fanatec gran turismo dd pro var sanırım? Simidi yeni aldınız sanırım, niye F1 v2.5x almadınız anlamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 24 Temmuz 2024; 21:27:59 > |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (226. sayfa)
-
-
evet gt dd pro var. hem f/p olarak hemde ergonomik olarak bu simidin yorumları çok olumlu olduğu için tercih ettim.
-
Daha önce de yazılmış, bu oyunda menü tasarımları o kadar berbat ki modifiyeden önce araç değiştirmek için garaja gitmeyi geçtim, mesela bir yarış etkinliğine X marka model araçla girdik, yarıştan önce araca modifiye yapmak mümkün değil. Bunun için birkaç menü geriye gidip modifiye yapmak lazım. Yarış dükkanından lastikler seçiliyor ama modifiye için motor parçası vs.seçilememesinin mantığını anlamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda niye yarışlara en son sıradan başlıyorum? Oyunun erken aşamalarında tamam belki keyifli ve mücadele hissini tok tutuyordu ama 3 aşamalı bir şampiyonaya girdim, 16 araç var, beni en arkadan başlatıyor, liderle aramda yarışın henüz başında bile fahiş bir fark oluyor. Ben bu farkı kapatmak için neden ekstra çaba gösteriyorum ki? Gerçek hayatta yarışlar nasıl oluyor bilmiyorum ama bu denli adaletten uzak olduğunu düşünmüyorum. Araçları satamamak, araçları geçtim her araç için ayrı ayrı parça almak zorunda olmak da tuz biber ekiyor bu zorluğa. Keyiften ziyade kahır oyununa dönüştü oyun. Yorumlar da genelde bu yönde olduğu için bir zamanlar keyifle oynadığım 4. ve 6. oyunları mumla arıyorum şuan. Keşke geriye uyumluluk olsa da en azından 6. oyunu oynayabilsek.
-
Hocam herkesin düşündüğü ama kimsenin dile getirmediği bir konuya değinmişsiniz. Öndeki araçlara yetişmek için ya diğer araçlardan çok yüksek pp değerli aracınızın olması gerekiyor e bu da sürekli araç modifiye etmek ve kredi harcamak demek ya da sürekli agresif kullanmak gerekiyor en ufak hatada zaten tüm yarış çöp oluyor. Bu bir yerden sonra bayıyor. Ayrıca yarışlardan vb kazanılan biletleri kullandığımda yüzde 99 en düşük olan hediyeler çıkıyor bu da sinir bozucu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermines -- 6 Ağustos 2024; 21:2:7 >
Arkadaşlar normalde NFS gibi oyunları oynadım hep ama GT 1 ve 2 ile üzerine Driveclub ile bu tarz oyunlara biraz daha merak saldım, acemi bir oyuncu olarak bu tarz oyunlara giriş için GT7 iyi midir ayrıca acemi olduğum için öğretici olarak ne yapabilirim, ehliyeti aldım ama çok düşkünü olmadığım için pratiğim yok.
-
Bahsettiğin şekildeki birisi için en ideali bu oyun. Gamepadle rahat oynarsın, en azından ilk yirmi saat falan. Sonra kazıklaşıyor. Kariyer modu güzel, keyifli. Gran Turismo iyidir.
Ben hala ehliyet görevlerini tamamlamadım. Vakit kalmıyor hikayeli oyunlardan ama vakit ayırabilirsen özellikle, gerçek hayatta da etkisi olabilir diyorlar. Benim ehliyetim yok bilmiyorum araba sürmeyi o yüzden net bir şey diyemem.
-
Hocam oyun elimizden tutuyor mu?
Şöyle online yarışlara girsem, yavaş yavaş gelişsem... Ben ehliyet alırken kurs bize dandik bir simülasyonda oyun oynatmıştı, eminim bu da baya işe yarar.
-
Ben oyunu ilk çıktığında aldım ehliyet,lisans vs hikaye modu neredeyse tamam. Online yarış ile işim olmuyor.
Her gün zamana karşı modunda Nürburgring Nordschleife açıyorum benim bu piste zaafım var.
Her seferinde farklı bir araba ile boş pistte 2 tur atıp kapatıyorum bana yetiyor.
Gerçek hayatta da gerçekten hayranı olduğum bir pist
Oyunu satali yaklaşık 8 ay falan oldu pişmanlık var.
Plusa veya güzel bi indirim olursa alıp arsivliycem.
Uncharted gibi böyle oyunlar her zaman durmali ps da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Driveclub gördüğüm en iyi ve en güzel grafikli oyunlar listesine en tepeye eklerim, keşke devam etseydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlamsız bu oyunu bırakmaları, ne dlc alabiliyoruz ne de oynadığım oyunu psnde görebiliyorum, sanki adamlar Sony'nin anasına sövdü. Zamanında GT Sports yerine bunu almıştım hiç pişman olmadım.
-
Arkadaşlar oyunda gamepadden çıkan sesleri nereden kapatabilirim? Bir türlü bulamadım
çıkıyor mu? bende çıkmıyor yada ben kapattım.
selamlar uzun yillar forza oyuncusu olarak gran turismo 7 ye giris yaptik. split screen oynamak icin olan multiplayer modunu nasil aktif edebiliriz? 13 levelim fakat hala kapali
-
once cafeye gidip aciyoruz luca ile konusup hot hatch yarislari bitirilcek sonra tokyo highway bitirilcek sonra aciliyor arkadaslar arayan varsa cozumu buymus
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X