Şimdi Ara

Grafiker, YBS'li Üniversiteliler Lütfen Bi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu sene hayırlısıyla üniversiteye geçicem. TM öğrencisiyim. LYS'yede TM'den girdim. Bilgisayara çok ilgim var. Bölümde bilgisayar üzerine bir şey seçmek istiyorum. TM'de grafikerlik ve yönetim bilişim sistemleri bölümlerini daha uygun buldum. Fakat 2'si arasında hangsinin iş imkanları daha iyidir? Hangisinin iş zorluğu daha zordur? Siz üniversiteli abilerimden ablalarımdan öğrenmek istiyorum. Anadolu lisesi okudum. Programlama ve grafik tasarım adına çok az şey bilsemde bu konularda öğrenmeye çok açık birisiyim. Lütfen yol gösterecek cevaplar yazın, bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yama190 -- 12 Temmuz 2016; 14:20:57 >

• tm isen yönetim bilişime gitme

programcılık adına hiç bilgim olmadığı için diyorsan eğer, bölümü netleştirdiği zaman bilen kişiden temel eğitimi filan alıcam hayırlısıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yama190 -- 12 Temmuz 2016; 15:22:49 >

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.