Şimdi Ara

Grammy adayları Apple Music üzerinden açıklanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çevrim içi müzik sektöründe Spotify ile kıyasıya liderlik yarışı veren ve farklı stratejilerle büyümeye çalışan Apple Music önemli bir anlaşma yaptı. Grammy ödüllerinin adayları Apple Music üzerinden açıklanacak.


     


    Dikkat çekici katkı


     


    En önemli müzik etkinliği olan gösterilen Grammy ödüllerinde yarışacak adaylar Cuma günü resmi olarak açıklanıyor. Bu önemli duyuruda Apple Music ve CBS This Morning programı pay kapmayı başardı.


     


    Ayrıca Bkz.Tron yeni bir uygulama geliştirme yarışması duyurdu

    Cuma günü akşam 18.30 civarında Apple Music ve CBS This Morning programı Grammy ödüllerinde yarışacak adayları açıklayacaklar. Kategorilerin bu iki platform arasında paylaşıldığı ifade ediliyor yani iki tarafta da aynı kategoriler bulunmuyor.


     


    Diğer taraftan Grammy ödüllerinin düzenleyici kurulu 18.45 civarında grammy.com sitesi üzerinden tüm kategorileri yayınlamış olacak. Normalde 5 Aralık tarihinde açıklanacak adaylar George H.W. Bush cenaze töreni nedeniyle ertelendi.


     


    Apple Music platformunun müzik yayınlarının dışına çıkarak etkinlik pazarına girmesi ilgi toplaması açısından oldukça önemli. Sonraki dönemlerde pek çok global ve yerel etkinliklerde Apple Music katkısını görebiliriz.


     







  • Öncelikle masaüstü için iTunes gibi hantal ve çöp bir yazılım indirtmesi, Android uygulamasının çöp olması, akıllı TV'lerin %99'unda bulunmaması vb sebebiyle hiçbir zaman istediği parayı hakedemeyecek bir platform. Spotify hesabını açarsın PS'den PC'e TV'den hoparlöre açar dinlersin paşa paşa

  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    O kadar doğru ki. Müziği sadece telefonda dinlemiyoruz. Spotify, kabloyla bluetoothla hatta kendi uygulamasının her yerde olmasıyla büyük rahatlık sağlıyor.

  • Bir iOS kullanıcısı olarak Spotify işlevsellik noktasında Apple Music'e 10 basar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.