Yarın gel boğaziçi ekonomide işe başla |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Valla bir süredir TL de duracağına altında dursun diyerek cebimde kalan parayla altın alıyorum her ay. Yanlış hatırlamıyorsa sırayla 485-495-505-470 tl den aldım. 1 Hafta kadar sonra cebimde kalan parayla bir daha almayı düşünüyorum. Ne olur ne biter bir fikrim yok. Yükseleceğini düşünüyorum; fakat teknik bir analiz yapmadım yalnızca şahsi görüşüm psikolojik olarak. Yatırım Tavsiyesi Değildir diye de belirteyim. Alttan toplayayım bu aralar dengeleyim diye düşündüm. En azından 6-9 aylığına bankada duracak altın şu anlık bir ihtiyacım yok. Online olarak bankacılık uygulamalarından alıyorum. Komisyon vs. derken 3-4 lira daha fazla kesiyor sanırım ama benim için pek bir anlam ifade etmediği için kullanıyorum uygulamayı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 21 Aralık 2020; 23:49:36 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
515 den nasıl çıktın merakımdan soruyorum çıkalı baya oluyor sanırım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 22 Aralık 2020; 6:11:42 > |
CNm Gogle ı açıyorsun gold aisc yazıyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|