< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (249. sayfa)

-
-
Evet her şekilde satar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
G29'la günde 1-2 saat girip kariyer yapmak için önerir misiniz oyunu? Forza'ya bir kariyer hedef vs. olmaması nedeniyle ısınamadım bir türlü. NFSler de fazla arcade. GT5'teki gibi düzgün bir kariyer modu var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye ederim GT7'de kariyer var
Tavsiye ederim kariyer fena değil. Ayrıca her hafta haftalık yarışlar oluyor onları yapıyorum ben genelde. Online kısmına oyunu ilk aldığım zaman giriyordum artık pek girmiyorum. Direksiyon seti ve Vr ile keyifli oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GT5 ve GT7 için tekrar kıyaslama videosu çektim merak edenler bakabilir :)
OyuncuyaHaberyoutube
Gran Turismo 5 (PS3) vs Gran Turismo 7 (PS5 Pro) Graphic Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?si=L4KZe3yGsodRmDPM&v=4QRec5ZaDR0&feature=youtu.be
Ciddi ciddi GT5 oynamayı özlemişim kariyer moduna başladım tekrar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ya Ps3 için store aktif mi mesela Gt 5 ve Gt 6 alabilir miyim dijital olarak? Ya da başkaca Ps 3'te kalan oyunları? Acayip canımı çektiriyorsun hocam kaçtır.
Emülatörle de kör topal oynanıyordu aslında bir ara emülatörden deneyeyim tekrar.
-
Dijital içerikler kapalı yanlış görmediysem hocam aslında niyetim yıllar sonra tekrar bir bakmaktı bir yarış iki yarış üç yarış derken kendimi kariyer yaparken buldum eski günler aklıma geldi 15 yıl ne ara geçti şu oyunun üzerinden anlamıyorum
Bu akşam yine GT5 oynuyorum Ferrari 458 Italia modelini GT7'de ki Italia ile kıyasladım çözünürlük ve bazı yansımalar hariç fark yok sanki
Ekleme: Gran Turismo 5 araçları (premium araçlar) 200.000 poligondan oluşurken Gran Turismo 7 araçları 500.000 poligondan oluşuyormuş.OyuncuyaHaberyoutube
Gran Turismo 5 vs Gran Turismo 7 - Ferrari 458 Italia - Graphic Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?si=6EcgW5q8NtlVcfGZ&v=2xuLreJcW5Q
Aynı modellerin güncellenmiş hali olabilir GT7 araçları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 23 Mayıs 2025; 9:57:15 >
-
store aktif ama içinde gt5 ve gt6 var mı emin değilim. çok az oyun var. kredi kartıyla direkt alamıyorsun, para yüklüyorsun öyle alıyorsun bu arada.
-
Ben baktım Gran Turismo yok 😐
Peki konsoldan baglanmadan gorebilir miyim mevcut storeu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmıyorum, çok bir şey yok zaten. Amerika store da falan daha fazla şey vardır. Pratik değil ve çok yavaş, o yüzden girmiyorum bile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhabalar . Oyunda platinyum kupaya erişmek istiyorum. Yapmam gerekenler nelerdir? Tüm lisanslar altın insan komedisi bölümünde 3tane saatlik yarış kaldı ve pistleri de deneyimde tek tek altınmı almam gerekiyor?
-
gt7 de neoklasik yarışlarını bir türlü geçemedim. efsane araçlar kategorisinde mazda 787b yi bekle bekle gelmedi. baska araç var mı rahat kazanabileceğim ve efsane araçlarda şu anda satışta olan.
-
Gran Turismo 5 ve Gran Turismo 7 grafik kıyaslaması yaptım yine 🫣
OyuncuyaHaberyoutube
Gran Turismo 5 vs Gran Turismo 7 Graphic Competition - Ferrari 512BBhttps://www.youtube.com/watch?si=aQu0DSm06OxUrkMn&v=O4aCZ7v87Es&feature=youtu.be
-
Split screen sekilde oynanabiliyor nu grand tourismo ?
Forza ile karsilastirildiginda sizce hangisi daha iyi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X