düşünürlerdi. Tabi GT oyunu yapmıyorlarsa bunu diyorum ki sanmıyorum zaten GT oyunu yaptıklarını. PS4 çıkalı 4 yıl oldu. Hiç mi hiç uğraşmamışlar bunca yıldır herhalde.



    Ses anlamında değil. Diğer özellikler olarak bakmalı bence bu videoya. Ses olarak aynı motor değiller yorumlardaki gibi.




  • Aynen katılıyorum adamlar kaç tane oyun çıkardılar. Biz Ps4 aldık yarış oyunlarını unuttuk üstüne elimdeki G27 resmen çöp oldu destek vermediler. Yarış oyunu desen Ps4 için yarış oyunu yok piyasada GT yi unuttuk bile, resmen oyundan soğuttular üstüne bir de Ps4'de G27'ye bile destek vermemeleri resmen dalga geçtiler.Bıraktım artık PS4 de yarış oyunlarını yoksa kanser ederler adamı.
  • Birde üstüne üstlük Driveclub ve yapımcısının ipini çektiler.
  • Showroom enfes olmuş.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten güzel olmuş,

    Bu arada dikkatimi çekti oyunda kredi var. Daha ömceki bilgiler bana daha çok kariyersiz yani oynadıkça size hdiye araç verileceği şeklimdeydi ki burada kredi var bu kariyer sisteminin gelebileceğine kanıt olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Zaten oyunun resmi sitesindeki ürünler bölümünde bundle olarak verilecek oyunların içeriğinde yine önceki gt5-gt6 da ki gibi oyun içi kredi hediyesi var yani kariyer bir şekilde karşımıza çıkacak ama nasıl bir yapıda orası şimdilik belirsiz :) bu arada izleyebilirseniz le mans yarışı başladı bugün yarın sona erecek malum 24 saat

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vcx V kullanıcısına yanıt
    Her sene niyetlenip kaçırıyordum hatırlatmanız için çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.